Chinawoman - Kiss in Taksim Square

In plin aer revolutionar Chinawoman se alatura curentului prin noul sau single, Kiss in Taksim Square.
Enjoy la ascultare si daca iti place atunci poti face si un download al track-ului intrucat acesta este oferit in mod gratuit.
Altfel.....cat mai multe astfel de productii si cat mai multe astfel de revolutii impotriva masinariei sistemului.
Download link

Guestlist Mamaia - a new clubbing spot

Deschis chiar la începutul verii, Clubul Guestlist va aduce la pupitrul său, în acest sezon, unii dintre cei mai mari artiști ai muzicii electronice din lume. Pregatiți-vă pentru o serie de petreceri magice cu muzică bună și momente incredibile!
Guestlist este situat în Mamaia, lângă hotelul Ambasador și este singurul club de pe litoralul Marii Negre unde se poate asculta muzică electronică exclusiv. Începând cu 1 Mai 2013, artiști precum Sasha, Nicolas Jaar, Reboot, Art Department, dOP, Pan-Pot, Mirko Loko, James Zabiela, Hernan Cattaneo, Lee Burridge, Cassy, Blond:ish, dar și mulți alții invitați surpriză au performat și vor mixa pe parcursul acestei veri în Guestlist.
Avantajele acestui club constau în calitatea sunetului Funktion One, datorată unui proces tehnologic dinamic, dar și în video mapping-ul de 360°. Toate acestea au rolul de a transmite într-un mod mai intens sunetul muzicii. Enoy it!
 Adress: Mamaia North Boulevard
E-mail: friends@guestlistclub.ro
Phone: +40731 000 777
FACEBOOK.COM/GUESTLIST.MAMAIA
RESIDENTADVISOR.NET/PROFILE/GUESTLISTCLUB


Summer is here and so is Guestlist Club alongside some of the world’s biggest artists. Prepare yourself for some magical summer parties full of great music and incredible moments.
Opened on th 1st of May 2013, Guestlist Club is situated in the area of North Mamaia resort, near Amabasador Hotel, and it’s the only club on the Black Sea Coast, Romania, where you can listen electronic music. Since 1 st of May 2013, artists as Sasha, Nicolas Jaar, Reboot, Art Department, dOP, Pan-Pot, Mirko Loko, James Zabiela, Hernan Cattaneo, Lee Burridge, Cassy, Blond:ish performed at Guestlist’s parties this summer.
One of the secrets to its success lies in the quality of its sound. Today the club has one of the most advanced sound systems Funktion One due to the dynamic electronic process and a 360° video mapping. Their function is to analyze and submit frequencies that provoke the human body to feel sensations that compare to having a sound massage' enjoy it!

Adress: Mamaia North Boulevard

Clip de debut After What

Pe 26 iunie, trupa After What si-a lansat clipul de debut. After What inseamna Andrei Hateganu (The Amsterdams si We Singing Colors) si Victor Marius Moise aka Gopo (ex - The MOOoD).
Regia clipului este semnata de Vladimir Dembinski.

Despre oameni si melci - in competitia Festivalului de Film de la Edinburgh



Comedia Despre oameni şi melci (r. Tudor Giurgiu) va fi prezentată pentru prima oară în Marea Britanie, în competiția internațională a Festivalului de Film de la Edinburgh (19-30 iunie).

Înființat  în 1947, EIFF este cel mai vechi festival de film din lume şi un punct de atracţie pentru industria de film internaţională.  În ultimii ani, în cadrul festivalului au avut loc premierele unor filme precum The Hurt Locker, Fish Tank, Man on Wire, Control, Tsotsi, Billy Elliot. În 2010, cinematografia românească a ocupat un loc important în programul EIFF, fiind prezentate productiile Eu când vreau să fluier, fluier (r. Florin Șerban), Polițist, adjectiv (r. Corneliu Porumboiu) sau Colivia (r. Adrian Sitaru)

Despre oameni și melci se află în competiția internatională a festivalului alături de alte 9 producții: Before Snowfall (Norvegia, r. Hisham Zaman), Celestial Wives of the Meadow Mari (Rusia, r. Alexey Fedorchenko), Fat Shaker (Iran, r. Mohammad Shirvani), I.D. (India, r. Kamal KM), Joy (Grecia, r. Elias Giannakakis), Juvenile Offender (Coreea de Sud, r. Kang Yi-kwan), The Last Station (Chile-Germania, r. Cristian Soto, Catalina Vergara), Noche (Argentina, r. Leonardo Brzezicki), A World Not Ours (UK-Liban-Danemarca, r. Mahdi Fleifel).

Filmul  va fi proiectat pe 28 și 29 iunie în prezența regizorului Tudor Giurgiu.

Despre oameni și melci este unul dintre cele mai de succes filme românești din ultimul deceniu. Producția s-a bucurat de succes şi la nivel internaţional. Lungmetrajul a obţinut  Premiul Special al Juriului la cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Varşovia şi a câştigat trofeul secţiunii competiţionale Meeting Point (ex-aequo cu pelicula belgiană Offline, r. Peter Monsaert) din cadrul celei de-a 57-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Valladolid. Despre oameni si melci a primit și Premiul Bridging the Borders pentru cel mai bun lungmetraj în cadrul Festivalului Filmului Sud-Est European - SEEFest care s-a desfăşurat la Los Angeles în perioada 2 - 6 mai

Despre oameni şi melci este o coproducţie româno-franceză, fiind produs de Libra Film (România) şi Agat Films (Franţa).

J'ai Bistrot: Luiza Zan & Dan Byron - 2 iulie

Marti, 2 iulie, de la ora 20:00, Luiza Zan si Dan Byron va asteapta la un nou concert in formula Live Acoustic Duo! De aceasta data, intalnirea va avea loc la J’ai Bistrot Bucuresti (calea Grivitei, nr. 55, sector 1).  INTRAREA - 30 LEI
Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data.
Luiza Zan a inceput sa cante de la 3 ani, iar la 16 ani, cand l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotarat ca vrea sa cante jazz. Publicul o cunoaste fie din formatia Slang, alaturi de care a castigat premiul I la Cerbul de Aur in 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alaturi de muzicieni de renume (Eddie Neumann, Mircea Tiberian si Sorin Romanescu, printre altii), fie, recent, de pe urma prestatiei tulburatoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a invatat sa cante la chitara de unul singur si a facut de doua ori cate jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data - mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006. Pana atunci a activat in alte cateva formule si formatii, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm si Urma.

www.danbyron.ro
http://myspace.com/zanluiza

Caravana Filmelor TIFF 2013



Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) continuă proiectul de succes Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino. Organizată împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul și Odessa și Reelport, unul dintre principalii actori de pe piaţa digitală de film din Europa, caravana își propune să aducă în atenția publicului filme de succes din țările UE și non-UE.

Cea de-a patra ediție a Caravanei TIFF/Operation Kino va avea loc în perioada iulie- septembrie în 13 orașe din România: Buzău, Timișoara, Oradea, Bistrița, Suceava, Fălticeni, Iași, Roman, Bacău, Galați, Focșani, Brașov, Deva.

Cinefilii vor avea parte de o selecție de filme de succes prezentate la Festivalul Internațional de Film Transilvania, printre care Prince Avalanche (regia David Gordon Green), distins cu Ursul de Argint pentru Cel mai bun regizor la Festivalul de  Film de la Berlin 2013, Blancanieves/ Albă ca Zăpada (regia Pablo Berger), câștigator a zece premii Goya și propunerea oficială a Spaniei la Oscarul pentru Cel mai bun film străin sau An Episode in the Life of an Iron Picker/ Un Episod din Viața unui Culegător de Fier Vechi (r. Danis Tanovic), o dramă emoționantă premiată la Berlin 2013 cu Premiul special al juriului și Ursul de Argint pentru Cel mai bun actor.

Poziția copilului (r. Călin Peter Netzer), Și caii sunt verzi pe pereți, al treilea lungmetraj regizat de Dan Chişu și comedia Funeralii Fericite (r. Horațiu Mălăele) sunt câteva dintre titlurile românești incluse în programul Caravanei.

Prima oprire a Caravanei este la Buzău (1-3 iulie, Parcul Tineretului). După Buzău, Caravana va ajunge la Timișoara (12-14 iulie) și Oradea (15-17 iulie).

Intrarea la proiecțiile de filme este liberă. Mai multe detalii despre filme și program găsiți pe www.tiff.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/caravanatiff

Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene.

Eveniment prezentat de Calsberg
Partener principal: UPC
Recomandat de: Europa FM, Adevarul, Cinemagia, Dilema Veche, Film Reporter

Preparty B'Estfest - Toulouse Lautrec & Les Elephants Bizarres

Sambata, 29 iunie, ora 19:00 - Vodafone Experience Store
Înainte de soundcheck, înainte de cablu în amplificator și înainte să se urce pe scena mare, Toulouse Lautrec și Les Elephants Bizarres te așteaptă în Vodafone Experience Store din Afi Palace Cotroceni.

Les Elephants Bizarres – Acoustic Performance
Elefanții bizari se răcesc vara.
Turma își scoate din priză toate instrumentele și se apucă de cântat acustic: 5 seturi de tobe, 2 chitare, bas (electric), xilofon, triolă, saxofon, percuții... elefanții pun la bătaie tot arsenalul pentru un show de neuitat!
În noua formulă extinsă a turmei, pachidermele se pun să dea cu trompa în instrumente "reci" ca gheața din pahar, din dorința de a-și delecta elefanii într-un mod cât mai confortabil pe durata verii.

Deși temperatura scade, energia și bizareria, tipic elefănțească, rămân la cote maxime.
Pe lângă reinterpretarea și reorchestrarea unor piese deja cunoscute precum "Nu Mă Opri", "Smile", “Wish” sau "Hello! (Says The Devil)", turma va prezenta o piesă nouă în limba română "În culori", piesă ce poate fi ascultată doar în varianta acustică.

Trompa SUS!!!

Toulouse Lautrec
Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele.
Trio-ul se recomandă numai cu numele de scenă, respectiv: Apartman (chant & guitarre), Dizzy (basse & chant) și Greenman (batterie).

După Preparty, următoarea lor destinație va fi la cel mai așteptat festival al verii, B'estfest Summer Camp – www.bestfest.ro.

Butterflies in My Stomach la Guerrilive - 1 iulie

Pe 1 iulie, este randul trupei Butterflies in My Stomach sa cante si sa povesteasca la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla), incepand cu 6 seara.
Butterflies in My Stomach (BiMS) este o trupa de nu-jazz, funk şi acid-jazz din Romania. BiMS a fost prezentata de BBC, ca fiind una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul in Romania ("Romanian Underground" - BBC – 20.12.2005).
La sfarsitul lunii august 2006, BiMS a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si prestigioasa publicatie Billboard.
Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban, emisiunea ce are loc in fiece luni seara in stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, si este transmisa, incepand cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, si VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla)
Emisiunea poate fi ascultata in reluare, in fiecare duminica, de la aceeasi ora. 
Accesul la concerte se face doar pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participand la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii #guerrilive si de pe pagina Experimentalist.

Festivalul de Film Horror si Fantastic "Luna Plina" la a doua editie



În perioada 14-18 august 2013, la Biertan, județul Sibiu, va avea loc cea de-a 2-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic.
Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „LUNĂ PLINĂ” va oferi, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune producții horror și fantastice, deopotrivă clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.
Vizionările vor avea loc în aer liber (Grădina Melies – 1000 de locuri și Cinema Vertigo – 400 de locuri) și în interior (Sala Karloff – 120 de locuri și Studioul Ion Hobana – 180 de locuri). Pe lângă pensiunile tradiționale din zonă (http://lunaplinafestival.ro/content/cazare), cinefilii vor avea la dispoziție un camping modern, precum și un „cartier general”, situat în Piața Mare a orașului, unde se va organiza un târg de mâncăruri și băuturi tradiționale și produse hand made.
La fel ca la prima ediție, pasionații de filme horror și fantastice vor putea opta pentru bilete unice la prețul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte, sau pentru abonamente cu diferite valori:
Din 14 august - 70 RON abonament proiecții (100 RON cu taxa camping inclusă)
Din 15 august  - 60 RON abonament proiecții (85 RON cu taxa camping inclusă)
Din 16 august  - 50 RON abonament proiecții (70 RON cu taxa camping inclusă)
Primele 50 de abonamente pentru toata perioada cu campare inclusa sunt disponibile la prețul de 80 RON, iar urmatoarele 100 de abonamente – la prețul de 90 RON.
Abonamentele se pot achiziționa de pe www.biletmaster.ro, sistem de vânzare computerizată, care ajută la procurarea rapidă a biletelor de intrare şi a abonamentelor.
Prima ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „Lună Plină” a strâns, pe parcursul celor 3 zile de festival, 3000 de spectatori, cu 812 bilete și 236 de abonamente vândute. Camping-ul amenajat pentru 400 de corturi a beneficiat de toate dotările necesare (pază, toalete, dușuri, magazin) și de o terasă nou-nouță – „La Țăruș” – deschisă până la ultimul client.
Mai multe detalii despre program, acreditări, posibilități de cazare și acces vor fi disponibile în curând. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne vizitați site-ul: http://lunaplinafestival.ro/

Concert acustic Luna Amara in Gradina Verona - 4 iulie

Joi, 4 iulie, de la ora 19:00, seria de concerte acustice de pe timpul verii continua la Gradina Verona din Bucuresti. De data aceasta vor urca pe scena cei de la Luna Amara pentru un concert acustic plin de sensibilitate.

Prin concertele acustice, Luna Amara reuseste sa sublinieze latura poetica si melancolica din compozitiile proprii, nelasand insa la o parte energia si forta care o caracterizeaza. Desi instrumentele nu vor fi „bagate in priza”, puteti fi siguri ca alaturi de Luna Amara veti petrece o seara aparte, atat cu balade consacrate precum „Rosu Aprins” sau „Chihlimbar” cat si cu piese mai rock in versiuni adaptate.

Luna Amara este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, cu un clip pe TV atunci cand inca nu exista un album, o noutate absoluta prin integrarea sunetului de trompeta intr-un sound de rock alternativ, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.

Concertele acustice de la Gradina Verona vor continua pe parcursul verii, din doua in doua saptamani, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti.

Joi, 4 iulie, Luna Amara acustic
Gradina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:00, intrare: 30 lei

Poiana Urbana in Piata Universitatii

Vara aceasta, Piaţa Universităţii se va transforma în sediul central al distracţiei din Bucureşti. Poiana Urbană, ediţia a II-a, va deveni principalul pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, care se vor putea bucura împreună de un oraş care respiră distracţie şi care, pentru al doilea an consecutiv, aduce vacanţa mai aproape de casă.
Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucureştiului într-un spaţiu de vacanţă.Fiecare sfârşit de săptămână din această vară va fi marcat de evenimente speciale şi de concerte susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi artişti români, ce se vor desfăşura de joi până duminică, între orele 21.00 şi 23.00.
Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să  încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative. Timp de trei luni, bucureştenii îşi vor putea da întâlnire la umbra teraselor amenajate în Piaţa Universităţii, într-un decor de vacanţă.
Programul celei de-a doua ediţii Poiana Urbană va fi anunţat în curând pe site-ul www.poianaurbana.ro. Accesul la toate evenimentele este liber, iar publicul aşteptat este de peste 50.000 de persoane.
Ediţia 2012 a avut loc în Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi şi a inclus: 105 concerte, 30 de piese de teatru, 180 de ore de animaţie stradală şi peste 20 de filme. Printre evenimentele de anul trecut: concerte KUMM, Les Elephants Bizarres, Moonlight Breakfast, Toulouse Lautrec, The MOOoD,  Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, O.C.S.  Poetrip, TiPtiL, Blue Nipple Boy, Butterflies in my Stomach, Byron, Luiza Zan, dar şi Noaptea Albă a Filmului Românesc sau Bucharest Reggae Weekend.
Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute.

Oferta turistica pentru Ghost Gathering Fest



Ghost Gathering Fest si Classy Romania revin cu o noua oferta pentru a oferi o experienta totala.
http://www.classyromania.com/categories/display/7
Incepand de astazi cazarea si accesul la Ghost Gathering sunt disponibile si la pachet. Un pachet generos organizat de Classy Romania, una dintre putinele agentii de turism dedicate segmentului „incoming“ si Ghost Gathering, un festival cu totul special organizat din pasiunea echipei Cavalleria pentru natura si muzica mai putin main-stream.
Prin urmare, pachetul de baza porneste de la 39 de Euro si contine acces la toate evenimentele din festival si doua nopti de cazare la Bucuresti. Pentru cei care vor mai multe optiuni, Classy Romania a organizat mai multe alte oferte de cazare. Pentru detalii complete accesati http://www.classyromania.com/files/GhostOffer_Bucharest.pdf