Cum se răspândesc ideile. #Flux1, un eveniment „contagios”

Cum se răspândesc ideile. #Flux1, un eveniment „contagios”
 
Cum devine un produs foarte cunoscut? Ce ne impulsionează să discutăm despre anumite lucruri, în pofida altora? Ce anume dintr-o poveste ne determină să apăsăm butonul share? Cum ajunge un viral – viral?

Răzvan Mătășel, strateg și fondator Arsenoaiei și Mătășel, profesor de strategie în comunicare SNSPA, Mihai Bârsan, vicepreședinte marketing Ursus Breweries și președinte IAA, Ovidiu Nahoi, jurnalist și redactor-șef RFI, și Alina Stepan, managing director Ipsos Research South-East Europe, vor discuta despre acțiuni, produse și campanii virale, prin prisma celor șase criterii „contagioase” enumerate de Jonah Berger în cartea sa.
Evenimentul va fi moderat de Andreea Roșca și Mona Dîrțu.

În cartea "Contagios" Jonah Berger descrie șase pași prin care produsele și ideile noastre să aibă impact în comunicarea orală sau prin social media. "Contagios" este bestseller New York Times, și a fost declarată cea mai bună carte de marketing a anului 2014 de către American Marketing Association.

Evenimentele ”Flux. Idei cu public” adună profesioniști din diverse domenii care dezbat idei interesante citite în cărțile Publica. Moderatoarele discuțiilor, Andreea Roșca și Mona Dîrțu, sunt co-autoarele bestsellerului "Cei care schimbă jocul", ale newsletterului săptămânal #MondayMemo și fondatoarele atelierului de gândire antreprenorială Effectuation Way.

#flux1 #editurapublica

Save Alandala

Timp de aproape 3 ani, cu ajutorul vostru, am dezvoltat o comunitate creativă, unde artiști din mai multe domenii au putut să se exprime liber.
Căsuța noastră a găzduit numeroase vernisaje, spectacole de teatru, târguri, ateliere de colorat, de pictat, de art terapie, evenimente pentru cei mici iar toate acestea au fost posibile datorită implicării voastre. 

Din păcate, grădina noastră se află poziționată lângă un bloc al RAPPS, care a făcut obiectul unei anchete realizate de ziarul Gândul, privind alocarea ilegală de apartamente din proprietatea statului unor politicieni. Încă de când am deschis cafeneaua, una dintre locatarele blocului RAPPS și-a făcut un scop din a ne închide, plângându-se în mod repetat la poliție, de presupusul zgomot pe care îl producem și alte motive aberante. Deși Garda de Mediu a venit și a măsurat nivelul de zgomot, decizând ca nu depășește nivelul admis de lege, locatara respectivă a continuat campania anti-Alandala. Poliția a venit în repetate rânduri avertizându-ne că ne-am făcut un inamic bine conectat cu politica și “cu relații influente”. Orice încercare de a rezolva amiabil conflictul, a fost nereușită.
 
Deși numeroasele controale venite la locație, inclusiv și cele efectuate după tragedia de la Colectiv, au confirmat funcționarea în legalitate a localului, Primăria Sectorului 2, fără să facă vreo vizită la locație, a decis să suspende activitatea Alandala, fără a da o motivație clară.
 
Dar aceste lucruri nedrepte se întâmplă peste tot în Romania, așa că de ce să ne mai mirăm ? Totuși, nu vă spunem adio, ci vă invităm alături de noi să faceți parte din schimbare: schimbarea Alandalei, schimbarea Bucureștiului, schimbarea României.
 
Ne propunem să păstrăm locul ca și spațiu destinat exclusiv evenimentelor culturale.  De aceea am formulat această chemare Save Alandala! care este mai mult decât o salvare a unei locații, o implicare activă pentru frumos și cultură și împotriva abuzurilor și a corupției.
 
Să ne susținem unii pe ceilalți pentru că, dacă vom cultiva încrederea, optimismul și valorile frumoase, vom câștiga în cele din urmă. Poate nu acum, dar la un moment dat vom trăi într-o societate în care nu se vor mai zdrobi proiecte frumoase pentru bunăstarea politicienilor și în care se va investi mai mult în cultură.
 
Vă multumim că susțineți proiectele frumoase și că dezvoltați la rândul vostru comunități ce lucrează împreună pentru un București mai frumos, mai bun, mai colorat.

#concert The Mono Jacks - Control Club - 27 februarie

✎ Concert THE MONO JACKS în Control Club, București.
✎ Bilete disponibile online pe Eventbook - http://bit.ly/TMJ-Ctrl-270216
✎ Prețul biletului este de 25 lei în pre-sale (22 Ian – 14 Feb) și 30 lei după 15 Feb.

https://www.facebook.com/events/1550821095237691/
__________________________
________________________________

„Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simţit; și la bucurie și la nervi. Poţi să le spui amintiri, sau emoţii, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, ca o colecţie.
Fiecare din noi a tot adunat frânturi şi începuturi de piese, iar când ne-am unit în formula nouă şi colecţiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise şi mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unu
l singur, aeroporturi goale sau pline, nunţi de neuitat, altele la care doar s-a visat.” – Doru Trăscău

✎ The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurința dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care frământă, o energie care nu ratează nici o data pentru că te lovește în plin.

Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Trupa a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică.

2010 este anul lansării albumului de debut, album care va fi apoi urmat de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației iar la aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă și își vor încheia activitatea.

În primăvara lui 2015, The Mono Jacks revine pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate.
Și pentru că orice început de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a lansat un nou single ‘Tablou’.

‘Tablou’ este o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.


(…) I’ve seen most of the British bands ploughing this particular furrow, and The Mono Jacks have better songs than pretty much all of them. This is a band who could more than hold their own on a British festival stage or support tour, and with the right backing could be the first Romanian band to break out internationally”. Cath Aubergine – Louderthanwar.com

“The Mono Jacks is definitely a band I intend to keep an eye on. If this foursome continues to develop their obvious talents, they have a future as the massive radio band they aspire to be.” FR. Jones – Fake Plastic Tunes.com

“The Mono Jacks are on everyone’s lips when they talk about the new ‘new wave‘ of Romanian music, and if you attend any of their performances, you can surely understand why.” Octavian Logigan – darkwave.ro
__________________________
______
✎ The Mono Jacks:
Doru Trăscău (voce, chitară)
Dragoș Strat (chitară)
Alex ‘Grim’ Tomescu (bas)
Mihai Popescu (tobe)
__________________________
______
✎ Deschidem ușile la ora 20:30
✎ Bilete disponibile la Control Club si online pe Eventbook - http://bit.ly/TMJ-Ctrl-270216
✎ Prețul biletului este de 25 lei în pre-sale (22 Ian – 14 Feb) și 30 lei după 15 Feb.
__________________________
______
✎ Website: www.themonojacks.com

Teatrul pe gheață din Sankt-Petersburg prezintă DRACULA PE GHEAȚĂ la București și la Cluj!

Teatrul pe gheață din Sankt-Petersburg prezintă premiera mondială DRACULA PE GHEAȚĂ pe 6 aprilie la  Sala Palatului din București. Același spectacol are loc pe 8 aprilie la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă. În rolurile principale, medaliații olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly și Phillippe Candeloro. Un spectacol produs de Ice Vision și organizat de Events și SG.
 
Bazat pe nemuritoarea poveste a lui Bram Stoker, spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ are premiera mondială în țara de origine a lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula. La sfârșitul secolului al XIX-lea, tânărul avocat Jonathan Harker și logodnica sa Mina fac planuri de căsătorie. Însă Jonathan trebuie să-și părăsească iubita și să ajungă în Transilvania pentru a se întâlni cu un conte ciudat care vrea să achiziționeze o proprietate la Londra ....
 
Campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri fabuloase, ample instalații video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete și efecte speciale, completate de muzică, toate recreează legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula și a sa poveste de dragoste eternă.
 
Coloana sonoră a spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ a fost creată de talentatul compozitor Alexey Galinsky, care are în portofoliu succese precum spectacolele pe gheață Prințesa Anastasia”, „Alice în Țara Minunilor”, „Spărgătorul de Nuci” și „Lord of Darkness”. Alexey este co-semnatar pentru "Olympia", muzica special creată pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.
 
Tomáš Verner – Tomáš Verner este unul dintre cei mai de succes patinatori din Republica Cehă. Medaliat cu aur la Campionatul European din 2008 si campion național al Cehiei de zece ori până acum, Verner a obtinut trofee la nenumărate competiții sportive internaționale, printre care la loc de cinste se află medaliile de argint și bronz de la Campionatul European și șase medalii Grand Prix, incluzand locul intâi la Cupa Rusiei, premiu obtinut in anul 2010.
 
Surya Bonaly – Franțuzoaca Surya Bonaly se laudă cu o carieră impresionantă, cu un palmares ce include 25 de medalii de aur, 10 de argint și alte 5 de bronz. Campioana națională a Frantei de nouă ori, a deținut poziția fruntașă a clasamentului european cinci ani la rând, din 1991 până în 1995 și a fost campioană mondială la juniori în 1991. Este faimoasă pentru backflip-ul său, săritura pe spate pe care a facut-o la Nagano, în 1998, la finalul carierei la amatori, fiind totodată singura patinatoare din lume care a încercat un cvadruplu toe loop, la Campionatele Mondiale din 1991.
 
Phillippe Candeloro - Sezonul 1994 a fost anul consacrării sale internațuionale. A câștigat succesiv titlul de Campion al Franței la patinaj artistic, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Iarnă din Lillehammer si medalia de argint la Campionatele Mondiale din Chiba, Japonia. Își păstrează titlul de campion al Franței până în 1997, și în paralel câștigă medalia de bronz la Campionatele Mondiale din 1995, la Birmingham. În 1998, după Jocurile Olimpice de iarnă din Nagano, unde și-a încheiat cariera de amator cu o medalie de bronz, decide să treacă la profesioniști. Doi ani mai târziu, la San Jose, devine campion mondial la profesioniști.
 
În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și 330 lei atât la București, cât și la Cluj-Napoca. Presale: până pe 15 februarie inclusiv, toate categoriile de bilete, mai puțin VIP, au 15% discount. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

#concert Cats in the Rain - La un Ceai - 29 ianuarie

Concert Cats in the Rain / Dramatic Lounge
Miss Tincea - voce
Catalin Lungu - chitara
Daniel Iliescu - cajon

Rezervări la 0734 195 395
Suport artist: 25 de lei

Exercițiul concertelor susținute de CATS IN THE RAIN este ca o sinceră recunoaștere a faptului că trăim într-un grandios joc cu mărgele de sticlă iar una dintre cheile prin care intrăm în înțelegerea acestui joc este atenția oferită sunetului.

Prin piesele originale interpretate concertul CATS este o introspecție pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce participanții la concert într-o lume a semnelor, a dramatismului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafața vieții. Undeva trebuie să întâlnești lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian și până la tăria feminină a Juliei Kristeva; de la starea de sinceritate răspândită de Ella Fitzgerald și până la încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan... concertele Cats in the rain poarta lumea în lume.

*Cei trei fac parte și din proiectul Loungerie II și sunt membrii colectivului muzical independent Abator Industries.

Links:
1. Live concert Tete a tete
https://www.youtube.com/watch?v=j1Rm7lvZzjE
2. Live concert ceainaria La un ceai
https://www.youtube.com/watch?v=jXn_SyBrOak
3. Live concert Boheme https://www.facebook.com/foxevents.antonelavulpe/videos/274606559394483/

Un concert susținut de Radio România Cultural.

