30.04 @ Vision Club (Neptun)


Draga jurnalule.....ok haide ca n-am innebunit chiar in asa hal dar aproape de 1 mai cu o mare pe care o simt in aer si un nisip ce sper sa-mi mangaie talpile urbanizate un pic prea mult iti cu o invitatie pentru tine si anume daca maine esti la mare sa dai o fuga pe seara dupa 23:00 in Club Vision, in cadrul hotelului Cocor, din Neptun si sa asculti si un pic de mix de al meu.
Sper sa te vad pe acolo, nu uita sa vii sa ma saluti, iar pentru acest trip de maine multumesc unei prietene (se stie ea) pentru suportul de "timp" acordat cat si lui Alex si Adina ce au vrut sa ma ajute si ei de asemenea cu ceea ce aveau.
Plus pentru incurajari dau un multumesc frumos Corinei.
Pentru ei (mai ales pentru sprijin si suport cand aveam nevoie) dar si pentru tine asa ca te astept.
Iar aici pe blog de maine Velvet se ocupa de postari, stiu ca va face o treaba buna si stiu ca te va incanta cu postari interesante.
1 Mai frumos sa ai, nu uita de restul party-urilor pe care le poti gasi ca recomandari aici si have fun!

Amintirea mainelui dintr-o cafenea

Indreptandu-ma spre birou la amiaza si luptandu-ma cu praful din Pipera am curs usor si lin spre raul amintirilor.
Ipodul mi-a ales melodia (o ai mai jos) iar mintea mi-a zburat la o amiaza calda de august, intr-un oras aproape adormit la amiaza si o cafenea. Un loc magic al intalnirilor intamplatoare sau programate cu o terasa ce da intr-o zona intens circulata dar doar de pietoni.
O cafenea multiculturala in care miroase a cafea si a corn proaspat scos din cuptor si unde te poti relaxa ascultand o muzica ce usor adie in boxe la o conversatia frumoasa si vie pe care o poti avea cu absolut oricine. Si ce poate fi mai viu decat o conversatie frumoasa?
Iar daca alegi terasa, atunci te poti scalda in lumina soarelui cald de August insa profitand in acelasi timp de imensul aparat de aer conditionat ce te va racori.
Exista astfel de cafenele iar timpul petrecut in ele este absolut irezistibil de frumos.
Eu am ajuns in cafenea pe la 1 si stiu ca nici nu mi-am dat seama cu au trecut 2 ore peste mine acolo la cafea, la o conversatie cu o domnisoara pe care tocmai o cunoscusem, cu o muzica ce imi bazaia lin in urechi si cu o groaza de limbi si dialecte ce se intersectau cu noi dar treceau lin si isi continuau drumul.
Iar melodia de mai jos (readusa recent in mintea mea de amica G. intr-o seara pe deja defunctul Urban Radio) a sunat la mijlocul conversatiei si ne-a facut sa ne oprim din discutie si sa ne uitam visatori la oamenii din jur fiecare gandindu-se poate la propriul lui maine.
Daca ai drum prin Milano du-te. Cafeneau se numeste "Trussardi alla Scala" si daca te duci in happy hours cu 10 euro poti manca si bea destul de bine. Se afla in Piazza alla Scala, la doar cateva minute de mers pe jos din Via Dante (principala strada de shopping din Milano) si aproape de statia de metrou San Babila.
Mai jos ai si melodia cu pricina si sunt curios ce stari iti provoaca tie? Eu...ma duc afara in fata companiei sa fumez o tigare si sa ma gandesc la ce voi face maine si la cat de necunoscut si liber imi pare ziua de maine!

Noua descoperire umana

La 2 zile departare de primul an al acestui blog iti aduc o prima surpriza aniversara. Este vorba despre noua colaboratoare a blogului, velvet_angelove, care sper sa te incante cu povestile ei.
Ii urez bun venit si spor in ceea ce va face si pentru ca tu s-o cunosti mai bine iti prezint un mic interviu pe care mi l-a acordat via messenger.

Vincent : de ce "velvet....."?
velvet_angelove : pentru ca sunt soft, sunt exact ca melodia mea preferata "Black velvet"...si soft si misteriosa, exact ca o catifea neagra iar angelove, pt ca am de oferit o dragoste de inger...
Vincent : de ce blogul asta?
velvet_angelove : hhmmm, pt ca doar in fata lui am putut fi sincera pana la capat...
Vincent : in fata cui?
velvet_angelove : in fata "blogului", pt ca mi-am dat seama ca avem aceleasi simtaminte...ca ne intelegem nelinistile.
Vincent : ok insa cumva blogul asta te mai duce si pe la party-uri, evenimente culturale si iti da si recomandari de filme cu asta cum te impaci stiind ca este cam un "turn al babelului"?
velvet_angelove : sunt de acord si cu party-urile, si cu teatrul si expozitiile de arta si cu filmele, dar mai ales cu ceea ce inseamna CARTE.
Vincent : adik sa ne asteptam ca ne vei trimite la lecturi?
velvet_angelove : da, la lecturi si poate la filme nu tocmai noi, dar forever interesante...
Vincent : prin ce vei fi interesanta si cine crezi ca te va citi?
velvet_angelove : poate ma vor citi "nebuni fericiti", ca noi doi...cel putin asa sper! si voi fi interesanta prin sinceritatea mea poate uneori cruda...
Vincent : vei transforma ceea ce exista acum aici?
velvet_angelove : pai...nu stiu...iti doresti asta?
Vincent : imi doresc orice este interesant, frumos si are ceva de spus.
velvet_angelove : in cazul asta sa te astepti ca "povestile" mele sa fie cele mai citite.
Vincent : asta doar imi va confirma ca am facut o alegere buna!
Vincent : Ce bloguri/site-uri mai citesti si cat te influenteaza?
velvet_angelove : nu citeam niciun blog, nu inainte de al tau...la site-uri...hhmm, Eurosport, E-Ziare, Just.ro...si acum Carturesti, ca m-ai facut curioasa, si pt ca sunt oarecum noua in Bucuresti si nu stiu toate locurile boeme nimic deosebit, stiu, dar vreau sa ma revansez.
Vincent : Prin ce si pentru ce ce?
velvet_angelove : prin locurile pe care vreau si eu sa le descopar....si stai ca mi-am amintit intr-o privinta...am citit blogul lui Mark Selby.
Vincent : De ce crezi ca se numeste "Urban Things"?
velvet_angelove : Pentru ca povestesti impresiile tale despre viata intr-un oras cum este Bucuresti, cu bune si cu rele...
Vincent : iar pe final haide sa le spui cititorilor cam cine esti tu si ce le propui!
velvet_angelove : Sunt un om cu nimic deosebit de ceilalti, dar care poate acorda un pic mai multa importanta detaliilor, naturii, simplitatii....si le propun sa intre in forul meu interior si sa ma descopere...asa cum sunt.
Pentru ca si eu am facut ca si ei, si am descoperit ca nu sunt singura...si daca ne"inhaitam" cum spunea solistul de la Vama, vom fi mai puternici.
Vincent : Ce vei sau ai schimba?
velvet_angelove : voi fi un pic mai sentimentala decat postarile de pana acum, si as mari articolele cu accent personal, in detrimentul celor cu recomandari...de ex, cel cu barbatii in tinuta office a fost demential si merita sa dezvolti pe teme din astea.
Vincent : Atunci tu vei continua pe linia asta si vei complementa cu ceea ce crezi ca trebuie sa apara aici.

1 de Mai - tu unde vei fi?

Pentru ca se tot apropie 1 Mai iar traditia spune ca aceasta zi trebuie s-o petreci la mare haide sa vedem cam ce optiuni ai:


Nu e 1 mai ci 30 insa in Vision Club din Neptun te poti distra printre altii cu Vincent Vinyl si ale sale muzici alese.


The Mission si ProFM Dance te invita la Sea Sounds in perioada 30 aprilie - 02 mai - Mamaia Bd. (near the Post Office) | Heated Tent | 23:00 | Black Sea Coast
DAY 1 :: 30.04 :: BERLIN VS FRANKFURT
SASCHA FUNKE [BPITCH CONTROL :: KOMPAKT :: BERLIN]
EINZELKIND [GET PHYSICAL :: LA PEÑA :: FRANKFURT]
KIA [LA PEÑA :: FORBIDDEN FRUIT :: FRANKFURT]
NEGRU [MANDARINA9]
G.REEP [Pro FM]
Intrare: 20 ron intre 23:00 si 00:00 | 30 ron dupa 00:00

Day 2 :: 01.05 :: DESOLAT 0.1 NIGHT
LOCO DICE [DESOLAT :: CADENZA]
JAY HAZE [DESOLAT :: TUNINGSPORK]
LIVIO & ROBY [CÉCILLE | FUMAKILLA]
GEORGE G. [CÉCILLE | FUMAKILLA]
GREEG [ProFM Dance]
Intrare: 20 ron intre 23:00 si 00:00 | 40 ron dupa 00:00

Day 3 :: 02.05 :: CADENZA SHOWCASE
THOMAS MELCHIOR [CADENZA :: PERLON]
MIRKO LOKO [CADENZA :: DESOLAT]
DIGITALINE live [CADENZA]
ALEX PICONE [CADENZA]
FASTER [MANDARINA9]
Intrare: 20 ron intre 23:00 si 00:00 | 30 ron dupa 00:00
Bilete in avans: 50 ron pachetul pentru toate cele trei nopti ale evenimentului.
Pachetele in avans se gasesc in exclusivitate pe site-ul www.bilete.ro.


vineri 1 mai cu : NotSoCommonDJ, Marika, Greeg, Unu' si Gojira.
sambata 2 mai cu : O.C.S., The Moood, Les Elephantes Bizarres.


afterMAY 2009 - Black Sea Coast - Mamaia starts at 4am - Hotel Modern Area
1st ACT - 1st of May:
Negru, Mara, Faster, Mihai Amatti, Frantz & special guest

2nd ACT - 2nd of May:
Livio, Greeg, Narcissa, Oliviu & special guest
Detalii aici.



Cam astea ar fi recomandarile noastre. Distractie faina si ne vedem la mare!!!

Regaseste-te pana nu vei muri

Pai cam da...esenta asta este. Adica schimba-te si fa ceva pana nu este prea tarziu.
Sambata seara am regandit atitudinea asta. De ce? Simplu, am o groaznica fobie de cutremure iar in cea mai recenta zgaltaiala mi-am dat seama ca in secundele alea (in care evident m-am panicat desi n-am aratat-o deloc) m-am gandit la ce am facut pana acum. Si chiar mi-am dat seama ca sunt multe chestii pe care puteam sa le fac dar din varii motive nu le-am facut.

Asa ca...dupa cum spunea si Karim Rashid (tipul este un designer industrial ce a scris o carte "Design Yourself" in care isi prezinta perspectiva asupra vietii de zi cu zi folosind propriul exemplu - cartea o poti cumpara de aici) poti sa te "desenezi" pe tine insuti insa trebuie s-o si vrei.
In esenta mi-am dat seama ca ne pierdem prea mult timp injurand la metrou, sau spunand ca viata e shit din cauza ca de fapt tot noi facem alegerile proaste si preferam sa ne cantonam in imbecilitati in loc sa ne scuturam de praf si sa o luam de la capat.
Haide fii puternic si daca crezi ca nu merita atunci haide sa-ti explic altfel : sambata putea fi ultima ta zi. In loc sa injuri cat de rahat este viata si cum ca nu-ti place atunci fa un exercitiu, pe care eu l-am facut, imagineaza-ti ca totul ti se inchide in 5 minute. Imagineaza-ti ca nu vei mai fi si tot ceea ce stii nu va mai exista, ca tu nu vei mai exista si ca asta se poate intampla in absolut orice clipa si fara absolut niciun semn care sa te anunte din timp.
Nu vei mai putea rade sau plange, iubi sau ura, nu vei mai auzi muzica si nici vedea absolut nimic, nu vor mai exista oameni langa tine care sa-ti fie aproape sau sa te enerveze, nu vei mai putea iubi, nu vei mai avea parte de niciun sarut sau atingere candida, totul va dispare inclusiv fiinta ta...insa cumva inainte vei avea regretul ca nu ai facut lucuri ce ti-ar fi stat in putinta, ca nu te-ai bucurat de viata destul.
Asa ca...de ce sa injuri si sa ramai frustrat cand poti sa incerci sa schimbi ceva.
Regaseste-te pe tine si accepta ca poti fi ceea ce vrei atata timp cat incerci si nu abandonezi. Incearca sa nu mai accepti orice jeg sau porcarie pe care unii sau altii ti le arunca in fata, orice incercare cretina de demonta cine esti tu sau ceea ce crezi. Mergi pe drumul tau si indiferent daca vrei reusi sau nu macar ai incercat si asta te face mult mai castigator decat eternii si tembelii privitori de pe margine.
So...in loc sa fuck life sau life's shit mai bine continua sa fii tu!

B'ESTFEST 2009 - 11 - Gabriella Cilmi


O noua veste buna din partea E!Magic Enterntainment : Gabriella Cilmi vine la B'Estfest.
Ea va completa ziua 2 a festivalului, 3 iulie, si va imparti scena cu Franz Ferdinand, Orbital, Klaxons, Alternosfera si AB4.
Gabriella Cilmi a surprins chiar dupa lansarea oficiala a albumului de debut „Lessons To Be Learned” prin single-ul „Sweet About Me” ce a facut inconjurul lumii si a reusit performanta de a urca in doar cateva zile aproape cinzeci de pozitii in UK Singles Chart!
Timbrul vocal aparte si maniera unica de interpretare i-au adus Gabriellei Cilmi aprecieri admirative din partea publicului si a criticilor, fiind asemanata cu nume precum Amy Winehouse, Anastacia sau Macy Gray. De asemenea, vocea ei speciala a atras atentia si colegilor de breasla: Sugababes, Nouvelle Vague si James Blunt au avut-o pe Gabriella ca invitat special in cadrul turneelor lor din Marea Britanie. Pe 9 iulie 2008, a fost lansat „Save The Lies”, cel de-al doilea single de pe „Lessons To Be Learned”, in exclusivitate pe website-ul celebrului tabloid britanic The Sun.
O vedem astfel la B'ESTFEST si intrebarea este cine mai merge si ce surprize ne mai aduc organizatorii?


Cronicile Lumii Pamantele ti se dezvaluie vineri 24 aprilie

Pentru ca te-am obisnuit cu informatii in legatura cu ceea ce merita citit iti propun ca maine sa-ti treci in agenda urmatorul eveniment:

Editura RAO iti aduce in premiera in Romania cea mai buna trilogie fantasy italiana si te invita si la lansare. Astfel "CRONICILE LUMII PAMANTENE", de Licia Troisi
(peste un milion de exemplare vandute in Italia) se va lansa vineri, 24 aprilie, ora 17.30, la libraria Humanitas Kretzulescu din Calea Victoriei nr 45.
Va asteptam cu premii si surprize cum altfel daca nu...fantastice!
Editura RAO va prezinta primele doua volume din trilogia CRONICILE LUMII PAMANTENE . Toti iubitorii aventurilor pline de imaginatie şi suspans ale personajelor din seria Amurg, de Stephenie Meyer, se vor indragosti de Nihal. Eroina Liciei Troisi este cu adevarat ciudata. In Lumea Pamanteana, nimeni nu e ca ea: ochi mari violet, urechi ascutite, plete albastre. Iar talentele ei deosebite vor fi foarte necesare in lupta. Caci incepe lupta!

VOL. I - Nihal de pe Pamantul Vantului
Nihal a fost crescuta de un faurar de arme şi traieşte intr-unul dintre oraşele-turn din Pamantul Vantului, jucandu-se de-a razboiul cu prietenii, care şi-au ales-o drept capetenie datorita fortei şi agilitatii ei. Dar totul se schimba pe neaşteptate cand Pamantul Vantului este atacat de Tiran, despotul care a cucerit deja cinci din cele opt Pamanturi care alcatuiesc Lumea Pamanteana. Lui Nihal nu ii mai ramane altceva de facut decat sa devina un razboinic adevarat şi sa-i apere pe nevinovati chiar cu riscul de a cadea in mainile Tiranului.

VOL. II - Misiunea lui Sennar
Continua aventurile tinerei şi vajnicei Nihal, ultimul jumatate-elf din Lumea Paminteana, şi ale prietenului ei nedespartit, vrajitorul Sennar. Impreuna, lupta impotriva armatelor de fammini ale Tiranului, care este hotarat sa cucereasca Pamanturile Libere şi sa-i supuna pe toti locuitorii lor prin mijlocirea magiei negre. Acum, Nihal se confrunta cu misterul Lacrimei, o piatra care pare dotata cu puteri magice uriaşe, in vreme ce Sennar a plecat in cautarea Lumii Scufundate si va fi silit sa se imbarce pe o corabie de pirati.

VOL. III, Talismanul puterii, este in pregatire la Ed. RAO şi va fi disponibil din luna septembrie 2009.

Autoarea trilogiei, LICIA TROISI, una dintre cele mai bine cotate tinere scriitoare de fantasy din Italia, este nascuta la Roma in noiembrie 1980. A urmat liceul clasic şi Facultatea de Fizica, obtinand diploma de laureata in astrofizica in decembrie 2004. In timpul facultatii, pe cand avea doar 21 de ani, a inceput sa scrie Cronache del Mondo Emerso (Cronicile Lumii Pamantene). Pe langa aceste titluri, lucreaza acum la o alta serie, La ragazza drago (Fetita-dragon), din care a aparut deja primul volum. Printre pasiunile ei se numara muzica rock şi cinematografia.

Via Rao (cu multumiri pentru informare) si ne vedem acolo de la 17:30.

Reintalnind-o am reindragit-o

De 3 ani ne tot intalnim. Avem perioade cand ne vedem cateva luni sau cateva saptamani sau chiar cateva zile. De fiecare data reuseste sa ma surprinda si de fiecare data imi povesteste ceva nou ce aproape de fiecare data reuseste sa nu ma dezamageasca.
Imi plac discutiile cu ea pentru ca eu practic nu spun nimic. Ea spune totul.
O iubesc in pofida faptului ca este mai mare ca mine in varsta si lucruri traite, are 42 de ani si s-a nascut intr-o zi ce pentru unii poate parea fatidica dar care ei i-se potriveste perfect - 13 august.
Nu este ceea ce oamenii pot considera ca o frumusete insa mie mi-se pare un om pe care ai vrea si vrei sa il ai in preajma.
Acum 3 ani am intalnit-o pentru prima oara dintr-o absoluta intamplare. Iar prima poveste pe care mi-a spus-o a fost chiar biografiea ei. Mi-a spus ca s-a nascut in Japonia la Kobe si ca este fiica unui fost ambasador belgian. Insa nu asta m-a surprins ci mai mult amintirile ei din perioada copilariei. Faptul ca ea la 5 isi dorea sa fie martir, pentru ca pe urma sa renunte la acest vis si sa-si doreasca sa devina Isus...evident a renuntat si la asta si a inaintat spre dorinta de a deveni Dumnezeu. Si nu, nu este nebuna! Doar ca de mica a avut un simt foarte puternic a ceea ce vrea, de mica a fost ironica, cinica, si cu foarte mult curaj.
Curaj pe care nu si l-a abandonat nici cand intoarsa in Japonia pentru a lucra un an la compania Yumimoto se confrunta cu un conflict cultural ce aproape o desfiinteaza ca om.
A fost uimita si cutremurata insa a continuat sa mearga mai departe.
Povestile pe care mi le spune ma fac sa regret atunci cand ea dispare din viata mea insa ca deobicei o astept sa se intoarca mereu cu aceeasi bucurie.
Mi-a povestit despre catilinare, despre necunostiinte de cauza, despre copilaria ei si prezenta unei antichriste, despre un dictionar de nume proprii Robert, despre atentate sau igiene ale asasinilor....si de fiecare data m-a uimit.
Acum un an mi-a povestit de o Randunica si a facut asta in timp ce ascultam Radiohead iar asta a fost o absoluta delectare comuna.
S-a intors saptamana trecuta in viata mea si nu i-am spus nimic doar am inceput s-o ascult. Mi-a spus de data asta povestea unui om ce alege sa riste asumandu-si o viata a altcuiva despre care nu stia chiar nimic. Un om banal ce isi abandoneaza banalitatea pentru a descoperi ca defapt iubea acea banalitate...dar n-o sa-ti spun toata povestea te voi lasa pe tine s-o descoperi.
Acum ea a plecat insa probabil in septembrie ne vom intalni din nou. Iar a noastra iubire eterna va continua sa existe in pofida acestor plecari dese ale sale si asta pentru ca stiu ca se va intoarce din nou candva.

Ahh si uitam sa-ti spun ca numele ei Fabienne, sau de fapt Amelie....Amelie Nothomb iar ultima sa poveste o poti gasi in rafturile de la Carturesti, se numeste "Drept de viata si de moarte" insa daca vrei sa te intalnesti pentru prima oara placut cu ea atunci alege mai intai "Biografia foamei"...asa o vei intelege mai bine si vei intelege poate si de ce este prietena mea de departe.
Lectura placuta!

Land of the Human Rights la Pavilionul Unicredit



4 postere ale celei de-a 3a campanii "LAND OF THE HUMAN RIGHTS"

Eveniment paralel al BUCHAREST BIENNALE 4
April 20 - April 29, 2009

Organizat de Graz
Expus in PAVILION RESOURCE ROOM - PAVILION UNICREDIT, Bucharest

Land of Human Rights este un proiect care dezbate status-quo-ul drepturilor omului in Europa, din perspectiva artelor vizuale. Incepand cu sfarsitul anului 2007, pe o perioada de trei ani, vor fi dezvoltate si raspandite, prin intermediul artei, analize si viziuni ale problemelor legate de drepturile omului in Europa. Activitatile planificate - expozitii in cadrul si in afara galeriilor, campanii de postere, proiecte media, programe de screening, discursuri teoretice, etc - doresc sa atinga o audienta cat mai larga care sa constientizeze ca, din multe puncte de vedere, respectarea drepturilor omului nu este garantata, chiar in fata ochilor nostri.

Puteti lua un exmplar al afiselor din
PRR, PAVILION UNICREDIT (sos. Nicolae Titulescu nr. 1 - Piata Victoriei).
www.landofhumanrights.eu
BUCHAREST BIENNALE
Bucharest International Biennial for Contemporary Art
proudly supported by PILSNER URQUELL

Sos. Nicolae Titulescu 1 (Piata Victoriei)
Bucharest 011131 Romania
T: + 4 031 103 4131
E: pavilion@pavilionmagazine.org
www.bucharestbiennale.org

Cromozomii la putere


Dupa Paste daca n-ai fost la sala inca poti incerca sa dai kilogramele adunate in plus prezentandu-te la un party!
Si pentru ca este miercuri atunci club Expirat te invita la Selectro. In seara asta defileaza pentru voi Jay Bliss (Hermannstadt Collective / Electo Events) alaturi de Marika (Still Agency) si Greeg (ProFM).
In Other Side ai parte de muzici atent preparate (asa umbla zvonul si este chiar sigur asta) de catre cei doi Cromozomi (Alin Prada si Miss Mara).
Evident intalnirea este programata cu incepere de la 23:00.

Urez, urezi, uram

Cam de fapt la asta se rezuma in mare parte intreaga perioada a sarbatorilor : urari.
Fie ca le dai via mail, sms, mass sau vocal pana la urma la asta se rezuma.
Petru posteaza urmatoarea afirmatie pe al sau site :
"Pe aceasta cale vreau sa lansez si eu o urare total impersonala si fara o adresare exacta prin care sa-ti urez un Paste Fericit sec, usor, fara efort si fara implicatii emotionale.
O urare trimisa ca mass prin sms ori messenger este egala cu zero. Pacat ca prea putini realizeaza asta…"
Tind sa fiu de acord cu el insa tind pe de alta masura sa ma disociez de afirmatia lui.
Asta nu pentru ca imi place sa fiu impersonal in urari ci pentru ca datorita relatiilor pe care ti le faci pe parcursul unei vieti tinzi ca in anumite clipe sa faci urari doar de complezenta. Nu este nimic rau in asta atata timp cat pastrezi relatiile la un raport pur profesional.
Insa ce faci cu aia ce iti sunt apropiati? Pai poti opta pentru aceleasi cai de urare (sms sau e-mail) sau poti sa-i suni. Experienta acestui Paste mi-a confirma ca de la o vreme numarul celor pe care-i "prinzi" cu aceasta ocazie se imputineaza...
Mai mult telefonia tinde s-o ia razna, mesajele nu pleaca, se trimit de mai multe ori acelorasi destinatari sau pur si simplu raman undeva in aer fiind livrate la cateva zile distanta.
Suna...poate ti-se va raspunde si vei putea sa-ti reversi urarile pline de implicatii emotionale asupra persoanelor selectate. Iar daca nu raspunde sau detine o clara lipsa de semnal? Da-i un SMS si cu oaresce bafta, pentru ca doar stii ca de sarbatori lumea este prinsa cu alte activitati conexe, vei primi la randul tau un raspuns.
Sau stii ce? Mai bine nu astepta nimic in schimb. Tu ai facut ce ai simtit, ai dat mesajul sau mail-ul pentru ca ai vrut sa arati persoanei respective ca tii la ea intr-o oarecare masura...restul este tacere si chiolhane.
Sau dupa cum spuneau vasnicii romani intrebati de reporterii televiziunilor ce-au facut de Paste...ei bine "si-au incarcat bateriile!".
Tara de acumulatori fratilor, uneori descarcati si lipsiti de logica! Dar asteptam cu mare interes urmatorul moment in care putem sa dam mesaje popular preluate ce vor incepe cu "Fie ca lumina Sfanta...." multumesc pe aceasta cale celor ce anul asta nu s-au obosit sa mai imi dea mesaje sau sa-mi raspunda.
Oare sunt singurul care a primit acelasi mesaj din partea mai multor persoane?
Urez, urezi, uram...la fel ca anul trecut!

Depresia (e)terna

Este marti, ziua cu numarul 2 a Pastelui si am o senzatie de moarte a timpului. De dimineata de cand am ajuns la biroul unde salasluiesc si pana acum la ora 15 si ceva imi pare ca a trecut peste mine o saptamana.
De fapt...sunt sigur ca am un pic de depresie si cel mai terifiant este ca uitandu-ma la oamenii ce ma inconjoara imi dau seama ca si ei au aceleasi probleme.
"Dacă arde şura, unde mai dorm vrăbiile?" scria acum cateva zile Razvan Exarhu pe al sau blog, si imi permit (sper sa nu se supere) sa preiau cateva citate dupa cum urmeaza:
"Când nu te preocupă nimic, te trezeşti că începe să te hărţuiască sexual grija. La fel se întâmplă şi când nu prea te duce capul să discerni între împlicaţiile subiectelor. De-asta se investeşte atâta energie în idioţenii care par să ne ardă la tălpi de esenţiale ce sunt.[....]
Şi probabil tot din cauza asta, lucrurile vitale sunt lăsate pe mai încolo, cu atât
mai mult cu cât cer mai multă implicare decât rahaturile.
Dar prea seamănă totul cu o comedie absurdă, cu atât mai mult cu cât deja devine presant să economisim energie.
Normal ar fi s-o economisim şi pe cea mentală, să ne menajăm puţinul care ne-a mai rămas şi să fim pe fază la kestiile mai glorioase. Un pic de omenie, un pic de răbdare, un pic de umor, un pic de şampanie, un pic de control şi ce bine ar merge treaba, mamă, mamă.
[...]Dar pentru că tot vorbeam de anecdote la care se poate râde, ar fi amuzant să avem parte măcar o zi de o monitorizare audio-video a vieţii noastre.
Cu toate momentele de aşteptare, în care ne comportăm ca şi cum nu ne-ar vedea nimeni, cu toate grimasele infecte, cu pufniturile, trântelile de uşi sau obiecte, mizeriile mici, vorbele în doi peri, invidia, jegul, impostura, egoismul rapace.
Curând se va rezolva tehnic şi asta, dar nu cred că vom putea beneficia de acest avantaj negativ, decât dacă avem pile la roboţii din serviciile secrete ale lui Spielberg. Ăsta ar fi un bun punct de plecare pentru a putea sesiza adevărata proporţie a mizelor din jurul nostru.
Am întânit oameni care obişnuiau să facă asta în fiecare seară, să-şi povestească unul altuia cu multă atenţie tot ce li se întâmplase peste zi.
Aşa mai găseau câte un capăt de gest nelalocul lui, câteva cuvinte pripite, o furie nejustificată, revolte stupide, un vraf de regrete fără acoperire, implicări multiple şi inutile, plus multe alte tipuri de frâne în calea seninătăţii sau a curăţeniei.[...]
[...]Un fel de traducere modernă, mai puţin profundă şi mai din topor, ar rezuma: ce-am avut şi ce-am pierdut. Cu singurul amendament fundamental, că deşi logica spune pe dos, e din ce în ce mai clar pentru majoritate că poţi să pierzi ceva ce nu ai avut niciodată."

Nu pot sa adaug mare lucru la ceea ce Exarhu spune ci doar ca intr-adevar uitam de noi....uitam sa ne simtim bine, stam mai mult deprimati, incerti in alegereile noastre pe care oricum le facem gresit pentru ca refuzam in varii momente sa gandim si indurerati...pentru ca pe urma sa ne descoperim tot felul de boli pe care putem doar sa le tratam devenind mai rai, mai deprimati, mai obsedati. Totusi avem momente in care visam la bucurie. Ne uitam print-un geam murdar la ceva ce ar putea fi iar mintea noastra refuza sa actioneze si refuza sa sparga nenorocitul ala de geam, sa traga aer in piept si sa inceapa sa traiasca!
Am obosit sa va tot aduc aminte...AVEM O SINGURA VIATA!!!

Mixul de Paste - Un nou inceput


Download link : http://fbx.ro/7vaq00kd974n7np0
Click pe link, asteptati 20 de secunde si pe urma salvati in PC.

De Paste iti aduc un mix special. Un mix mai dur decat deobicei si unul care de fapt reprezinta intr-o oarecare masura muzica trance.
O imbinatie de voci si sunete agresive care insa te vor face sa te misti, sa dansezi si sa canti dupa ceea ce vei auzi.
Un mix ce reprezinta un nou inceput si care pentru prima oara dupa foarte mult timp nu este conditionat decat de muzica.

Paste Fericit!


Draga auditoriu cititor iti urez sa ai parte de un Paste Fericit alaturi de cei ce tie iti sunt dragi, sa te bucuri si relaxezi, sa profiti de zilele libere pentru a-ti reinvia inima si pentru a incepe sa te bucuri mai mult!

De paste un pic de shopping


Se apropie Pastele cu al sau iepuras dragalash (oare cineva normal la cap mai crede in toata tarasenia asta?) si evident ca avem un nou pretext pentru a oferii lucruri simpatice si colorate alora la care tinem sau cu care ne tot intalnim.
Prima intrebare este: cei pe care-i vad zilnic in metrou n-ar trebui sa-mi dea si mie cadouri?
A doua este de fapt un raspuns: nu, nu m-am tampit la cap si nici n-am innebunit dar cumva impartind acelasi spatiu in aproape fiecare zi creezi o legatura puternica (si nu ma refer la coate, injurii aruncate printre dinti sau mirosuri de pufuleti).
Bun...insa ce naiba poti cumpara si de unde pentru Paste si fara a-te muta prea mult din biroul tau de multinationala si fara a ramane blocat in haoticul trafic al haoticului si prafosului oras?
Ei bine da o fuga la Dalles si poate gasesti ceva interesant pentru ca acolo are loc un nou targ de cadouri.
Fugi la Carturesti fix in pod si vezi tu ce bucurii poti achiziona de acolo pentru ca mai mult ca sigur vei gasi ceva si pentru tine si pentru cei pe care vrei sa-i incanti.
Sau fuga pe net ai 2 variante (nu stiu cat de functionale dar nu te panica pentru ca poti cumpara de acolo dupa) : LU este un nou label de haine local with some fancy kyoto twist (via Chestionabil) sau pantofiori de la Smiling (recomandati si pentru ca imi place site-ul).
Oricum una peste alta fuga la shopping si nu uita sa-mi iei si mie un cadou. Chiar mie cine imi ia cadou?
Eu iti ofer inca unul mai jos si iti urez Paste Fericit cu distractie & relaxare maxima!

De mic am fost camionagiu!

Uita-te la clip si citeste pe urma:



Acum ca ai vazut filmuletzul gandeste-te daca nu cumva si tu ai avut uneori astfel de reactii.
Iar daca mintea ta refuza sa spuna ca da ei bine atunci inseamna ca nu vrei sa recunosti ca de fapt si in tine salasluieste un mic pui de camionagiu meltean pe care deobicei esti obisnuit sa-l arati cu degetul si de care deobicei tinzi sa te dezici.
Si nu...nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama de asta este pur si simplu de ajuns sa iesi pe strada, sa te uiti mai atent la "domnii" de multinationala si sa-i vezi cu un asemenea comportament. Nu de multe ori mi s-a intamplat sa ma gasesc intr-o discutie ce se intrerupea brusc pentru a-se exclama : "ce buna e aia, frate!" sau "uite-o pa aia ma, dai in ea ca-n oala cu sarmale" sau "uite ce MILF e aia dar parca aia e mai buna".
Iar oamenii care fac asta nu sunt musai niste Dorel...sunt oameni pe care la prima vedere ii vezi ca parand seriosi in spatele camasii si cravatei etalate dar care in pofida salariului baban si a unui mediu un pic mai spalat pe care-l frecventeaza tot melteni au ramas.
Campania Antimitocanie de la Guerrilla este absolut ok pentru a ilustra genul asta de oameni insa ce faci atunci cand exact aia care sunt in stilul asta nu se recunosc pe ei insisi in cele reflectate?
La "Critica ratiunii pure" te poti gandi fara nicio obstinatie chiar si atunci cand printre dinti iti zboara un fluierat si un strigat de "pasaricaaaaaaaa!" pentru ca pana la urma si tu esti un Dorel!
In fiecare dintre barbatii romani exista un camionagiu mostenit genetic si singura chestie care conteaza este cum il tii in frau si nu-l lasi sa te acapareze pe tine!
Asa ca data viitoare cand iti vine sa strigi "papusaaaa!" sau "pasaricaaaaa", sau "ce-as fute-o pe aia" gandeste-te ca in locul ei ar fi mama ta...si sigur asta nu ti-ar place!

Tzeapa Bucharest Rock Arena

Bucharest Rock Arena Se amana pana la o data care va fi comunicata ulterior PlayCool anunta amanarea Bucharest Rock Arena pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana. Revenim cu amanunte curand.

Si conform Realitatea si Feeder:
AC/ DC NU mai vine în România! Cel puţin nu pe 31 mai şi nu la Bucharest Rock Arena!

Organizatorii, un grup de oameni de afaceri din Israel au anunţat că festivalul va fi amânat, iar ACDC, anunţată cu surle şi trâmbiţe nu va mai concerta la Bucureşti. Potrivit agenţiei One Event care ar fi trebuit să se ocupe de artiştii români din festival, întreg evenimentul nu mai are şanse să se întâmple.
Asta după ce bilete au fost puse în vânzare, iar afişele care anunţau concertul trupei australiene au fost postate în oraş. Organizatorii, firma Playcool se află în Israel de o săptămână şi şi-au închis telefoanele.

Cristian Busuioc, manager One Event a declarat: “Pe 31 mai AC/DC nu cântă în România. Este sută la sută. Avem contraconfirmare şi de la agentul trupei cu care am vorbit în urmă cu două ore. Nu ştim exact dacă a existat vreodată un contract, cum arăta acel contract, cu cine s-a semnat şi aşa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artiştii români. O să analizăm după aceea, mâine, situaţia şi, dacă vom considera s-ar putea să fie un proces de imagine între noi şi Play Cool”.

Oare a fost tzeapa?

LATER EDIT: Dupa cum era de asteptat a fost tzeapa si mai multe despre asta puteti citi aici pe site-ul lui Petru.
Iar de pe site-ul AC/DC aflam urmatoarele:
"Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.
Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest."

Le Placard 2009 Review

A fost si Le Placard editia 2009, Rokolectiv la MNAC.
Sambata, zi calda, cu usor vant si cu muzici interesante.
Ce mi-a placut :
- publicul sosit la eveniment pentru care am incercat sa compun un mix cat mai melodios si placut (si se pare ca am si reusit dupa reactia lor).
- ideea de Silent Disco intr-un spatiu atat de interesant ca MNAC-ul.
- Erik, organizatorul si fondatorul Le Placard, ce ca orice american rezident la Paris a fost foarte sociabil si mi-a transmis un pic din entuziasmul sau.
Ce nu mi-a placut :
- tipul de la paza ce insista ca stie mai bine ca mine ceea ce am facut la sosirea mea la MNAC.
- vantul ce batea pe terasa si ne-a cam facut sa pierdem din caldura acumulata cu minute inainte in spatiul unde a avut loc festivalului.
Multumesc din nou prea plecat grupului prezent sambata la MNAC pentru sustinere si auditie in special domnisoarelor prezente inca de la inceput cat si celor ce au sosit dupa.
Cam atat va pot spune...mixul va fi urcat curand pentru a auzi ceea ce au ascultat cei prezenti acolo insa pana atunci va ofer putin din ceea ce gargaritza fotograf a surprins cu obiectivul si ochiul sau ager.
Multam fain din nou si catch U soon!


AC/DC pe autostrada



Sambata dupa prestatia de la Le Placard stateam pe terasa MNAC-ului cu grupul de sustinatoare (sarut mana mult de prezenta) cand Doamna Imparat imi spune de un zvon legat de AC/DC in Romania.
Ei bine asa este...AC/DC vin in Romania pe 31 mai in cadrul Bucharest Rock Arena.

Pe 31 Mai 2009, incepand cu ora 21:00, la Bucharest Rock Arena va concerta AC/DC! Concertul va fi sustinut in cadrul celui mai mare festival de rock organizat vreodata in Romania ce se ve desfasura la km 15 de pe Autostrada Soarelui.
Bucharest Rock Arena este un eveniment PlayCool organizat cu sprijinul (in colaborare) cu One Event si se va organiza anual incepand cu aceasta prima editie.

Program:
Ziua I
18:00 - 19:20 - PERSONA, GRIMUS, THE PIXELS, THE MOOOD
19:40 - 20:15 - AB4
20:50 - 21:50 - VITA DE VIE
22:30 - 00:10 - ARTIST INTERNATIONAL.
VA FI ANUNTAT OFICIAL PE 15.04.2009

Ziua II
18:00 - 18:35 - ALTAR
19:00 - 20:00 - CELELATE CUVINTE
21:00 - 23:15 - AC/DC

UNDE?
Autostrada Soarelui. Km 15. Sensul de mers Bucuresti spre Constanta. Locatia va fi vizibil marcata. Acces direct din Autostrada pe drum de servitute. Suprafata: 200.000mp. Cea mai mare organizare logistica de pana acum intamplata in Romania.
Pret bilete :
Zona A - 400 lei
Zona B - 200 lei
Zona C - 100 lei
Zona VIP - 800 lei.

Anyone interested?

B'ESTFEST 2009 - 10 - White Lies


Dupa ce organizatorii au anuntat saptamana trecuta ca abonamentele pentru zilele de 2,3 si 4 iulie s-au epuizat astazi aflam ca numarul acestora a fost suplimentat.
Asa ca daca inca nu ti-ai luat abonamentul pentru zilele de 2,3 si 4 iulie inca o mai poti face deoarece inca 1000 au fost facute disponibile de catre organizatori.

Din ciclul acelorasi vesti bune de la B'ESTFEST mai aflam ca trupa White Lies (UK) a confirmat prezenta in cadrul "Zilei Zero", 1 iulie, si astfel ei ii vor inlocui pe Thievery Corporation.

Piesa Suie

Este vineri dragelor si dragilor, soarele este sus pe cer iar la multinationala dezolvtata multifunctional stam pe deadline pe tot felul de proiecte.
Zapand pe siteurile de pe care ma informez in fiecare dimineata am dat obsesiv de noul clip al celor de la Suie Paparude...si dupa ce l-am vazut chiar m-am indragostit de el.
Asta pentru ca vorbim despre un clip viu ce iti da o pofta maxima de fun si m-a facut sa zambesc tembel simpatic si sa ma gandesc ca...dam we fucking need to party!!!
Asa ca....dupa cum spunea si Chestionabil "lasa-te furat de imagini" si aluneca pe ritmurile melodiei.
Enjoy si weekend fun sa ai plus nu uita maine de MNAC - Le Placard Headphone Festival - hope 2 catch U there dar pana atunci via Chestionabil, Feeder, Petru Stratulat si Freshgoodminimal ai motivul de bucurie de mai jos:

Suie Paparude - Cea mai buna zi from freshgoodminimal on Vimeo.
"Cea mai buna zi poate substitui oricand cea mai proasta zi din viata ta. Asa ca, ce ai de pierdut?" (Dobrica via freshgoodminimal)

Chef faci in weekend 02

Pentru saptamana asta iti propun sa mergi la :



Joi 9 aprilie la Silver Church, Calea Plevnei la numarul 60, de la 21:00 are loc lansarea albumului de debut al artistei basarabence Alexandrina Hristov.
Dupa ce a cucerit publicul roman cu piesa « Fata merge pe jos » si cu talentul sau la pictura, Alexandrina intra pe piata muzicala cu albumul care este disponibil in magazinele Carturesti si Diverta din intreaga tara, dar si cu ocazia concertelor pe care artista le va sustine. Albumul contine 13 piese, care sunt o combinatie originala de soul, jazz, funk, R & B, electropop, rock, alternative.

Vineri 10 aprilie in Studio Martin ai parte de un BPitch Control Night cu una din cele mai bune Dj-ite in the mix - Ellen Allien dar si cu Thomas Muller (Ger) si o tanara debutanta pe care merita s-o asculti Monici (RO) in warm-up.

Rokolectiv 2009, festival de muzica si arte conexe, se intampla si in acest an la The ARK si MNAC.
Line-up complet :
Vineri 10.04 / The Ark / 22h00
2562 [NL], Larytta [CH], Shackleton [UK], Deadbeat [CA], TRG [RO]/ SKVJS [RO], Videocote [RO]

Sambata 11.04 / The Ark / 22h00
Legoloop [CH], Bogdan [RO], Lindstrom [NO], Frivolous [CA], Prosumer [DE] /
SKVJS [RO], Videocote [RO]

Duminica 12.04 / MNAC / 19h30
Optical Machines [NL], Fennesz presents ‘Black Sea' [AT], Etienne Jaumet [FR], Minus si Ion [RO], MoHa [NO]
Un numar limitat de pass-uri au fost puse in vanzare pe www.bilet.ro.
Pretul unui abonament pentru cele trei zile ale Rokolectiv 2009 este de 95 RON. Biletele pentru fiecare zi costa 45 RON si pot fi cumparate exclusiv la locatie.

Sub aceeasi umbrela a Rokolectiv are loc sambata pentru prima oara in Romania si Le Placard Headphone Festival. Locatia va fi MNAC, str. Izvor nr. 2-4, Palatul Parlamentului.
Intrarea este libera iar Festivalul incepe la orele 14:00.

Weekend fain sa ai!

Un Demon Delicios

Din ciclul "mai cumpara o carte si de la o editura" (adika mai iesiti dracului din achizionarea dementa de carti de masa oferite de tot felul de ziare) astazi iti recomand o noutate via editura ART.



„Negru ca dracu’, fierbinte ca iadul, pur ca un înger, dulce ca amorul.“
Poţiune magică pentru filozofi, elixirul diavolului pentru oamenii obişnuiţi, cafeaua a cucerit, în câteva secole, întreaga lume. Această „pudră“ în căutare de aventuri a ridicat pretutindeni temple în cinstea savurării ei păgâne: cafenelele.

„O lectură obligatorie nu doar pentru cei ca­re-şi încep di­mi­ne­­ţile cu mirosul
şi gustul acestei bă­uturi.“ (Time Out Bucureşti)
Michel Braudeau, "Cafea. Cafenele"
Traducere de Raluca Sava
Preţ: 19,5 lei
Evident o gasesti in libraria ta preferata pe nume Carturesti.

11 Aprilie In the Mix @ Le Placard Headphone Festival - MNAC



Daca pana acum ti-a placut ceea ce ai auzit in variile momente in care ai ascultat vreunul din mixurile pregatite de mine ei bine atunci cam stii genul de muzica pe care il cant. Astfel sambata 11 aprilie imi face deosebita placere sa te invit sa asculti un mix cat se poate de melodic si de placut ce sper sa te incante auditiv.
Totul se va intampla sub egida Rokolectiv 2009 (mai multe detalii aici) si "Le Placard Headphone Festival" ce are loc pentru prima oara in Romania.
Locatia va fi Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) ce se afla in str. Izvor numerele 2-4 la Palatul Parlamentului.
Intrarea este libera si va astept in numar cat mai mare, iar unii deja ati primit si invitatia pe mail si chiar mi-ar face o deosebita placere sa fiti prezenti.
Sper sa ne vedem acolo!

Brain made video

Dupa atata ploaie finally a aparut si ziua aia cu soare care sa te bucure si incalzeasca...e vineri! Iar prin birourile multinationalelor pluteste deja aerul chill de weekend, mai ales dupa orele 14:00 cand te dai mai mult la vorba cu colegii sau pe langa automatul de cafea sau apa. Sau poate esti ca mine...un om care se trezeste pierzandu-se pe ritmurile unei melodii pe care n-o mai auzise de mult si isi da seama cat de dor ii era de fapt de acele sunete.
Iar uneori ascultand astfel de muzici imi apar in minte tot felul de clipuri pe care le fac din franturi de imagini sau pur si simplu le creez instant.
Astazi am descoperit ca nu sunt deloc singurul care face asta (sincer aveam o banuiala)...astfel citind blogul lui Petru am putut sa ma delectez cu un clip "brain made" realizat de acesta pentru melodia "Walking on a Dream" a celor de la "Empire Sun" iar daca vrei sa afli si tu cam ce are Petru in minte pentru muzica asta ei bine iti ofer un mic teaser :
"Lumina foarte multa, culori calde, primavara-vara. Merg pe o strada pe care lumea zambeste, danseaza discret in statia RATB."....citeste restul aici.
Si voi reveni mai pe larg la ideea asta de clip "brain made".

B'ESTFEST 2009 - 08



Montagne-rousse-ul de confirmari si anulari continua intr-un ritm absolut incredibil.
Astfel :
Formatia Thievery Corporation si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustina in cadrul lunii iulie si anume : B'Estfest (Romania), Open'er (Polonia) si Balaton Sound (Ungaria).

Ziua 1 - 2 Iulie : Grimus (Romania)


Ziua 1 - 2 Iulie : Les Elephants Bizarre (Romania)

Sau cei pe care fara sa vreau la un live in Laptarie i-am confundat cu Zob.

Ziua 2 - 3 Iulie : AB4 (Romania)


Ziua 3 - 4 Iulie : The Moood (Romania)


Ziua 3 - 4 Iulie : Persona (Romania)
Persona - Honey-Bunny Blues


Iepurasul vine mai devreme pentru fanii B'ESTFEST: cei care inca nu au avut timp sa-si cumpere biletele, mai au o sansa - pretul biletelor de o zi se va mentine la 110 lei pana de Pasti! Si nu e pacaleala! Abia dupa data de 20 aprilie pretul biletelor se va majora la 130 de lei, asa cum a fost programat initial.

Deja mi-am asigurat biletele pentru "Ziua Zero" so...nice news si sa vedem ce mai apare nou la festival.

Keane 3D



Joi 2 aprilie trupa Keane va face istorie cu primul webcast 3D realizat vreodata.
Trupa va concerta live din legendarele Abbey Road Studios, Londra.
Tot ceea ce trebuie sa faci tu pentru a te bucura de acest concert este sa intri pe site-ul oficial al trupei Keane incepand cu ora 22:00 si pur si simplu sa te bucuri for free de concert.
Iar daca internetul iti face probleme...ei bine atunci poti asculta live de la aceeasi ora pe postul de radio britanic Absolute Radio.

Chef faci in weekend 01



Nu este in weekend ci doar close 2 weekend dar merita sa dai joi 2 aprilie o fuga in Fabrica pentru a prinde un battle of the bands intre The Pixels (indie) si Aria Urbana (drum and bass) de la 22:00 si cu 15 lei intrarea.

B'ESTFEST 2009 - 07



Dragi B'ESTFEST-eri in ultimele zile au aparut ceva informatii noi si din varii motive nu le-am putut prezenta la timp dar uite ca o facem acum.

Ziua 1 - 2 Iulie - Polarkreis 18 (Ger)


Ziua 3 - 4 Iulie - Looptroop Rockers (USA)


B'ESTFEST Aftershock - 5 Iulie - Trooper (Ro)


B'ESTFEST Aftershock - 5 Iulie - Thunderstorm (Ro)
O revenire de fapt dupa ce anul trecut au deschis ziua Aftershock ce i-a avut headlineri pe Judas Priest.
Mai multe despre ei pe site.

B'ESTFEST Aftershock - 5 Iulie - Nexus (Ro)
In ultimii ani, NeXuS a sustinut concerte in toata tara, iar anul 2007 a adus prima iesire in afara granitelor, in Viena, unde trupa a sustinut doua concerte in cadrul Festivalului Sampling Bucharest. De la metalul melodic soft pe care l-au abordat la inceput, NeXuS s-a reorientat catre un sound mai dur, cu influente power, thrash si progressive, ce va fi prezent pe primul album NeXuS, care urmeaza a fi inregistrat chiar in primavara acestui an, precum si in show-urile live ale trupei.
Mai multe pe myspace.

De asemenea nu uitati ca incepand cu 2 aprilie preturile pentru biletele valabile o singura zi se majoreaza dupa cum am relatat aici.