Tobosarul fenomen al Youtube-ului ajunge in Romania la DrumStage Kick the Spring!
Pe 18 martie, DrumStage revine în clubul Quantic din București cu un nou eveniment concept dedicat toboșarilor. Renumitul percuționist internațional, Andreea Vadrucci (Vadrum) alături de restul invitaților, va oferi publicului un show de tobe unic în Romania. Se va cânta de la metal extrem la jazz și rock presărat cu coloane sonore din filme și jocuri video celebre.
“Ne dorim ca fiecare ediție să fie diferită atât din punct de vedere muzical cât și vizual. Totodată, încercam să descoperim noi toboșari tineri și să demonstrăm publicului că exista pasiune în Romania pentru acest instrument. La ediția din 18 martie, îl vom avea invitat pe Vadrum, un toboșar care a reușit să strângă peste 21 de milioane de vizualizari cu un singur clipuleț, fiind în prezent membru Cirque du Soleil” – echipa DrumStage.
„Kick the Spring” îl va aduce primăvara aceasta pe scena din Quantic pe binecunoscutul toboșar Andrea Vadrucci „VADRUM” alături de care vor urca pe scenă invitații speciali: Adrian Tăbăcaru, Septimiu Hărșan, Sergio Ponti și Răzvan Răduță.
Mai multe surprize vor fi anunțate curând!
Event: DrumStage „Kick the Spring”, ediția a V-a
Biletele pot fi achiziționate online pe www.ambilet.ro, la următoarele prețuri:
Early Bird 1: 30 Lei (până la 31 ianuarie 2017)
Early Bird 2: 35 Lei (perioada 01-28 februarie 2017)
Normal: 40 Lei (perioada 01-17 martie 2017)
La intrare: TBA
*Copii sub 10 ani beneficiaza de intrare gratuita.
VIP Ticket – 45 Lei (20 bucăți), iar acestea conțin:
-30 minute pentru meet & greet;
-30 minute discuție colectivă cu artiștii Andrea Vadrucci, Adrian Tăbăcaru, Septimiu Harsan și Sergio Ponti;
-cadou merchandise DrumStage – set de bețe + afiș eveniment cu semnăturile artiștilor.
Despre DrumStage
In trecut, DrumStage a reusit sa impresioneze publicul la fiecare editie prin selectia de tobosari si stiluri muzicale dintre cele mai variate. Ultimul eveniment din cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest, a avut o audienta de peste 1.500 de oameni. Mai multe despre activitatea noastra aflati de pe pagina de Facebook si canalul de Youtube.
Despre artistii invitati!
Andrea Vadrucci
De curând inclus în top 500 al celor mai faimoși toboșari din toate timpurile (www.drummerworld.com). Italianul Andrea Vadrucci, cunoscut sub numele de Vadrum, este unul dintre cei mai talentați toboșari europeni, cucerind inimile multor oameni prin tehnicile sale și trecând dincolo de granițele genurilor muzicale.
Câștigător al concursului național „Drummer Of Tomorrow” și absolvent al universitășii „Musicians Institute” din Los Angeles, Vadrum a participat de-a lungul timpului la multe evenimente, împărțind scena cu toboșari cunoscuți precum Billy Cobham și Steve Gadd, pe lângă cariera sa solo lucrând și alături de faimosul Cirque Du Soleil ca toboșar în spectacolul KOOZA.
În 2011, acesta a lansat și un album solo înregistrat la Paisiello Theatre (Lecce) alături de o orchestră simfonică de 36 artiști, un experiment de succes care i-a adus locul 1 pe Amazon MP3 în SUA, Japonia, Italia, Spania și Franța.
În prezent, Vadrum este endorser pentru Zildjian și Tama și are un canal de Youtube cu 80 milioane de viziualizări, deținând recordul pentru cei mai mulți subscriberi față de alte canale muzicale din Italia.
Adrian Tăbăcaru
Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producător și compozitor pentru formațiile Taine și Souptrip.
De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, în același timp fiind cunoscut și ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.
Anul acesta, Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoș Crețu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.
https://www.youtube.com/watch?v=CWki-Jac8H0
Septimiu Hărşan
Toboşar al trupelor Necrovile, The Thirteenth Sun, Code Red, Spectral, Aria Urbană şi Indian Fall, având de asemenea un proiect alături de chitaristul sârb Miloš Batoćanin (Synesis Absorption, Disdained) şi diverse alte colaborări în calitate de session drummer, este primul şi singurul instrumentist român care a aparut în cunoscuta publicaţie Sick Drummer Magazine.
Practicând acest instrument de 15 ani, Septimiu a urmat cursuri de teoria muzicii, armonie şi percuţie clasică, în parael fiind student şi la Facultatea de Litere.
În decursul ultimilor doi ani de activitate, Septimiu a activat în cadrul trupei olandeze Disavowed (Death Metal). Completându-și biografia cu această performanță, a fost recrutat de către Patrick Mameli în proiectul legendarei trupe Pestilence, alături de care ne așteptăm să-l urmărim live, începând cu vara acestui an!
https://www.youtube.com/watch?v=VXvuQS8N-j0
Sergio Ponti
A început să cânte la tobe la vârstă de 11 ani, mai întâi că autodidact iar mai târziu a urmat cursurile școlii Furio Chirico.
Ca toboșar al Beggar’s Farm, a cântat cu Ian Anderson, Martin Barre, Dave Pegg, Jonathan Noyce, Clive Bunker și cu mai mulți membrii ai trupei Jethro Tull; cu David Jackson de la Van Der Graaf Generator; cu Bernardo Lanzetti de la PFM; Vittorio Nocenzi, Rodolfo Maltese, Francesco Di Giacomo of Banco; Gianni Leone de la Îl Balletto di Bronzo și mulți alții.
A colaborat în două turnee naționale cu Mike Keneally (chitarist pentru Zappa, Joe Satriani și Dethlok), dar și cu trupa Egin (folk/rock), Ephel Duath (avant-garde) și DorDeDuh, având și propria trupă, Koneskin.
Sergio Ponti este profesor în câteva școli de muzică și endorser pentru Vibe Drums, Promark Drumsticks, Evans Drumheads, Protection Racket.
Răzvan Răduță
Absolvent al Universității Naționale de Arte din București, Răzvan Răduță este cunoscut pentru colaborările și trupele în care a cântat de-a lungul timpului, precum H8, Cap De Craniu, Protest Urban, Rock N’Ghena, Nightpray, Kandaon și Discordless, având în același timp o vastă experiență în graphic design, televiziune sau producție audio/video.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu