Galeriile Artmark: Arta înseamnă și bani



O nouă meserie dobândită în regim e-learning! Cursurile Artmark de consultanță în artă, care până acum se desfășurau la sediul casei de licitații, pot fi urmărite începând de astăzi și în regim e-learning. 
 
Art Consultant este un program unic în România, care își propune să formeze o nouă categorie de specialiști în piața de artă, consultanții de artă. Timp de 20 de zile, cursanții au șansa de a învăța de la cei mai buni! Dr. Doina Păuleanu, Dr. Tiberiu Alexa, Manuela Plăpcianu, Ioana Ciocan sunt doar câteva dintre numele  cu greutate și experiență în domeniu.
 
Platforma Art Consultant oferă acces direct la o serie de cursuri ce fac mult mai accesibile noțiuni de istoria și teoria artei, precum şi metode de vânzare și negociere în piața de artă. Fiecare material video este însoţit de un set de întrebări la care trebuie răspuns corect pentru a putea accede la nivelul următor. Numai celor care vor finaliza toate modulele li se va înmâna diploma Art Consultant!
 
În funcţie de rezultatele obţinute pe platforma Art Consultant, de CV-ul trimis şi de participarea la interviul decisiv, se va semna un contract de practică valabil 6 luni în cadrul Casei de licitații Artmark.
 
Sub îndrumarea unui vânzător Artmark cu experiență, pe parcursul practicii, consultanții de artă vor fi monitorizați și evaluați lunar cu scopul de a-i ajuta să se perfecționeze și să-și modereze punctele slabe prin accentuarea și dezvoltarea punctelor forte. Cei mai buni vor semna un contract de pe termen nedeterminat cu Artmark.
 
Garantăm accesul în culisele pieței românești de artă printr-o platformă performantă!
Pentru a aplica, se complează datele personale în formularul prezent pe site şi se trimite un CV pe adresa hr@artmark.ro. Informații suplimentare la: 0757 026 455.

0 comentarii: