Puzzle: Avanpremiera teatru - Carnage

Avanpremiera – CARNAGE
Marti 3 dec, 20:00
Miercuri 4 dec 21:30
http://www.liveinpuzzle.ro/evenimente 

https://www.facebook.com/events/418015478326596
Marti, 3 decembrie si Miercuri, 4 decembrie, scena apartine teatrului cu avanpremiera productiei Puzzle: Carnage!

Piesa de teatru a Yasminei Reza `Carnage` (Le Dieu du Carnage” - titlu original) a luat nenumarate premii internationale, fiind considerata de critica de specialitate una dintre cele mai bune scrieri moderne. Jucata pe scenele mari ale lumii, ecranizata pentru marile ecrane sub regia lui Roman Polanski, piesa prezinta imaturitatea adultului modern, care desi corespunde unui “grafic” social nu are un raspuns emotional adecvat provocarilor vietii sale.

Povestea `Carnage` prezinta doua cupluri, rutinate si invadate de cotidian insa lipsite de maturitate. Ele se intalnesc pentru a rezolva o situatia in care sunt implicati copii lor, insa fara niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decat sa scoata la iveala adevaratele lor probleme de cuplu, frustrarile lor, nereusitele lor.

O comedie cu un umor special, pentru un public dispus sa-si asume orice posibila asemanare cu realitatea!

Ce-ai face daca ai afla ca sotul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face daca ai afla ca sotia ta este nefericita in cuplu?

Distributia: Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu, Claudia Prec, Andrei Seusan
Regina: Ciprian V. Nichita
Scenografia: Irina Moscu

Vino sa vezi “Carnage”, un proiect curajos al noii generatii de tineri actori, sustinut de Puzzle in calitate de producator!
-------
Intrare: 25 lei
Informatii si rezervari: 077 21 600 31 / http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Coregrafia și cinema-ul se întâlnesc la BIEFF 2013

BIEFF celebrează anul acesta întâlnirea cinema-ului cu arta coregrafică, prezentând pentru prima dată în România câteva dintre cele mai fascinante colaborări din ultimii ani între regizori și coregrafi olandezi.

Cu sprijinul generos al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos și al EYE Film Institute NetherlandsBIEFF prezintă experimente pline de poezie, filme care împletesc expresivitatea corpurilor umane cu subtilitatea limbajului cinematografic, experienţe care însoțesc spectatorul multă vreme după ieşirea din sala de cinema.

Filmul-dans explorează noi mijloace creative pentru a dezvălui complexele și multiplele straturi ale realității pe calea imaginației. Mai mult decât atât, cu un impact emoțional deosebit asupra spectatorului, cine-dansul prezintă lumi inaccesibile și descoperă noi forme de exprimare a sentimentelor, în situații în care cuvintele sunt pur și simplu de prisos.
 


Limitele fizice ale spațiului se dovedesc irelevante în NATION FOR TWO de CHAJA HERTOG şNIR NADLER, emoţionanta poveste de dragoste a unui cuplu care străbate distanțe incredibile pentru a fi împreună. Proiectat în cadrul festivalurilor de film de la Rotterdam și Oberhausen, acest eseu vizual suprarealist, ce combină animaţia stop-motion, performance-ul și arta vizuală, ne amintește că dragostea nu cunoaşte frontiere. (TRAILER)
 


MEMORY LANE de PAUL ŞI MENNO DE NOOIJER îşi propune de asemenea să depășească limitele, de data aceasta nu ale spațiului, ci ale timpului. Punând sub lupă evoluţia relaţiei unui cuplu de îndrăgostiţi, acest scurtmetraj reușește să comprime o viaţă de om în doar câteva minute, într-o poveste fermecătoare despre efemeritatea şi capriciile dragostei, în care idealismul tinereții se ciocneşte de deziluziile maturităţii, pentru ca în final să-și găsească liniștea cu înțelepciunea bătrâneții.
 


Iubirea este tema principală şi în IMMORTELLE de DAVID VERBEEKnominalizat la Tiger Awards for Short Film Rotterdam 2013, o poveste în care durerea despărţirii unui cuplu devine o experiență vizuală tulburătoare. Cei doi au încă sentimente atât de puternice unul pentru celălalt încât, în căutarea vindecării, acestea pun stăpânire pe realitate şi se materializează în lumea exterioară: dubluri fantomatice ale foştilor iubiţi îi invadează, încercând cu disperare să nu fie uitați. (TRAILER)
 


Tot dragostea, de data aceasta în relație cu moartea, este explorată și în EGON de MICHIEL VAN JAARSVELD. Inspirat de estetica pictorului austriac Egon Schiele, filmul se desfăşoară ca o viziune febrilă a ultimelor zile din viața pictorului, „în care mișcările de o mare expresivitate explorează granița dintre frumusețe și erotism pe de o parte, și dezintegrare și perversitate de cealaltă parte.” (Netherlands Film Festival) (TRAILER)
 


Despre forța legăturilor afective - de data aceasta dintre mamă și copil - vorbește și OFF GROUND de BOUDEWIJN KOOLE, câştigător al premiului publicului de la festivalul Cinedans Amsterdam 2013, o metaforă vizuala în care corpurile în mișcare devin mijloc de expresie a emoției trăite atunci când doi oameni trebuie să se despartă, în timp ce granița dintre realitate și iluzie și cea dintre viață și moarte se relativizează.
 
Cea de-a 4-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc în perioada 11-15 decembrie 2013, la Cinema Studio și Cinema Elvira Popescu, și este susţinută de Centrul Național al Cinematografiei, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, Universitatea Națională de Arte, Le Fresnoy – Studio National des Arts Contemporains, UCIN, British Council, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, Forumul Cultural Austriac, Institutul Cultural Român, Institutul Francez, Goethe-Institut, JTI, Dacia, JamesonNoumax, 360 Revolution, Hotel Marshal, Lente Cafe.

PARTENERI MEDIA: Radio GuerrillaCinemagia.ro, CinemaRx.ro, CineFan.ro, FilmReporter.ro, LiterNet.ro, Carturesti.ro, B365.ro, All Hollow, BeWhere!, TATAIA
Orasulm.euGetLokal.ro, CalendarEvenimente.ro, Urban.ro, CooperativaUrbana.ro, iFestival.ro, IQads.roVICE.ro, HipMag.ro, SUB25.ro, GingerGroup.roTOTB.ro, LaPunkt.ro, 121.ro, Modernism.roArtClue.netPostModern.ro, ArtActMagazine.ro, Studentie.ro, VinSiEu.ro, DorDeDuca.ro, KoolHunt.ro, VIP Romania, Inhale Magazine, Ziarul Metropolis, Urban Things Romania.

Puzzle: Romanian Jazz Collective feat. Eugen Gondi

Clubul Puzzle are bucuria sa gazduiasca pe scena sa unul dintre cele mai consistente proiecte de jazz din Romania, Romanian Jazz Collective! Invitatul serii: Eugen Gondi!
Iniţiat de saxofonistul Cătălin Milea – muzician român stabilit în Amsterdam, activ pe scenele internaţionale de jazz şi muzică improvizată – ROMANIAN JAZZ COLLECTIVE explorează “song book”-ul jazzului românesc, preluând compoziţii emblematice sau chiar mai puţin cunoscute din istoria jazzului de la noi. Celebrând perioada de glorie a festivalurilor de la Costinesti şi Sibiu, grupul cântă piese scrise de Johnny Raducanu, Richard Oschanitsky, Marius Popp, Dan Mandrila, Jancy Korossy, Eugen Gondi, şi alţi jazzişti români, într-o variantă proprie, modernă şi actuală semnată Romanian Jazz Collective.

Rezultatul componentei flexibile, cu distributii de exceptie, e o fuziune dintre compoziţie, aranjamente şi improvizaţie, concertele grupului propunând publicului un spectacol plin de energie şi creativitate. Invitatul grupului pentru seara de 5 decembrie este un veteran al jazzului românesc, unul din martorii şi participanţii activi la majoritatea înregistrărilor din arhiva jazzului de la noi: EUGEN GONDI!

EUGEN GONDI este fără îndoială unul din cei mai mari bateriști născuți în România. Despre el se spune că nu bate în tobe un anumit ritm, ci pur și simplu cântă. Eugen Gondi (1947) baterist, compozitor, pictor și grafician, originar din Timișoara, stabilit în prezent la Amsterdam. Cu o activitate impresionantă atât ca artist plastic, pictor, drumul în lumea jazzului începe alături de trioul Paul Weiner Free Jazz (1967-1970). În perioada în care este angajat la “Animafilm”, își continuă activitatea muzicală prin colaborări cu grupuri sau artişti de referinţă astazi, Phoenix, Mircea Florian, Marius Popp, Johnny Răducanu, Cvintetul de jazz București (cu care a ținut concerte cu Art Farmer, Slide Hampton, Aura Urziceanu), Radu Goldiș etc. Cu participări la festivalurile de la Ploiești, Sibiu, San Sebastian, Přerov (unde obține medalia de argint cu formația Paul Weiner), Ljubljana (cu Cvartetul Dan Mândrilă), Varșovia, Eugen Gondi are şi un număr impresionant de discuri la Electrecord, sau înregistrări la Radio și la Televiziunea Română.

Gondi este unul dintre puținii bateriști de jazz autentici din România, iar perioada lui de activitate se confundă aproape cu istoria jazzului românesc...” Muzica de Vest (2012)


CĂTĂLIN MILEA unul din cei mai creativi muzicieni ai generației sale, călătorește prin lume cu diferite proiecte și când nu face asta compune și studiază în studioul său din Amsterdam, acolo unde e stabilit de câțiva ani. Experiența lui muzicală începe în România alături proiecte autohtone de jazz, funk, punk, rock, pop, și muzică comercială. Apare cu diferite proiecte pe scena unor festivaluri ca Brussels Jazz Marathon, The Hague Jazz Festival, Ankara Jazz Festival, Gărâna Jazz Festival etc. sau unor locații precum North Sea Jazz Club, Concertgebow (Amsterdam), Porgy & Bess (Viena) și multe altele. Lista muzicienilor cu care a colaborat îi numără printre alții pe: Eric Revis, Tommy Crane, Nasheet Waits, Sam Newsome, John Engels, Michael Vatcher, Lucian Ban, Eugen Gondi, Mircea Tiberian, Anca Parghel, Johnny Răducanu, Sebastian Burneci, George Dumitriu și mulți alții. Saxofonistul este fondatorul proiectului Romanian Jazz Collective, un grup dedicat exclusiv compozitorilor jazzului românesc (Johnny Răducanu, Marius Popp, Eugen Gondi, Yancsi Korrossy etc.) a căror muzică este re-inventată și re-adusă în prezent. Când nu este muzician, Cătălin Milea este și editorul primei reviste de jazz și muzică improvizată din România, publicația Jazz Compas www.jazzcompas.com. El poate fi ascultat în proiectele sale recente cu Eugen Gondi Trio, cvartetul Confluence, trio-ul R.A.M., Mircea Tiberian & Cătălin Milea sau pe discurile: “Bali Dreamland”, “Something For Now”, și în curs de lansare albumul duo cu Mircea Tiberian “Slow Motion”.

Chitaristul și violonistul GEORGE DUMITRIU, rezident în Amsterdam, a studiat arta jazz-ului în Olanda și în New York cu muzicieni recunoscuți internațional: Adam Rogers, Mike Moreno, David Gilmore, Ben Monder, Jesse van Ruller. A susținut turnee și concerte numeroase pe teritoriul European, în săli de concert prestigioase precum Bimhuis, Muziekgebouw, Concertgebouw (Amsterdam), Porgy&Bess (Viena), Flagey Hall (Bruxelles). Colaborări importante: Peter Herbolzheimer, Brussels Jazz Orchestra, Ack van Rooyen, Benny Golson, Francesco Bearzatti. Experimentează fuziuni de genuri muzicale și procesare electronică cu Kaja Draksler Acropolis Quintet și în duo cu câștigătoarea Montreaux Jazz Vocal Competition 2010, Sanem Kalfa, pentru care lucrează și în calitate de compozitor. În anul 2007 înregistreză primul său album în calitate de co-lider al grupului Re-bop Unit, avându-l ca invitat pe saxofonistul Dick Oatts, recunoscut în special pentru colaborarea sa cu Thad Jones/Mel Lewis Orchestra. Ca lider al propriului trio (DUMItRIO) urmează să lanseze albumul Future Nostalgia.

Contrabasistul RĂZVAN COJANU este unul din basiştii de forţă la ora actuală, muzician foarte des întâlnit în concertele de jazz, fie ca sideman sau ca lider. Poate fi găsit pe discurile "Live from ORF" - Marius Vernescu Trio, "Dedcated Waltz" - Petrică Andrei. Activitatea lui muzicală a fost premiată în numeroase rânduri atât ca instrumentist cât şi ca aranjor sau compozitor. Activ pe scena festivalieră şi de club de la noi şi din străinătate (Festivalurile din Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, George Enescu Festival, ORF Jazz Festival, cluburile Porgy & Bess, Jazz Wien Tunel din Viena, Nardis Club - Istanbul) contrabasistul a putut fi auzit în proiecte muzicale alături de Rick Condit, Tom Smith, Nicolas Simion, Emil Bâzgă, Alan Jones, Alex Harding, Lucian Ban, Bucharest Jazz Orchestra şi alţii, iar colaborarea cu Romanian Jazz Collective este descrisă de acesta ca fiind una specială şi datorită întâlnirii muzicale cu bateristul Eugen Gondi, care este o premieră.

Romanian Jazz Collective - http://www.youtube.com/watch?v=zghPCXH9mU8
Eugen Gondi – Garana, 2012 - http://www.youtube.com/watch?v=kZBBA6FAJ2M

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Intrare: 30 de lei

Polish ro.Wikipedia - concurs, ediția a III-a

Institutul Polonez din București și Wikipedia® în limba română organizează, cu sprijinul Asociației Wikimedia Polonia, cea de a treia ediție a concursului POLISH RO.WIKIPEDIA. Articole legate de Polonia postate pe Wikipedia® până la data de 6 ianuarie 2014 îi pot aduce autorului un premiu constând într-o excursie pentru două persoane la Wrocław – viitoarea Capitală Europeană a Culturii.
Scopul concursului este încurajarea dezvoltării Wikipediei în limba română, care în momentul de față, conține aproape 240 de mii de contribuții, și, în același timp, promovarea imaginii Poloniei. Mulțumită celor 2 ediții anterioare a concursului, desfășurate în perioada 5 noiembrie – 16 decembrie 2012, și 15 aprilie – 26 mai 2013, Wikipedia în limbă română s-a îmbogățit cu peste două sute de articole: create de la zero, sau dezvoltate în mod considerabil.
La concurs pot lua parte toți vorbitorii de limba română. Se poate lucra de asemenea în echipe de câte două persoane. În concurs pot fi înscrise articole nou întocmite sau articole deja existente completate sau corectate. Se admite și traducerea de articole din alte versiuni ale Wikipediei în alte limbi. Singura condiție este ca articolele înscrise în concurs să fie direct legate de Polonia, spre exemplu să aibă ca subiect personalități poloneze, cultura poloneză, știința, tradiția, istoria etc. și, în același timp, să fie redactate în conformitate cu regulile Wikipediei.
Concursul se va desfășura în perioada 28 noiembrie 2013 – 6 ianuarie 2014. Începând cu data de 28 noiembrie vă puteți înscrie, prin trimiterea unui e-mail la adresa bucuresti@instytutpolski.org. Rezultatele concursului vor fi anunțate pe site-ul Institutului Polonez pe data de 13 ianuarie 2014.
Participantul, care va contribui în cea mai mare măsură la dezvoltarea articolelor legate de Polonia de pe Wikipedia®, va crea cele mai multe articole noi și/sau va completa în mod semnificativ articolele deja existente, va câștiga un week-end, în perioada aleasă, la un hotel din inima orașului Wrocław și două bilete de avion către acest oraș.
Pentru articolele remarcabile, vor fi acordate premii suplimentare: gadgeturi cu sigla Wikipediei în limba polonă, invitații la evenimentele culturale organizate de Institutul Polonez, cărți și albume, CD-uri cu muzică clasică sau jazz.
Regulamentul concursului se poate găsi mai jos.
Wikipedia® este o enciclopedie generală, disponibilă pe Internet sub licență liberă în 285 limbi, având conținut deschis tuturor, atât pentru utilizare cât și pentru dezvoltare. Este dezvoltată prin colaborarea voluntară a unui mare număr de persoane și administrată de fundația non-profit Wikimedia®.
Institutul Polonez din București este o unitate diplomatică, a căreia misiune este promovarea culturii poloneze în România și Republica Moldova, a cunoştinţelor despre istoria şi patrimoniul naţional, precum şi încurajarea colaborării în domeniile culturii, educaţiei, ştiinţei şi vieţii sociale.
Regulamentul concursului:
  1. Organizatorul concursului este Institutul Polonez din București în parteneriat cu Wikipedia® în limba română.
  2. Scopul concursului este completarea celor existente și crearea de noi articole cu privire la Polonia în Wikipedia® în limba română.
  3. Condiția participării este înregistrarea în concurs și trimiterea link-urilor către articolele create și/sau completate și/sau traduse de către participant împreună cu numele de utilizator al acestuia și adresa lui poștală, pe adresa de e-mail a Institutului Polonez din București bucuresti@instytutpolski.org (ca subiect „Concurs Wikipedia”) până la data de 6 ianuarie 2014 (inclusiv).
  4. La concurs pot lua parte toate persoanele care folosesc fluent limba română. Se poate lucra de asemenea în echipe de câte două persoane. Limita minimă de vârsta este 18 ani.
  5. Concursul se va desfășura în perioada 28 noiembrie 2013 – 6 ianuarie 2014. Rezultatele concursului vor fi anunțate pe site-ul Institutului Polonez pe data de 13 ianuarie 2014.
  6. În concurs pot fi înscrise: articole nou întocmite, articole deja existente completate sau corectate, dezvoltarea de cioturi ale unor articole sau traducerea de articole din alte versiuni ale Wikipediei în alte limbi.
  7. Articolele înscrise în concurs trebuie să fie direct legate de Polonia, spre exemplu să aibă ca subiect personalități poloneze, cultura poloneză, știința, tradiția, istoria etc. Institutul Polonez din București își rezervă dreptul de a respinge articolele fără legătură cu Polonia sau legate doar într-o foarte mică măsură de Polonia.
  8. Articolele înregistrate trebuie să fie scrise în conformitate cu regulile obligatorii impuse de Wikipedia®, în mod special:
  • Să fie puse la dispoziție sub licență Creative Commons[1],
  • Să fie verificabile[2],
  • Să fie obiective și să prezinte toate punctele de vedere[3].
  1. Vor fi luate în considerare exclusiv articolele editate din contul participanților la concurs.
  2. Câștigător va fi declarat participantul care va contribui în cea mai mare măsură la dezvoltarea articolelor legate de Polonia de pe Wikipedia®, va crea cele mai multe articole noi și/sau va completa în mod semnificativ articolele deja existente.
  3. Institutul Polonez din București își rezervă dreptul de a acorda premii suplimentare pentru articolele pe care le va considera remarcabile.
  4. La evaluarea articolelor nu va fi luat în considerare doar conținutul acestora ci și forma lor, care trebuie să fie în acord cu recomandările privind formatul articolelor de pe Wikipedia®, fără greșeli de ortografie, gramaticale sau stilistice.
  5. Marele premiu al concursului este o excursie de un week-end la Wrocław, care include transport cu avionul si cazare la un hotel din centrul orașului, în perioada aleasă de câștigător. Premiul este constituit dintr-un voucher pentru transport pentru doua persoane, în valoare totală de 700 euro precum și un voucher pentru cazare: o cameră pentru 2 persoane pe perioada a 2 nopți în timpul weekendului (vineri-duminică) cu micul dejun inclus. Voucherele sunt valabile timp de un an începând cu 13 ianuarie 2014 și pot fi folosite numai în urma confirmării anterioare a perioadei alese.
  6. Ca premii suplimentare vor fi acordate gadgeturi cu sigla Wikipediei poloneze, invitații la evenimentele culturale organizate de Institutul Polonez, cărți sau albume despre Polonia și cultura poloneză, știință și istorie, CD-uri cu muzică poloneză, traduceri din literatura poloneză în limba română și gadget-uri promoționale ale Institutului Polonez.
  7. Înscrierea la concurs presupune acceptarea regulamentului de față.

Expirat: Alternativa - SoNaked - 4 decembrie

Din motive personale ale membrilor trupei, suntem nevoiţi să anunţăm amânarea concertului SoNaked de miercuri 4 decembrie, la Alternativa în Expirat, pentru o dată pe care o vom anunţa ulterior.

Ne cerem scuze dacă v-am stricat planurile! Alternativa merge însă înainte, iar Expirat rămâne deschis miercuri, cu program normal, cu Ştefan la muzică şi cu intrare liberă.


ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 4 decembrie – Concert: SONAKED


Facem în continuare ce ştim mai bine, la Alternativa în Expirat: concerte „de experimentat live” de la trupe consacrate sau newcomeri care sună al naibii de bine.

Începem luna, miercuri pe 4 decembrie, cu SoNaked - în concert.

O trupă de care ne-a plăcut mult la prima „ieşire” la Alternativa şi care a acceptat provocarea de a reveni după aproape 8 luni pe scena din Expirat, cu un sound mai matur, cu mai multe piese în portofoliu, cu mai multe cântări la activ.

Ca şi până acum, dăm drumul live-ului cândva după ora 22:00, iar „aşezarea” Expiratului rămâne aceeaşi: strada Brezoianu nr.4.

După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scenă, de la Ştefan.

Despre SoNaked:

Înfiinţată în mai 2011 de Alexandru Ispas (voce, chitară) şi Silviu Ciubotaru (tobe), SoNaked este o formaţie de rock alternativ din Bucureşti şi nu titlul unei reviste glossy pentru adulţi, cum poate aţi crede la prima vedere. Treptat, componenţa trupei s-a lărgit prin venirea lui Mihai Poaşcă la chitară şi mai nou, a lui Alexandru Voicu la bas.

Ținta formației a fost întotdeauna clară: playlist propriu, un mesaj de transmis şi concerte. Iar  pentru că mesajul îşi atinge cel mai bine scopul în limba nativă, undeva prin iarna 2012 au decis să-şi rescrie toate versurile pieselor din engleză în română.

Debutul oficial a fost în decembrie 2012, când SoNaked şi The Nuggers au împarţit scena cu ocazia lansării scurt-metrajului Waste - http://vimeo.com/49478128, produs de StudioSet.

În 2013, pe lângă două piese în heavy rotation pe Radio Guerrila, Pe Lună - http://www.youtube.com/watch?v=aVJx_s0HY4U și În Doi - http://www.youtube.com/watch?v=s3f8jpLQmFk, formaţia a avut activitate constantă, concertând la Festivalul Peninsula, Poiana Urbană, în Control, Fabrica sau participând la turneul Propunere Guerrilla pe scenele din Brașov, Constanța sau Silver Church, București. Iar săptămâna trecută au fost pe scena Guerrilive din Energiea.

Pentru 2014, SoNaked îşi propun să concerteze suficient încât albumul lor de debut să fie aşteptat de cât mai mulţi ascultători, radioascultători sau nebuni de legat.

www.sonaked.ro x www.facebook.com/sonakid x www.soundcloud.com/sonaked x www.youtube.com/sonakedonvideo

RSVP: www.facebook.com/events/550242355064987

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

GensduBien: Carnivale - Revelion 2014

„-Ce este aici, circ?!
-Ei bine, da!"

Marți, 31 decembrie, de la ora 22:00, vă invităm la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5) să petrecem împreună trecerea în noul an!

GensDuBien prezintă: Carnivale - Revelion 2014!

V-am pregătit seturi deghizate, cu Bica, Vast Solo și SoSo în prim plan, un decor special si personaje memorabile, bufet delicios și bar deschis toată noaptea.

Biletul către lumea de poveste costă 350 lei și poate fi procurat de la îmblânzitoarea de lei Cristina Iankulescu 0726.563.568, dresorul Dani Simion 0727.929.583 sau magicianul Vicențiu Oktavianus 0724.394.036.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la gensdubien@gmail.com sau la numerele de mai sus.

Vă sfătuim să vă grăbiți, am auzit că va fi o noapte nebună și nu sunt multe locuri în circ!


Lansare DVD "Visul lui Adalbert" - 4 decembrie

Echipa filmului “Visul lui Adalbert” vă invită la lansarea DVD-ulului “Visul lui Adalbert”, care va avea loc miercuri, 4 decembrie, ora 18.30, la librăria Cărturești.

Un DVD prin care veți descoperi că viața bate arta, că finala de la Sevilla are o baladă cu lăutari adevărați, că documentarea nu-i o vorbă-n vânt, o fărâmă de vibrație patriotică, pagini de istorie și absurd și chiar o țâră de comedie. Și că noul val este al anti-vedetelor.

Lansarea va avea loc în prezența regizorului și unei părți a echipei filmului.

Pentru “Visul lui Adalbert”, Gabriel Achim a primit Premiul Opera Prima din partea Uniunii Cineaștilor din România și Premiul Gopo pentru cel mai bun debut.

Producția DVD-ului a fost sprijinită cu generozitate de UniCredit Țiriac Bank și agenția de advertising Friends.

SINOPSIS
În “Visul lui Adalbert”, primul lung metraj al lui Gabriel Achim, o mână de ingineri în fața unui aparat video adus pe șest la birou așteaptă à bout de souffle să-l vadă pe Duckadam ridicând Cupa Campionilor Europeni. Atmosfera relaxată, departe de ochii iscoditori ai nevestelor, ce ar fi trebuit să urmeze festivităților dedicate aniversării PCR, va rămâne doar o promisiune. Totul este dat peste cap de un chiul: doi muncitori se sustrag de la programul cultural-artistic pentru a face pe neve cuțite cu mânere de plexiglas, una din formele prin care ciubucul lua drumul doctorilor, profesoarelor, secretarelor, într-o tovărășească înțelegere a greutăților vieții. Banalul și tragicul coexistă în chipul cel mai firesc, căci de la bal până la spital nu-i cale lungă. Dacă n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit.

VISUL LUI ADALBERT
un film de Gabriel Achim
97 minute, S-VHS, Dolby Digital
DVD BOX-ul cuprinde un DVD cu filmul și un DVD special extras (balada lui Duckadam, secvențe omise, interviuri cu echipa, teste cameră, making-of).
O producție Green Film și 4 Proof Film

Cu sprijinul: Centrului Național al Cinematografiei, Loteriei române, Romaqua Group, MEC Romania, Media Tour, Drill Media, Digital Cube, Asociației Române de Film Independent (ARFI).

Regia: Gabriel Achim
Producători: Gabriel Achim și Monica Lăzurean-Gorgan

Distribuitor România: Bright Film

BIOGRAFIA REGIZORULUI

GABRIEL ACHIM

La început a fost ASE-ul. După care a renunțat să mai fie director de resurse umane pentru a face regie la UNATC. La sfîrșitul unuia dintre scurtmetrajele sale, Bric-Brac, el însuși spune, jucîndu-și propriul rol: Renunțăm! O să-l facem tot pe-ăla cu Revoluția! Și s-a ținut de cuvînt. Cu „Visul lui Adalbert” și-a făcut mîna pentru un nou film despre ultimele zile ale familiei Ceaușescu, în care Ceaușescu fuge la bulgari deghizat in Moș Crăciun.
Filmografie (selectiv):
“Bric Brac” – scurt metraj (2008)
„Saga” – scurt metraj (2007)
„The good should also have limits” / „Și binele trebuie să aibă margini” – scurt metraj (2006)

Benga - Atelierul de Productie - 7 noiembrie

Unul dintre cei mai fascinanţi creatori de muzică din lume și unul dintre fondatorii genului dubstep, britanicul Benga (Beni Adejumo), vine pe 7 decembrie, de la 10 seara, la ATELIERUL DE PRODUCȚIE, pentru a susține un show emblematic pentru ascultătorii de muzică bass.

Bilete:

Presale - Ollie Gang Shop (www.olliegangshop.ro) - 25 de lei
35 de lei la intrare, în seara evenimentului
EVENT FB: www.facebook.com/events/464961346946382/

De la începuturile dubstep-ului şi până la invazia globală a zilelor noastre, Benga s-a aflat în fruntea celei mai progresive şi transgresive mişcări muzicale a Marii Britanii, dubstep-ul.
Benga a început să-și producă primele piese acasă, pe PlayStation, piese ce i-au atras atenția producatorului Hatcha, care lucra la Big Apple Records. Astfel, la vârsta de 15 ani, Benga lansează prima piesa, “Skank”, la casa de discuri a magazinului.
Piesa “Night” – considerată un clasic al genului - îmbină cu succes elementele predecesorilo săi, atragând remix-uri de la DJ Zinc, Breakage si Shy FX.
Producătorul Benga este cunoscut şi ca membru al Magnetic Man, una dintre cele mai apreciate trupe de dubstep din lume. Ca și producător de muzică, Benga este o figură emblematică nu numai a dubstep-ului, ci a întregului curent de muzică bass.

www.facebook.com/iambenga
www.benga.co.uk
www.twitter.com/iambenga
www.soundcloud.com/iambenga
www.magneticman.net

Night - http://youtu.be/ddjIfOhmhrc

ATELIERUL DE PRODUCȚIE (www.facebook.com/atelieruldeproductie) este un spațiu alternativ pentru idei și proiecte creative, aflat pe Splaiul Unirii 160.

