Incepe TIFF 2013



Festivalul Internațional de Film Transilvania debutează mâine, 31 mai, de la 20.45, în Ursus Open Air (Piața Unirii) din Cluj, cu o porție de umor marca Pedro Almodóvar. Amanții pasagerii/ Los Amantes Pasajeros, un succes de casă și de critică în Spania, va rula în premieră în România, într-o proiecție unică. Câțiva dintre cei mai bine cotați actori spanioli, alături de Penélope Cruz și Antonio Banderas, care au apariții cameo, vor încânta audiența într-un film distribuit de Independența Film.
Vor introduce ediția de anul acesta Tudor Giurgiu, președintele festivalului, împreună cu primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Printre invitații speciali prezenți la gala de deschidere se vor afla Nik Powell, directorul National Film and Television School din Marea Britanie și vice-președinte în consiliul Academiei Europene de Film, celebrul director de imagine Ed Lachman (Trilogia Paradis, r. Ulrich Seidl), Pablo Berger - regizorul filmului mut Blancanieves (2012), David Lambert, regizorul și scenaristul Hors les Murs, Denis Côté, premiat recent la Berlin pentru Vic et Flo ont vu un ours, Frederic Boyer, directorul Festivalului de la Tribeca ( New York) și membru al juriului competiției.
Seria proiecțiilor din Mănăștur Open Air începe tot mâine, la 22.00, cu filmul Calea mântuirii/ Redemption Street (r. Miroslav Terzić), povestea unui tânăr procuror care primeşte misiunea de a cerceta dispariția unui grup paramilitar, în timpul războiului din Bosnia și Herțegovina. Spectatorii vor afla mai multe despre povestea de dragoste dintre actrița Liv Ullman și regizorul Ingmar Bergman în Liv & Ingmar (r. Dheeraj Akolkar), de la 13.00, la Cinema Florin Piersic. Tot vineri va rula și primul titlu din Focus Slovacia, Câinele meu ucigaș/ My Dog Killer (r. Mira Fornay), la Cinema City, Sala 4, de la 19.30. De la aceeași oră, dar la Cinema Victoria, va fi proiectat documentarul Opera despuiată/ Naked Opera, despre viața decadentă a unui om de afaceri bogat care află că mai are puțin de trăit, în prezența regizoarei Angela Christlieb.
În primul weekend de TIFF, pe 1 și 2 iunie, la Castelul Banffy de la Bonțida, un program special conceput pentru familii, Weekend la Castel, va cuprinde, pe lângă proiecții în aer liber cu acompaniament live, și concerte, activități pentru copii, spectacole culinare.
Ziua de 1 iunie începe, de la 12.00, cu jocuri pentru cei mici, ateliere de fotografie, modelare în lut, origami, dans sau actorie și o sesiune de gustări și băuturi spaniole gătite de Restaurantul Hubertus. De la 17.00, Ada Milea și Dorina Chiriac îl vor aduce pe îndrăgitul „Apolodor”, într-un spectacol memorabil, iar de la 18.00, copiii vor avea parte de un show de magie. Un concert de chitară spaniolă al Bigg Dimm a’Band va încălzi, de la 20.30, atmosfera pentru Blancanieves (2012). Filmul mut, o reinterpretare a basmului fraților Grimm, propunerea Spaniei la Oscarul pentru Cel mai bun film străin și laureat a zece premii Goya, va fi proiectat de la 21.30.
Weekend la Castel continuă duminică, de la 14.00, cu jocuri și ateliere pentru copii, și un festin culinar cu bucate evreiești, gătite de Mircea Groza, Csók Zsolt și Adi Hădean din echipa „Niște țărani”. Teatrul de păpuși de la Mancha va încânta publicul cu spectacolul „János Vitéz”, de la 17.00, iar de la 20.30 se va dansa pe muzică klezmer, cu trupa Mazel Tov. Manasse (r. Jean Mihail, 1925), unul dintre filmele românești mute remarcabile ale anilor 20, va rula de la 21.30, într-o proiecție acompaniată live de Minima, trupa britanică renumită pentru coloanele sonore originale compuse. Programul este prezentat de Allianz Țiriac. Detalii: http://tiff.ro/tiff/stiri/weekend-la-castel-program-complet.
Evenimentele din Weekend la Castel se înscriu și în programul Zilelor Diversității la TIFF, secțiune sprijinită de Departamentul pentru Relații Interetnice. Circa 200 de copii din comunitățile de romi de la Pata Rât își vor petrece ziua de 1 iunie la Bonțida, după ce vor vedea filmul Lotte și misterul pietrei Lunii (r. Heiki Ernits, Janno Poldma), de la ora 10.00, la Cinema Arta. Iar duminică, 2 iunie, la Cinema Florin Piersic, de la 18.00, va rula filmul distins anul acesta cu Marele Premiu al juriului și Ursul de Argint pentru Cel mai bun actor (Nazif Mujic), la  Festivalul de la Berlin, An Episode in the Life of an Iron Picker (r. Danis Tanovic), ce urmărește viața unei familii de romi din Bosnia.
Cea de-a 5-a ediţie EducaTIFF – programul de educaţie cinematografică pentru elevi – își așteaptă micii spectatori între 31 mai și 4 iunie, cu cinci filme special alese pe categorii de vârstă, din selecţia unor mari festivaluri. Greutatea elefanților/ The Weight of Elephants (r. Daniel Joseph Borgman), un film impresionant despre un băiețel de 11 ani, singur, care-și construiește o lume fantezistă pentru a supraviețui realității, deschide EducaTIFF vineri, de la ora 10.00, la Cinema Victoria. Eva Pervolovici, regizoarea filmului Marussia, selectat la Berlinale Generation 2013, va susține o lecţie de cinema pe 2 iunie, ora 12:00, la Muzeul de Artă Cluj, locul unde elevii sunt așteptați şi la două seminarii de critică de film (pe 3 şi 4 iunie, 12:00), și la ateliere de animaţie, între 5-9 iunie, de la 10.00 la 15.00. Detalii despre înscrieri și program, pe pagina EducaTIFF: http://tiff.ro/educatiff.
Un eveniment de neratat în primul weekend este Cine-concertul „Bagdad Fantaisie” de pe 1 iunie, ora 18.45, Cinema Florin Piersic, eveniment prilejuit de Zilele Francofoniei. Artistul Sami Pageaux-Waro va acompania live fermecătorul fantasy mut Hoțul din Bagdad / The Thief of Bagdad (r. Raoul Walsh, 1924). Cine-concertul va fi reluat duminică, de la 22.00, la Casa TIFF, când va fi acordat și premiul juriului tinerilor francofoni la TIFF. Prezentat de TV5 Monde și Institutul Francez din Cluj.
Iubitorii de muzică tradițională se vor delecta duminică, la Casa de Cultură a Studenților, de la 18.30, cu Ritmuri din Balcani (r. Stefan Schwietert), un documentar despre Marcel Cellier, cel care a descoperit muzicieni din Europa de Est, inclusiv pe Gheorghe Zamfir, promovându-i pe plan internațional. Ioan Pop și Grupul Iza vor încheia seara cu un spectacol de muzică maramureșeană.
Must-see-uri în primul weekend sunt și documentarul Actul de a ucide (r. Joshua Oppenheimer), Fuck for Forest (r. Michal Marczak), istoria primul ONG eco-porn, Samsara (r. Ron Fricke), un spectacol vizual de neuitat, Trădarea (r. Kirill Serebrennikov), elogiat la Veneția pentru interpretarea actriței Franziska Petri, care va fi prezentă la eveniment, În căutarea lui Sugar Man (r. Malik Bendjeloull), distins cu Oscarul pentru Cel mai bun documentar, proiecția-maraton Ispășire/ Penance (r. Kiyoshi Kurosawa) sau Trei exerciții de interpretare (r. Cristi Puiu).
Tehnologia e la ea acasă în spațiul dedicat Microsoft din Ursus Open Air (Piața Unirii), cu cele mai noi și performante dispozitive Windows 8 și console Xbox, pe care vizitatorii le pot testa pe toată durata festivalului. În plus, pe lângă concursuri, jocuri și aplicații, vizitatorii pot fi în permanență la curent cu activitățile și programul TIFF, direct pe cele mai cool dispozitive de pe piață.
Detalii despre proiecții și programul integral, pe www.tiff.ro.
Facebook: TransilvaniaIFF
Twitter: #TIFF2013
Festivalul Internațional de Film Transilvania este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR). TIFF Sibiu va avea loc între 19 și 23 iunie, iar TIFF București, între 11 și 17 iunie, la Grand Cinema Digiplex Băneasa.
Cu sprijinul: Ministerului Culturii, Centrului Național al Cinematografiei, Programului Media al Uniunii Europene, Primăriei şi Consiliului Local Cluj, Consiliului Judeţean Cluj, Institutului Cultural Român
Prezentat de: Ursus
Partener: Vodafone România
Sponsor principal: BCR
Mașina oficială: Mercedes Benz
Sponsori: Mastercard, TNT, JTI, Electrogrup, Terapia Ranbaxy, TenarisSilcotub, Energobit, HBO, Nikon, Optical Disc Solutions, Jameson, Aqua Carpatica, Napoca, E-Boda, Microsoft, PMA Invest, GPV Romania
Partener tehnic: BenQ
Partener tehnologic: Brinel
Partener de promovare: Vitrina Advertising
Cu sprijinul: Trend Communication
Co-producători: TVR, TVR Cluj
Susținut de: Intact Media Group
Recomandat de: Europa FM

Cadenza Vagabundos 2013

Un nou sezon de petreceri se abate peste Ibiza si din acesta nu putea lipsi echipa Vagabonzilor Cadenza.
Mai jos poti urmari noul clip "Making of" aferent lui 2013.


Serie de Warm-Up Party-uri Rockstadt Extreme Fest in Private Hell

Pentru cei care nu mai au rabdare pana la Rockstadt Extreme Fest, distracţia incepe mai devreme! Clubul Private Hell susţine evenimentul si ofera celor pasionaţi posibilitatea a intra in atmosfera singurului festival de metal extreme din Romania, printr-o serie de 4 warm up party-uri dedicate evenimentului. Acestea vor avea loc pe parcursul lunilor iunie si iulie. Fiecare seara Rockstadt Extreme Warm Up va insemna  intalnirea cu sonoritaţile trupelor ce vor concerta in ultimul week-end din august la Rasnov.  Iar pentru ca fiecare reuniune sa aiba si o miza, organizatorii pun la bataie 4 abonamente/warm up party. Acestea vor fi castigate prin tragere la sorţi.
Daca va intrebaţi ce asculta in cadrul seriei Rockstadt Warm Up, iata lista trupelor deja confirmate pentru festival: GOJIRA (Franţa), PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Anglia), SEPTICFLESH (Grecia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro), KROW (Brazilia) , SPIRITUAL RAVISHMENT (RO), ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).
 
Rockstadt party-urile sunt programate pe 14 iunie, 28 iunie, 12 iulie si 26 iulie. Intrarea va fi libera.
 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja in vanzare:

Categoriile de preţ sunt urmatoarele :
Perioada 01.04. - 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locaţie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

Promotie bilete piesa "Cafeneaua"

Apropierea week-endului aduce vesti bune pentru iubitorii de teatru: cei care inca nu au intrat in posesia unui bilet pentru spectacolul CAFENEAUA, pot sa beneficieze de promotia care incepe astazi: pretul biletelor va fi redus cu 25 %, de la 80 la 60 lei. Promotia este valabila pana luni la ora 10.00.
 
Publicul bucurestean are sansa reintalnirii cu spectacolul CAFENEAUA la inceputul saptamanii viitoare. Singurele reprezentatii cu aceasta comedie eveniment, ce a lipsit in ultimii doi ani din repertoriul teatral, vor avea loc pe 4 si 5 iunie la Palatul National Al Copiilor. 
 
Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei romanesti, ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze.
 
Despre rolul sau din CAFENEAUA, Horatiu Malaele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.
 
Reprezentatia, a carei premiera a avut loc in 1997 si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea. Iar cele doua reprezentatii programate pe 4 si 5 iunie in capitala vin sa rasplateasca setea nestinsa a publicului pentru acest spectacol.
 
Promotia este valabila de astazi pana luni la ora 10.00. Biletele la pret promotional se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Iar cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.
 
In luna iunie la Sala mare a Palatului National al Copiilor vor mai avea loc si urmatoarele spectacole:
 
24 iunie: Straini in noapte ( Florin Piersic, Medeea Marinescu) - ultima reprezentatie din aceasta stagiune
 
25 si 27 iunie: Egoistul (Radu Beligan, Damian Crasmaru; Sanda Toma; Lamia Beligan  Silviu Biris ; Tomi Cristin)

"Despre oameni si melci" in competitia MECEFF 2013



Cea de-a treia ediţie MECEFF – Mediaş Central European Film Festival, unicul festival din România consacrat cinematografiilor ţărilor vecine cu România, din perimetrul „Europei Centrale”, va avea loc la Mediaș, județul Sibiu, în perioada 25-29 iunie.

După două prime ediții ce s-au bucurat de mult succes – peste 15000 de spectatori și 200 de invitați (regizori, actori, scenariști, critici de film, distribuitori, alți specialiști din cinematografie, jurnaliști), cea de-a treia ediție își propune să continue în același spirit: peste 40 de filme de lungmetraj, scurtmetraj şi documentar, din cele șapte țări central-europene (Cehia, Slovacia, Slovenia, Austria, Ungaria, România, Polonia) și nu numai.

La fel ca în anii trecuți, și competiția celei de-a treia ediții a MECEFF va fi formată tot din șapte filme, toate câştigătoare ale Premiilor naționale anuale acordate de fiecare dintre țările participante Cehia, Austria, Ungaria, România, Polonia, Slovenia și Slovacia.

Astfel, România intră în concurs cu unul dintre cele mai titrate filme românești ale anului 2012, Despre oameni și melci, regizat de Tudor Giugiu pe baza unui scenariu semnat de Ionuț Teianu. Clasat pe locul 1 în topul filmelor românești în 2012, după numărul de spectatori, fiind unul din cele mai mari succese de public din ultimul deceniu de cinema și beneficiind de o distribuție impresionantă (Andi Vasluianu, Monica Bârlădeanu, Dorel Vişan, etc.), Despre oameni şi melci a fost distins anul trecut cu Premiul Special al Juriului la Festivalul Internaţional de Film de la Varşovia şi premiul secțiunii competiționale Meeting Point la categoria lungmetraj  din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Valladolid, Spania.

Reprezentanta Poloniei este În beznă / In Darkness, în regia Agnieszkăi Holland, povestea adevărată a lui Leopold Socha, un muncitor la canalizare și hoț mărunt din Lvov în timpul Ocupației care, dând peste un grup de evrei ascunși în canale, decide să-i ajute, inițial în schimbul banilor și, mai apoi, din motive cu totul surprinzătoare... Prezentat în cadrul celor mai importante festivaluri de gen, În beznă a fost propunerea Poloniei pentru Oscarul de film străin 2012.

Din Slovenia vine Shanghai Gypsy, o poveste de dragoste scrisă și regizată de Marko Naberšnik pe baza unui roman de Feri Lainšček, despre patru generații ale unei familii de țigani care decid să-și întemeieze propriul sat, cu mult umor botezat Shanghai... La polul opus, filmul maghiar Examenul / The Exam, regizat de Péter Bergendy, tratează o problemă pe cât de tragică, pe atât de reală: regimul de teroare impus de Premierul János Kádár, „unsul” sovieticilor la cârma unei Ungarii îngenuncheate după eșecul Revoluției din 1956. Unul dintre cele mai titrate filme maghiare ale ultimilor ani, The Exam a fost prezentat în cadrul unor festivaluri de renume precum cele de la Liege, Porto, Arras, Chicago, Haifa, Karlovy Vary, Montreal, Palic sau Valladolid.

În fine, tot în competiția MECEFF 2013, publicul prezent la Mediaș va putea urmări Atmen / Breathing, al regizorului și scenaristului austriac Karl Markovics, povestea emoționantă a adolescentului Roman Kogler încarcerat într-o instituţie pentru detenţia tinerilor, Patru sori / Four suns (regia și scenariul Bohdan Sláma), intrat în competiție din partea Republicii Cehe, povestea unei prietenii atipice, între doi bărbați diametral opuși, sau Made in Ash  scris și regizat de Iveta Grofova, un film slovac ce spune povestea unei cusătorese dintr-un orășel aflat la graniţa Cehiei cu Germania.
........................................................................................................................................
MECEFF – Mediaş Central European Film Festival este organizat de Ecran Cinema Management, Primaria Mediaș, CNC, Regiunea Târnavelor și Ministerul Culturii.

Website: www.meceff.ro
Facebook: http://www.facebook.com/#!/MeCEFF

Patricia Kaas, sexy pe coperta unei reviste din Bulgaria!



Patricia Kaas este protagonista unui pictorial realizat pentru o revista din Bulgaria! Pentru sedinta foto artista a adoptat o tinuta sexy de culoare neagra, care ii pune in valoare corpul... dar mai ales picioarele. Revista pe a carei coperta apare cantareata va iesi pe piata in luna iunie!
 
Patricia Kaas este cunoscuta pentru frumusetea picioarelor sale, despre care se spune ca ar putea ocupa unul dintre primele locuri intr-un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume". Aproape la fiecare show aceasta isi etaleaza picioarele halucinant de sexy care duc in extaz, la unison, atat barbatii cat si femeile din sala.
 
Pictorialul din revista „Eva” promoveaza un concert ce va avea loc in Bulgaria chiar cu doua zile inainte ca artista sa concerteze la Bucuresti, in cadrul turneului „Kaas Chante Piaf”!
 
Concertul de la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului pe 23 iunie si va fi un tribut in stil propriu, adus de catre artista legendarei Edith Piaf. Patricia Kass va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru a canta live in fata fanilor romani melodii precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” si multe altele.
 
Pentru concertul din Bucuresti, preturile biletelor sunt urmatoarele:
-       350 lei (categoria  VIP)
-       300 lei (categoria 1)
-       250 lei (categoria 2)
-       200 lei (categoria 3)
-       150 lei (categoria 4)
-       100 lei (categoria 5)  
 
Pentru toti cei care doresc sa o asculte live pe Patricia Kaas biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.
 
~~Concertul „PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Diana Krall, cu gemenii la Bucuresti

Diana Krall nu vine singură la București: soția lui Elvis Costello își aduce gemenii cu ea. Dexter Henry Lorcan și Frank Harlan James vor sta alături de celebra lor mamă în luxosul apartament prezidențial al unui hotel de 5 stele din Capitală. Peste o lună, pe 30 iunie, Diana Krall se reîntâlnește pentru a doua oară cu amatorii de jazz din Bucureşti, la Sala Palatului, într-un concert de promovare al celui mai recent album al său, „Glad Rag Doll”. Spectacolul este organizat de Events.

Dexter Henry Lorcan și Frank Harlan James au văzut lumina zilei la cea de-a treia aniversare a cuplului Costello – Krall. Solista și rockerul britanic și-au unit destinele la finele anului 2003 la reședința lui Elton John de lângă Londra.  Renumita interpretă de jazz a declarat, nu de puține ori, că datorează cele mai prețioase momente din viata ei soțului său, și celor doi copii ai lor. Diana Krall contribuie activ la cariera lui Elvis Costello, ca textier și compozitor. Dovada vie, albumul lui „The Girl in the Other Room”, lansat în 2004, care a ajuns în Top Five în Marea Britanie și a fost inclus de asemenea în Topul 40 australian.

Diana Krall a vândut peste șase milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiştilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduţi artisti ai timpului ei şi singura cu opt albume ce au debutat pe poziţii fruntaşe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și opt premii Juno, nouă Discuri de Aur, trei de Platină, şi şapte cotate Multi-Platină. ”Glad Rag Doll”, cel mai recent album al său, s-a lansat la finele lui 2012, în octombrie. Discul include contine coveruri de excepție ale unor melodii din anii 20’ – 30’, piese de pe viniluri cu 78 de rotații pe minut. Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, deţinător al unui Academy Award, şi cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston despre fetele Follies Ziegfeld în anii ‘20.

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sa 100 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV. Parteneri media: The Money Channel, Şapte Seri, Adevărul, Caţavencii, Dilema Veche, OK!, BeWhere!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peţeavă.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.