Expirat: Alternativa - Concert Violet Monkey - 27 martie

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 27 martie cu VIOLENT MONKEY, in concert

Alternativa s-a pierdut in jungla riff-urilor, unde a gasit o trupa de newcomeri scapata de sub control – VIOLENT MONKEY. Miercuri, pe 27 martie vedem impreuna cum se comporta maimuta pe scena, in Expirat.

VIOLENT MONKEY este o stare de spirit pe axa Londra-Bucuresti, ce se traduce prin Funk'n'Roll proaspat cules si atent decojit. Maimuta se misca pe muzica lui Christian – voce, chitara, Mihai – bass, voce, sintetizator si Boddy – tobe. Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.
Sound-ul lor este o joaca serioasa de acorduri si influente Motown, Funk, Electronic si Hardcore, un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea. Probabil asta place si unei maimute. Violent Monkey se gasesc, in general, acolo unde ii poarta undele, iar pe 27 martie sunt in Expirat. Mind the Monkey!


Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Iar ca sa mearga mai bine concertele, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

Ora: 22:00
Intrare libera! Support your local bands!
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: