În prag de sărbători, Mastercard şi Cărtureşti transformă orice achiziție cu cardul într-un sprijin pentru beneficiarii World Food Programme
Mastercard transformă surprizele pentru cei dragi în donații către copiii din Rwanda: la fiecare achizitie cu un card Mastercard în librăriile Cărturești între 15 decembrie şi 15 ianuarie, va fi efectuată o donaţie către copiii din Rwanda, echivalentă unei mese de prânz în timpul programului şcolar. Acţiunea se desfăşoară în cadrul parteneriatului cu Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) care luptă pentru eradicarea malnutriţiei în rândul elevilor.
“În această perioadă a anului, avem alături partenerul ideal pentru a susține deja consacratul program Mastercard desfășurat împreună cu World Food Programme. Pentru că este momentul să ne gândim la ce le oferim celor dragi, ne unim eforturile cu partenerii noștri de la Librăriile Cărturești, locul ideal unde putem bifa toată lista de cadouri, în special pe cele educative, și totodată putem face o donație pentru cei care nu primesc cadouri niciodată. Astfel, cei care vor achiziționa surprizele pentru cei dragi cu cardul Mastercard, vor dona către cei ce au nevoie cel mai mult de educație, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.
Toate tranzacţiile efectuate cu cardul Mastercard în librăriile Cărturești din țară intră automat în programul de donaţii. Donațiile se vor realiza în momentul plății, fără costuri suplimentare pentru clienții Cărturești. Contribuţia fiecăruia va permite, pe lângă aportul zilnic de mâncare necesară creşterii armonioase a copiilor, dezvoltarea lor educaţională, prevenind abandonul şcolar. Hrana va proveni de la fermierii locali, agricultura din regiune fiind astfel încurajată.
Mastercard lansează acest program ca parte a campaniei europene Priceless Causes sprijinind astfel pentru a doua oară în 11 ţări ale Europei Centrale şi de Est Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) care caută soluţii ingenioase pentru combaterea foametei în rândul şcolarilor. Numărul total al meselor care vor fi oferite de Mastercard în acest an depășește 3,5 milioane, la nivel european.
Pe plan local, Mastercard susţine educaţia, prin continuarea parteneriatului cu SOS Satele Copiilor România, în cadrul căruia le oferă copiilor din programele asociaţiei multiple oportunități de dezvoltare personală și susținere financiară.
# # #
Despre Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.
Despre Programul Alimentar Mondial (World Food Programme)
PAM este cea mai mare agenție umanitară la nivel mondial care luptă împotriva foametei, oferind asistență alimentară în cazuri de urgență și colaborând cu comunitățile locale pentru a îmbunătăți nivelul de nutriție. În fiecare an, PAM ajută 80 de milioane de oameni din aproximativ 80 de țări.
Despre parteneriatul MasterCard-PAM
Mastercard și PAM au încheiat un parteneriat în 2012 pentru a genera soluții inovative care să ajute la crearea unei lumi fără foamete. Mastercard angrenează clienții și partenerii de business, bănci și comercianți, în strângerea de fonduri pentru programele PAM care furnizează mese hrănitoare elevilor. De asemenea, mastercard ajută PAM să livreze “hrană digitală”, prin care refugiații și alte persoane vulnerabile au acces la hrană din piețele locale.
Despre SOS Satele Copiilor România
SOS Satele Copiilor România a fost înființată în anul 1990. Asociația implementează 3 programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii) și servicii educaționale (Tabăra de Vară, Proiecte Educaționale). Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de a favoriza educaţia copiilor într-un mediu familial propice dezvoltării sănătoase şi armonioase. În satele SOS, cei mici sunt încredințați unei mame SOS, care are în grijă câte 5-7 copii, de a căror educație, îngrijire și evoluție se ocupă îndeaproape. De aproape 25 de ani, organizaţia luptă să schimbe viitorul copiilor din România, prin programe de consiliere şi sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociației SOS Satele Copiilor România și peste 15000 de copii au interacționat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informații despre SOS Satele Copiilor România puteţi găsi și pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu