E.M.I.L. live in Club Fabrica - 2 noiembrie



Vinerea asta, 2 noiembrie, ora 21:00, E.M.I.L. va concerta din nou pe scena clubului Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50). Acesta va fi ultimul prilej cu care veţi putea executa manevre de stage diving, crowd surfing şi beer snorkeling împreună cu E.M.I.L., înainte ca aceştia să se retragă la depouri studiouri pentru lucrul la albumul din 2013.

În deschidere vor cînta cei de la Tep Zepi, iar în deschiderea deschiderii, organizatorii v-au pregătit o surpriză: trupa de punkeri de liceu ArtTour, din Brașov. Ştim, n-aţi mai auzit de ei pînă acum. Însă vă asigurăm că “juniorii” sună neaşteptat de bine. Nu vă uitaţi că au 17 ani şi nume de agenţie de turism.

Da’ de ce. Cu prilejul acestui concert de la Fabrica, băieţii de la E.M.I.L. au vrut să dea ocazia unei trupe tinere să se afirme alături de ei, pe scenă, la secţiunea warm-up. Cîştigătorii au fost aleşi în urma unui concurs desfăşurat în luna octombrie, pe social media: Facebook, respectiv YouTube.

Cei de la E.M.I.L. consideră că trupele formate pe băncile şcolii trebuie încurajate să se ţină de muzică şi după terminarea liceului, care de cele mai multe ori coincide cu spargerea “găştii”. Asta le va garanta şanse mai mari de succes pe scenă.

Mecanismul de participare şi selecţionare a fost următorul:
- trupele respective să fie formate exclusiv din elevi încă la liceu;
- aceştia vor înregistra prin orice mijloace (în sala de repetiţii sau chiar şi cu telefonul) o melodie proprie;
- melodie pe care o vor uploada undeva (YouTube, Vimeo etc.);
- de aici o vor Share-ui pe
pagina de Facebook a evenimentului de la Fabrica.
- postarea cu cele mai multe voturi are ocazia vineri, 2 noiembrie, să facă Warm-Up pentru E.M.I.L. la Fabrica.

Cine sînt ArtTour. Cine să fie, fericiţii cîştigători care vor face încălzirea - că doar aţi văzut ce frig s-a făcut afară! - publicului pentru E.M.I.L. Ce, e puţin lucru? Nişte elevi de liceu - aşa cum suna prima condiţie - care cîntă împreună de numai două luni. Cum s-au găsit? Păi, să-i ascultăm pe ei:

“Totul s-a întîmplat la un concert unde ne-a plăcut atmosfera. Am zis că trebuie sa ne facem şi noi o trupă neaparat. Asta era prin martie 2012. În aprilie am început să cîntăm, trupa avînd doar 3 membri: doi chitarişti şi un tobar. Nu găseam basist şi nici solist, aşa că am cîntat cîteva luni fără. În septembrie ni s-a alaturat şi Florin, solistul trupei, şi tot cam atunci l-am găsit şi pe basist.

Influenţa noastră vine în mare parte de la
Blink 182, dar şi de la alte trupe cu acelasi sound. Încercăm să abordăm un punk, aşa credem noi, dar în realitate e un pop-punk cu influenţe. Avem cîteva piese, încercam să le finalizam, dar din păcate din lipsa timpului. Unii dintre noi dau bac-ul anul acesta şi nu prea putem repeta foarte des. Avem doar două piese proprii,  finalizate, şi altele la care mai încercăm să lucrăm. De demo nu prea se pune problema. Repetăm împreună doar de două luni, unde ne întîlnim de maxim două ori pe săptămînă. Deci nu prea am avut timp să facem ceva extraordinar. Ne-am filmat doar pentru concurs, atît... unde chiar nu am crezut că o să cîştigăm.”

Melodia cîştigătoare a lui
ArtTour de pe YouTube.

Componența lui ArtTour (ca şi în cazul E.M.I.L., nu avem nici un Artur): Vlad - tobe, Cătălin - bas,
Cristi - chitară, Bogdan - chitară, Florin - voce

Componenţa lui E.M.I.L.: Sorin Bădulescu - voce, Gabi Georgescu - chitară, Andrei Stoianovici - chitară, Barbu Niculae - bas, Eugen Imecs "Piti" - tobe

Cel mai recent videoclip E.M.I.L. (în regia lui Adrian Sitaru):

Review: Andra at Iconic Halloween - Icon Series Club

Sambata, 27 octombrie,  nou deschisul club Icon Series Club a pregatit Bucurestenilor dornici de petreceri de Halloween o supriza cat se poate de placuta: Andra @ Iconic Halloween.
Proaspat aparut in peisajul clubbing-ului Bucurestean, Icon Series Club (Calea Floreasca 111 - 113) se anunta a fi un loc in care odata venit in vizita iti vei dori, mai mult ca sigur, sa revii. Clubul este spatios, decorat si organizat cu foarte mult stil, personalul este amabil iar preturile sunt medii.
La vizita noastra, cu ocazia concertului Andra, clubul a fost aproape plin si, in pofida acestui fapt, am apreciat foarte mult faptul ca aerisirea a facut fata cu brio.
Dj-ul "local" a incalzit atmosfera cu ritmuri desprinse de pe undele radiourilor comerciale pentru ca, in jurul orei 01:30, Andra sa urce pe scena pentru un mini-recital ce a durat 30 de minute.
Publicul a fost incantat peste masura de prestatia artistei si a contribuit din plin la creerea unui concert reusit dansand si cantand pe ritmul unor melodii ca "K la meteo", "Dragostea e tot ce ramane" sau "Baietii si fetele". Un atu in plus pentru reusita acestui concert este si sonorizarea excelenta, destul de greu de gasit in alte cluburi Bucurestene, de care dispune Icon Series Club.
Icon Series Club este un club pe care recomandam sa nu il ratezi in iesirile pe care le ai in plan pentru urmatoarea perioada.


Trupa Asha concerteaza in True Club - 3 noiembrie

ASHA in True Club(03.11.2012)
Ora: 23:00
Adresa:Str. Franceza, Nr. 52
Pret bilet: 15 lei(voucher de consumatie care include un shot la bar)
Info & Rezervari: 0727 488087


Extra! Extra! Read all about it!
Saturday night we will perform another class act concert in True Club, all you have to do is be there, we’ll take care of the rest!

Aventurile lui Mac din Arici Pogonici prind viata intr-un album editie limitata

LANSARE DE CARTE: Aventurile lui Mac din Arici Pogonici prind viaţă într-un album-ediţie limitată

Marţi, 6 noiembrie, de la ora 18:30, Muzeul Benzii Desenate şi Librăria Engleză Anthony Frost vă invită la un eveniment care trezeşte nostalgia şi pasiunea pentru eroii benzii desenate româneşti: lansarea albumului Aventurile lui Mac, integrala din Arici Pogonici 1966-1976. Este pentru prima dată când poveştile din celebra revista pentru copii, Arici Pogonici, care a apărut lunar în perioada 1957-1979, sunt prezentate sub forma unui album.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu, lansat şi promovat sub titulatura Muzeul Benzii Desenate de artistul Alexandru Ciubotariu. Continuând eforturile iniţiale ale Muzeului Benzii Desenate, proiectul actual îşi propune să readucă în prim-plan lucrări de BD care prezintă “riscul” de a fi uitate. De data aceasta, este vorba despre integrala aventurilor lui Mac publicate în revista Arici Pogonici între anii 1966 şi 1976 şi desfăşurate în peste 150 de plaşe. Create de tandemul Lucia Olteanu (texte) şi Livia Rusz (desene), aventurile lui Mac au rămas în conştiinţa pasionaţilor ca una dintre cele mai frumoase serii din istoria benzii desenate româneşti.


Albumul apare într-o ediţie limitată de 50 de exemplare semnate şi numerotate de ilustratoarea Livia Rusz, care se întoarce în ţară pentru a fi prezentă la eveniment – o premieră pentru lansările de BD din România post-comunistă. Albumul va fi disponibil exclusiv la Libraria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45), iar lansarea sa de marţi va fi însoţită de o expoziţie cuprinzând câteva extrase din povestea lui Mac din Arici Pogonici.


Mai multe informaţii:
http://www.muzeulbd.ro/

Trooper - sesiune de autografe in Chaos Club

TROOPER anunţă încă o surpriză pentru concertul aniversar “Tari ca munţii,” ce va avea loc vineri, 2 noiembrie, în Chaos Club. Cei care vor fi prezenţi la eveniment vor putea lua parte sesiunea de autografe ce se va desfăşura începând cu ora 20.00, la standul de merchendise din interiorul locaţiei.

Seara aniversară, ce marchează 10 ani de la lansarea albumului TROOPER I va fi una cu totul specială şi va include, printre altele, proiecţia unui scurt metraj 3 D şi unui documentar video despre TROOPER I, precum şi prezentarea live a tuturor pieselor de pe album. 

Pregătim o seară rock’n’roll pe cinste, cu toate piesele de pe TROOPER I, dar şi cu o adevărată incursiune prin toate celelalte materiale ale noastre. Vom fi pe scenă peste 2 ore,” promite Coiotul.

Albumul TROOPER I reeditat va fi disponibil în cadrul concertului aniversar ce va marca şi startul turneului naţional “Tari ca munţii”. CD-ul apare în format digi-pack, tocmai pentru a oferi fanilor o formă de prezentare actualizată. Pe lângă cele 10 piese, pe material se va găsi şi un documentar în care este prezentată povestea TROOPER I. Materialul se va găsi  şi la celelalte concerte din cadrul turneului.

În deschiderea concertului din Bucureşti va cânta trupa WILDER, începând cu ora 21.00, iar TROOPER va urca pe scenă de la 21.50.

Întregul concert care va avea loc în Chaos Club va fi structurat în jurul sintagmei simbol Tari ca munţii”. Biletele sunt deja în vânzare, la preţul de 20 lei. Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

SoNoRo "Love Unlimited" - expozitie foto

Festivalul Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo a pregătit pentru publicul celei de-a VII-a ediţii, desfăşurată sub semnul iubirii, atât concerte susţinute de muzicieni de excepţie, cât şi o multitudine de evenimente conexe.
Începând cu 15 noiembrie şi până pe 21 noiembrie 2012, expoziţia de fotografie „Love Unlimited”, cu o selecţie de 38 de lucrări ale fotografilor Voicu Bojan, Vlad Eftenie şi Cornel Lazia, va fi găzduită de Sala de Oaspeţi a Muzeului Ţăranului Român.  În perioada 24 noiembrie – 2 decembrie, expoziţia va fi deschisă publicului şi la Cluj-Napoca, la Sala Mare a Casei TIFF. Expoziţia de fotografie SoNoRo „Love Unlimited” este organizată cu sprijinul E.ON.
Love Unlimited aduce sub bagheta celor trei fotografi, Voicu Bojan, Vlad Eftenie şi Cornel Lazia, momente personale din vieţile oamenilor de peste tot. Mai exact, Voicu Bojan ne propune o incursiune în dragostea tumultoasă, făţişă şi toridă din îndepărtata Cuba, Vlad Eftenie surprinde stări nuanţate, în care, fără doar şi poate, vom retrăi alături de protagonişti dramele sau împlinirile iubirii, iar Cornel Lazia ne propune o descindere în subliminalul sentimentelor stârnite de persoana iubită”, spune curatorul expoziţiei, fotograful Şerban Mestecăneanu.
Tema iubirii abordată de SoNoRo în acest an va putea fi regăsită şi în proiecţiile video semnate de Andu Dumitrescu, pe care Festivalul SoNoRo le va oferi publicului în cadrul concertului de la Palatul Bragadiru.

Pe lângă expoziţia de fotografie „Love Unlimited”, salonul literar cu acelaşi nume, organizat în parteneriat cu Dilema Veche, lansarea albumului „Love Songs” şi proiecţia filmului „Noseland”, festivalul va continua, sub egida „Tineri la repetiţie", în parteneriat cu LiterNet,  tradiţia repetiţiilor deschise pentru elevii şi studenţii din Bucureşti. Astfel, anul acesta, festivalul îsi va deschide porţile pentru trei dintre concerte: El Amor y la Muerte, sâmbată, 10 Noiembrie 2012, la Palatul Cercului Militar Național, Nuit Transfigurée, vineri, 16 Noiembrie 2012, la Muzeul Național de Artă, si Hallelujah Junction, duminică, 18 Noiembrie 2012, la Ateneul Român.
Accesul va fi permis numai pe baza carnetului de elev sau a legitimaţiei de student, iar repetiţiile vor avea loc în intervalul 14:00 - 16:00, tinerii invitaţi având ocazia de a fi martorii procesului care stă la baza interpretării muzicale şi de a asculta în premieră piesele pe care artiştii le vor interpreta în cadrul concertelor din serile respective.

***
Voicu Bojan este editor, traducător şi fotograf freelancer. A publicat poveşti în imagini şi reportaje în mai multe publicaţii, dintre care cele mai semnificative sunt National Geographic România, Esquire România şi LensWork, US. Este editor asociat al Revistei Punctum şi iniţiatorul proiectului Diafragma 9.
www.voicubojan.com

        Vlad Eftenie este doctor arhitect, lector la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti, titular al cursului teoretic “Fotografia ca instrument de studiu şi cunoaştere în arhitectură”.
        www.veftenie.daportfolio.com
Cornel Lazia şi-a început cariera de fotograf în 1990, fiind cunoscut pentru unele dintre primele fotografii pentru formaţii româneşti deja consacrate, ca Şuie Paparude, DJ Vasile sau Omul cu Şobolani, dar şi pentru fotografiile de modă publicate în revistele glossy din România.
        www.cornellazia.com 
Şerban Mestecăneanu este fotograful oficial al festivalului SoNoRo din anul 2008. Din 2010 este şi directorul Salonul de Fotografie Bucureşti, SAFO.
        www.meste.ro

***
Expoziţia SoNoRo „Love Unlimited” va fi vernisată pe 15 noiembrie, la ora 19:00, şi poate fi vizitată la Muzeul Ţăranului Român, Sala de Oaspeţi, în perioada 15 – 21 noiembrie, între orele 10.00-18.00.
Date de contact:
M.Ţ.R., Sala de Oaspeti
Şos. Kisellef, Nr.3 (intrarea la expoziţie se face prin Str. Monetăriei), Sector 1, Bucuresti
Telefon & Fax: +40 21 3179660
info@muzeultaranuluiroman.ro

www.muzeultaranuluiroman.ro 

Expoziţia va fi vernisată şi la Casa TIFF din Cluj-Napoca, pe 24 noiembrie, la ora 16.00,  putând fi vizitată în perioada 24 noiembrie – 2 decembrie, între orele 09.00-19.00.
Date de contact:
Casa TIFF, Sala Mare
Strada Universitatii nr.6
Telefon: 0753478893/ 0733735959
casatiff.ro
https://www.facebook.com/CasaTiff


***
Programul complet al festivalului SoNoRo poate fi găsit pe www.sonoro.ro, iar biletele şi abonamentele sunt disponibile prin reţeaua Eventim -magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Festival prezentat de: Raiffeisen Bank, E.ON
Sponsor principal: RomCapital Invest
Sponsori: UPC, Novotel Hotels, JTI, Affichage
Maşina oficială a festivalului: BMW
Parteneri principali: ArCuB, Consilul local Bucureşti, Primăria Bucureşti, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional
Parteneri: Administraţia Prezidenţială, Banca Naţională a României, Institutul Polonez din Bucureşti, BDG Import, Illy, BoConcept, Violeta’s Vintage Kitchen, Boutique du Pain, Clinica de Oftalmologie ALCOR, Kaliterm, Senia Music, Cărtureşti, Transilvania International Film Festival, Transilvania Film, Sonoro Records, Silver Concept, Media Image, Fundaţia Löwendal, Cercul Militar Naţional, Palatul Bragadiru, Muzeul Naţional de Artă al României, Catedrala Sf. Iosif
Îndragit de: Dilema Veche
Parteneri media: The ONE, Glamour, ZF După Afaceri Premium, Playboy, PRO TV Magazin, apropo.ro, Caţavencii, Radio România Cultural, Radio România Muzical, rfi România, Şapte Seri, DECÂT O REVISTĂ, Igloo Media, Revista ARTA, Zeppelin, Observator Cultural, realitatea.net, BeWhere!, LiterNet.ro, metropotam.ro, Art Act Magazine, Revista Accente, TATAIA, urbanthings.ro
Parteneri SoNoRo Interferenţe:
Sonsor principal: RBS
Partener principal: Institutul Cultural Român
Parteneri: Fundaţia pentru Poezie „Mircea Dinescu”, Academia Europeană „Palazzo Ricci”, Montepulciano, Senia Music, Ensemble Raro

Se pun in vanzare biletele pentru concertul Rammstein de la Bucuresti

Pe 1 noiembrie, de la ora 10.00, se pun in vanzare biletele la unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului viitor. Rammstein se intoarce in Romania in data de 28 iulie 2013, in cadrul Rock The City, festivalul care aduna laolalta cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc în 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.

Dupa prima aparitie la Bucuresti (Sonisphere 2010), trupa germana tanz-metal a castigat si mai multi fani in Romania, pentru ca dupa un concert Rammstein povestesti zile in sir despre cum a fost si incerci sa fredonezi muzica germanilor timp de cateva saptamani. Impactul este atat de puternic pentru ca Rammstein este o imbinare perfecta de muzica, energie, forta si spectacol.

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin mulțime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.

Continuand principiul "alte trupe canta, Rammstein arde!", Rammstein revine la Bucuresti in 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Inainte de a anunta line up-ul complet, organizatorii vin cu o surpriza pentru fanii Rammstein: primele 2000 de bilete au reducere de 20%.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro

Bela Lugosi's UnDead de Halloween la Cinemateca Eforie

În această seară (miercuri, 31 octombrie), începând de orele 22:30 şi încheind la orele 5:00 ale dimineţii, la Sala Eforie (Jean Georgescu) a Cinematecii Române (Strada Eforie nr. 2) se sărbătoreşte Halloween-ul cu patru horroruri clasice. Toate cele patru filme îl au în distribuţie pe Bela Lugosi, actorul care pe 20 octombrie ar fi împlinit – sau împlineşte, căci pentru cinefili el este încă viu, adică... nemort – 130 de ani. Născut în Lugoj, care la acea vreme nu aparţinea încă României, el a ajuns, în Hollywood-ul anilor ’30-’40, rivalul lui Boris Karloff la titlul de „rege al filmului de groază”, interpretându-l pe Dracula, alături de mulţi alţi monştri, care de care mai fioroşi.


Informaţii despre filme:
DRACULA
SUA, 1931 / alb/negru / versiune originală / Horror, adaptare după romanul omonim al lui Bram Stoker
R: Tod Browning
Cu: Bela Lugosi, Helen Chandler, David Manners
Ajutat de Renfield, pe care îl transformă cu uşurinţă în supusul său, contele Dracula se mută pe pământ englezesc, unde îşi continuă şirul de victime feminine. Una dintre cele mai cunoscute ecranizări ale romanului care a stat la baza a nenumărate filme.

FIUL LUI FRANKENSTEIN / SON OF FRANKENSTEIN
SUA, 1939 / alb/negru / versiune originală / Horror, SF, adaptare liberă după Mary Shelley
R: Rowland V. Lee
Cu: Basil Rathbone, Boris Karloff, Bela Lugosi
„După FRANKENSTEIN şi MIREASA LUI FRANKENSTEIN, acesta este ultimul film în care Boris Karloff întruchipează Monstrul. (...) Deşi critica l-a socotit sub valoarea precedentelor producţii din seria FRANKENSTEIN, filmul are momentele sale antologice; remarcabil rămâne jocul cu sânge rece al lui Bela Lugosi, interpretându-l pe ucigaşul spânzurat, care a supravieţuit din dorinţă de răzbunare.” (Ivan Butler, “The Horror Film”, 1967)

FRANKENSTEIN CONTRA OMUL-LUP / FRANKENSTEIN MEETS THE WOLF MAN
SUA, 1943 / alb/negru / versiune originală / Horror
R: Roy William Neill
Cu: Ilona Massey, Patric Knowles, Lionel Atwill, Bela Lugosi, Lon Chaney Jr.
Larry Talbot se transformă în vârcolac în nopţile cu lună plină. Doar doctorul Frankenstein îl poate ajuta să moară, dar acesta a murit la rândul său. Intră în scenă Monstrul, interpretat de Bela Lugosi.

PLANUL 9 DIN SPAŢIUL EXTRATERESTRU / PLAN 9 FROM OUTER SPACE
SUA, 1959 / alb/negru / versiune originală / Horror, SF
R: Edward D. Wood Jr.
Cu: Gregory Walcott, Tom Keene, Mona McKinnon, Vampira, Bela Lugosi
Prin forţele lor supranaturale, extratereştrii readuc la viaţă morţi, sub formă de vampiri sau zombi. Edward D. Wood Jr., căruia Tim Burton i-a dedicat un film biografic, a fost etichetat drept „cel mai prost regizor din lume”. Este ultimul film cu Bela Lugosi, care murise cu trei ani înainte de premiera oficială.

Institutul Polonez: Euro - probleme si solutii - conferinta

Euro - probleme si solutii. Conferinta Ateneului Roman: Leszek Balcerowicz in dialog cu Valentin Lazea
Luni - 5 noiembrie - 18:30 - 21:30
Luni, 5 noiembrie, ora 18.30, pe scena Ateneului Român din București, în cadrul Conferințelor Ateneului, prof. Leszek Balcerowicz va dialoga cu Valentin Lazea, economist-șef al BNR, despre viitorul economic al României și al Poloniei, despre criza financiară și despre moneda europeană. Evenimentul a fost pregătit de Banca Națională a României, Filarmonica „George Enescu” și Institutul Polonez din București. Conferința intitulată „Euro - probleme și soluții” este deschisă publicului larg. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Ateneului, începând cu data de 31 octombrie 2012, la prețul de 15 lei; pentru elevii și studenți - preț redus la 10 lei. Conferința va fi susținută în limba engleză, cu traducere simultană în limba română.

Trupa Asha concerteaza in Music Club - 2 noiembrie

ASHA in Music Club(02.11.2012)
Ora: 23:00

Adresa:Calea Baratiei, Nr. 31

Pret bilet: 15 lei(un shot de Red Stag inclus)
Info & Rezervari: 0720 887112
Din batrani se spune ca daca incepi luna noiembrie cu un concert ASHA, o sa ai parte numai de lucruri bune. Nu stim cine a zis asta, dar cu siguranta are dreptate.Asadar va asteptam vineri seara in Music Club pentru doza saptamanala de muzica live, distractie si voie buna.

Expirat Double Weekend 2 - 3 octombrie

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT
2 Rooms / 2-3 noiembrie

Prognoza de toamna Expirat pentru vineri si sambata, 2 si 3 noiembrie, in strada Brezoianu nr.4 colt cu Lipscani nr.5:

Weekend la dublu, predominant incendiar cu averse de shot-uri la fiecare vizita la bar si descarcari de beat-uri in difuzoare. Se prefigureaza ca presiunea atmosferica pe dancefloor va atinge cote maxime in fiecare seara dupa ora 22:00 si se va mentine constanta pana la orele diminetii.

Prognoza regionala, pe camere: In Expirat, sunete stabile, mash-up party music si curenti alternativi din directia lui Matei – vineri si Stefan – sambata in timp ce in comuna Agitati este asteptat sa loveasca in ambele seri uraganul electronic The Basstards completat vineri de un fenomen atmosferic obisnuit pentru aceasta zona: Eko.

Recomandarea meteorologilor din spatele barului: iesiti din casa doar echipati cu pantofii de dans si atitudinea de weekend.

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org