Nocturna Februarie Scurt-circuit, incubator redefinit

Pe 6 februarie, de la ora 20.30, mansarda incubator107 se redefinește printr-un SCURT-CIRCUIT. Veniți pregătiți cu lanternele din dotare, cu câte o pereche de licurici voioși însoțiți de 30 lei luminoși.

Deslușim legile electronicii apelând la meșterii lunii februarie. Fugim de radiații luminoase apelând la Mandala - armonie prin culoare. Stabilim sensul curentului electric ce transformă dragostea din NEVOIE în PUTERE. Apelăm la un soi de magnetism ca să înțelegem SUNDAO - Arta respirației și a stării de bine și aducem la lumină mitul dichisului în bucătărie.
La ora 0:00 se ia curentul. Nu e vorba de nicio calamitate, ci de o noutate: incubator se redefinește. Este prezentat fără electroșocuri noul concept, iar printr-un concert ON ne bucurăm de el. 


Luăm harta din cui și pornim în gașcă ca să descoperim câmpuri electromagnetice în cele 3 camere din partea nevăzută a casei incubator107. Una-i plină de baloane și culoare, alta-i fosforescentă, unde vei răspunde la provocarea „Before I die”, iar cea de-a treia un colț fotografic la înaltă tensiune. 


Urcăm în mansarda, căci ne așteaptă o coregrafie electrică cu mult fum pornită de Alina Petrișan. Ne premiem potențialul electric într-un concurs de dans și ne spunem noapte-bună într-un party de-a dreptul electrizant.


Fb event: https://www.facebook.com/events/629532340533014/

OSTRING - Arena Metalelor



OSTRING este conceptul la care se lucreaza de cativa ani si are ca scop depasirea “barierei” dintre lumea metalului din Estul Europei si cea din Vest. Asa cum stim, trupele din Estul Europei (cu exceptia Poloniei) cu greu reusesc sa urce pe scena festivalurilor mari occidentale sau alaturi de o trupa legendara si asta nu din cauza lipsei de valoare, ci mai degraba din cauza factorului logistic. Conceptul isi propune ca scop de durata medie sa ofere inca o cale artistilor din est sa depaseasca acest impediment.
 
Tinta acestei manifestari cu caracter competitiv este incurajarea profesionalismului si promovarea trupelor underground.
 
 
Evolutia proiectului a fost gandita gradual, in primul an pornind de la un nucleu format din cateva tari vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria), urmand ca in editiile urmatoare conceptul OSTRING sa se extinda in Rusia si Polonia, tari cu care s-au stabilit deja parteneriate, iar mai tarziu, in toate tarile Est -Europene.
 
OSTRING  este o arena a metalelor. O arena in care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiati cu un slot pe scena principala a unui festival, alaturi de trupe legendare. Prin pozitia pe care o au in cadrul lineup-ului, au ocazia ca in fata lor sa gaseasca fani care ii respecta, care au venit sa-i vada pentru ca sunt cei mai buni. Vremurile bune sunt acum! Nu in trecut si nici in viitor...
 
Concursul are format clasic cu faze locale si nationale care duc la finala internationala, particularitatea fiind reprezentata de faptul ca OSTRING se adreseaza strict trupelor din spatiul est-european. OSTRING isi doreste sa fie un spatiu identitar al genului de muzica rock/metal din Estul Europei, menit sa stabileasca punti culturale, sa stimuleze profesionalismul artistilor si spiritul concurential specific industriilor creative.
 
Ne-am bucura enorm sa vedem o multitudine de trupe cu potential printre inscrisii din Romania. Trupe care au placerea de a evolua pe scena, trupe care nu au uitat sa lupte!
 
Inscrierea la concurs este gratuita pe perioada 28 ian. – 25 feb.
Pentru mai multe detalii accesati www.ostring.ro.
OSTRING - Arena Metalelor este un proiect prezentat de Cavalleria Events.

Mândrie, prejudecată şi zombi în avanpremieră națională la Love Story Festival



În cadrul celei de-a doua ediții a Love Story Festival (Brașov, 8 -14 februarie) va rula în avanpremieră națională Mândrie, prejudecată şi zombi/ Pride and Prejudice and Zombies, o parodie bazată pe celebrul roman al lui Jane Austen și regizată de Burr Steers.

În Mândrie, prejudecată şi zombi/ Pride and Prejudice and Zombies un virus misterios se abate asupra Angliei secolului XIX. Elizabeth Bennet (Lily James), maestră în arte marțiale și în mânuirea armelor, lasă la o parte mândria personală și prejudecățile sociale și face echipă cu Mr. Darcy (Sam Riley) pentru a lupta împotriva invaziei de zombi.
Din distribuție fac parte și Jack Huston, Bella Heathcote, Douglas Booth și Lena Headey, cunoscută publicului din România ca Cersei Lannister (Game of Thrones).


Filmul este distribuit de România InterComFilm și va rula în cinematografe din 19 februarie.

Filme pentru adulți la Cinemateca Patria

În cadrul secțiunii „Iubiri periculoase” vor rula de marți până sâmbătă, de la ora 21.00, cinci filme deja clasice, care au redefinit standardele cinemaului erotic și au stabilit noi bariere: 9 săptămâni și jumătate/ 9 ½ Weeks (Adrian Lyne, SUA, 1986), Atracție fatală/ Fatal Attraction (Adrian Lyne, SUA, 1987), Instinct primar/ Basic Instinct (Paul Verhoeven, SUA, 1992), Crash (David Cronenberg, Canada, 1996), Romeo + Julieta (Buz Luhrmann, SUA, 1996).

Programul îl puteți consulta aici: http://bit.ly/1PjGhWG

Cea de-a doua ediție a Love Story Festival se va desfășura în perioada 8 - 14 februarie,  la Cinema One și Cinemateca Patria din Brașov. La Cinema One vor rula filme noi, iar la Cinemateca Patria cinefilii vor avea parte de filme clasice, filme de artă și filme interzise minorilor. De asemenea, Love Story Festival va avea și o secțiune dedicată copiilor.
Programul complet al festivalului va fi anunțat și pe pagina oficială de facebook (Facebook.com/Love-Story-Festival), dar și pe site-ul www.lovestoryfestival.ro.
Love Story Festival este un eveniment organziat de Asociația Culturală Fanzin, prezentat de TV1000 și susținut de Optiplaza.

Parteneri instituționali: Primăria Municipiului Brașov, Cinemateca Patria, Cinema One, HBO România, Ro Image, Freeman Entertainment, Intercom Film, Pro Video.

Partener culinar: Restaurant Primo (în incinta Coresi Shopping Resort)
Partener de ospitalitate: Hotel Armatti, Hotel Classic Inn
Clubul Festivalului: Warehouse Pub
Sponsori: Coresi Shopping Resort, Optiplaza, Police, Zizin, Zoomserie, Kron Transfer
Parteneri media: Magic Fm, Zile și Nopți, Cinemap, Biz Brașov

Asociația Culturală Fanzin organizează în Brașov șapte evenimente anuale de tip festival – Love Story Festival, Doc and Roll (festival de film documentar de muzică), Săptămâna Comediei (festival de teatru), Tribute Festival (festival de muzică cu trupe tribute) Stand Up Fest (festival național de stand up comedy), Dracula Film Festival (festival internațional de film fantastic) și Brașov Jazz and Blues Festival (festival internațional de jazz & blues).

În urma unor studii realizate în perioada iunie-august 2015 de către Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală (I.N.C.F.C.),  trei dintre evenimentele organizate de Asociația Culturală Fanzin – Săptămâna Comediei, Dracula Film Festival și Love Story Festival – sunt cele mai apreciate festivaluri de către publicul din Brașov.

Proiecție eveniment „La moara cu noroc” și „Orizont” la Cinema Muzeul Țăranului



Bucureștenii sunt așteptați luni 1 Februarie, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Țăranului – Studio Horia Bernea la o proiecție eveniment cu cele două lungmetraje adaptate după nuvela lui Ioan Slavici, “Moara cu noroc”.
 
Este vorba despre pelicula “La moara cu noroc” în regia lui Victor Iliu, dar și cel mai nou film regizat de Marian Crișan ,“Orizont”.
 
Evenimentul, organizat de ROVA FILM cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Arhivei Naționale de Filme dar și al Muzelui Țăranului Român, se va desfășura în prezența actorilor Ioana Bulcă și Constantin Codrescu (protagoniștii ecranizării din 1955) și Rodica Lazăr și András Hatházi (actorii din “Orizont”), dar și a regizorului Marian Crișan.
 
Intrarea la cele două proiecții este liberă, în limita locurilor disponibile.
 
“Filmul “Orizont” al lui Marian Crișan e mai mult decît o performanță personală a autorului, e un nou început pentru cinematografia română însăși, pe una din cele două coordonate considerate tradițional prin excelență reprezentative: filmul istoric sau de epocă și ecranizările/adaptările din literatura clasică”, declară criticul de film Valerian Sava. “Pe primul palier, un nou început a fost în 2015 “Aferim!” al lui Radu Jude, la fel cum este în 2016 adaptarea liberă sub titlul de mai sus a nuvelei-roman a lui Ioan Slavici “Moara cu noroc”. Cei doi fac un amețitor salt “neck-at-neck” pe teritorii neatinse timp de un deceniu și jumătate de congenerii Noului Cinema Românesc, cu o temeritate a înnoirilor similară doar manifestelor Noului Film German din jurul anului 1970, care se proclama „fără nici o legătură” cu predecesorii din prima jumătate a secolului” continuă Valerian Sava.  
 
“Marian Crișan „schimbă totul”, atît față de proza din setul fondator al literaturii române, cît și față de filmul la rîndu-i întemeietor de școală, turnat de Victor Iliu sub titlul “La moara cu noroc”, începînd cu mutarea acțiunii în zilele noastre și terminînd cu finalul să-i zecem “antimioritic”: protagonistul nu așteaptă resemnat împlinirea soartei, ci îl ucide pe răufăcător. “Y compris” numele modificate ale tuturor personajelor, înlocuirea „sămădăului” porcarilor cu șeful mafiei locale a tăierilor ilegale de păduri – de unde și mutarea din peisajul „ondulatoriu” de cîmpie-pustă în “orizontul” mult mai tenebros al unui infinit montan. Efectul e cu atît mai tulburător cu cît aceste “rupturi” nu doar că păstrează fondul și sensurile originare, dar le fac să transpară potențate exponențial. Deși nu-i luată din textul clasic, ci rostită de eroină prin repetiție mecanică, cvasi-parodic, după omniprezentul televizor, replica antinomică „lumea va fi mai bună, cînd puterea dragostei va înlocui dragostea de putere” e una dintre cele ce dau relief ideatic inedit și totodată unificator acestui “thriller”, ca “film de autor” (regizoul e propriul său scenarist-adaptator-dialoghist). Iar dacă Marian Crișan e retroactiv un “challenger” redutabil al lui Victor Iliu, imagistica lui Oleg Mutu concurează eminențele unui Ovidiu Gologan, în timp ce András Hathási, Zsolt Bogdán, Rodica Lazăr și Valeriu Andriuță mă fac să retrăiesc emoțiile de acum exact șaizeci de ani, cînd asistam la filmările de lîngă Brașov, cu uluitoarea „schimbare la față” adusă în iconografia momentului de Constantin Codrescu, Geo Barton, Ioana Bulcă și Colea Răutu” mai adaugă Valerian Sava.
 
“Orizont” este produs de Solar Indie Juction, Mandragora Movies și Rova Film cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei. Producători: Viorel Sergovici, Bobby Păunescu, Mihai Dorobanţu, Marian Crişan.
 
“Orizont” va avea premiera pe 12 Februarie în cinematografe.
 
Susținut de Europa FM
Recomandat de Zile și Nopți