Mix între o galerie neconvenţională şi un spaţiu pentru evenimente, Atelierul de Producție ocupă 2000 mp și poate găzdui oricând evenimente şi proiecte culturale.

Ziua mintilor deschise, 9 ani de Radio Guerrilla

Mintile deschise deschid minti.  Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti samd. Exista in viata fiecarui cetatean cu scaun la cap un deschizator de minte, un om, o intamplare, o poezie, o situatie, un prieten, un parinte, o trupa, un refren, un bunic, un profesor, o melodie, un film, o carte samd, care l-a facut sa inceapa sa-si puna intrebari sau i-a potentat aceasta calitate, care a inceput sa-i limpezeasca orizontul, care, poate l-a facut sa aleaga un anumit drum in viata pe care merge si in prezent. Ceea ce am facut noi in ultimii 9 ani a contribuit cu siguranta la deschiderea mintilor ascultatorilor. Radio Guerrilla. Deschide minti din 2004. Este misiunea asumata si urmarita cu consecventa inca de la inceput, prin sloganul "Eliberadio". Este cat se poate de firesc ca de ziua noastra, in fiecare an, sa sarbatorim mintile deschise. Ziua Mintilor Deschise. Si asa va ramane pana cand, poate in viitor, va deveni Ziua Nationala a Mintilor Deschise.

9 concerte pentru 9 ani, transmise video pe facebook.com/radio.guerrilla. Vineri, 29 noiembrie 2013, de ziua noastra, 9 trupe vor concerta de-a lungul zilei, de dimineata pana seara, in Energiea si Expirat  (ultimele doua concerte in Expirat). Maestru de Ceremonii, la fata locului, Bogdan Serban. Toate concertele vor fi transmise in direct atat pe radio cat si videolive (imagine si sunet) pe facebook.com/radio.guerrilla. Mai jos gasiti programul transmisiilor/concertelor. Toate trupele invitate vor canta cate 3 piese, cu exceptia Kumm si OCS care vor canta cate o ora. Intrarea este libera.

09:15  Byron
10:30 ROA
12:15 Alternosfera
14:15 Vita de Vie
15:15 CTC
16:15 E.M.I.L.
17:15 Kumm
19:15 OCS
20:30 Subcarpati

Puzzle Cafe: Concert Compania 7

In clubul Puzzle din Bucuresti se intampla evenimente frumoase cu oameni si mai frumosi. Iar daca o parte dintre ei au motive suplimentare de sarbatorit intr-o seara de sambata, in afara faptului ca e final de saptamana si trebuie scos stressul afara, atunci venim si noi cu supliment de energie...muzicala!
Pentru noaptea Sfantului Andrei Puzzle se pregateste cu farmece de dragoste, cu ceva vraji bahice de alungat strigoii, cu muzica live a Companiei 7 si cu surprize pentru cei care isi serbeaza onomastica! Pachet complet pentru cei care vor confortul unei nopti minunate, de povestit intreaga saptamana!

Cat despre cei care vor face live invitatia la dans...atentie, s-ar putea sa provoace dependenta!
Compania 7 este o trupa tanara si minunata cand vine vorba de muzica!
Intr-o lume in care playback-ul este inca la putere dar in care se pare ca live-ul isi recastiga usor, usor drepturile; intr-o lume in care conteaza mai mult cat de dezbracat esti pe scena decat ceea ce scoti pe gura, Compania 7 e ...Altceva!
O trupa care ignora elementele negative din ceea ce numim “ industrie muzicala “. Si nu, Compania 7 nu canta piesele altora asa cum le stiti, le canta asa cum le simt, le transforma prin experienta muzicala, inima si ...public!
Doi dintre membrii trupei au facut parte din show-ul de televiziune “Vocea Romaniei” si au ridicat tara in picioare: Marcel Lovin si Cristina Karamarcu! Andrei, Mihai si Sorin (sau “Rechinu'”, “Mitza” si “Cocos”) sunt ceilalti trei componenti ai trupei, care dau contur si ritm muzicii, in cadrul unui spectacol care nu e niciodata la fel.
Iata si o mostra muzicala:
Medley: http://www.youtube.com/watch?v=j0Dvbjikl8s

Intre reprizele de muzica live, platanele vor fi incinse de DJ Freddy cu ritmurile celor mai noi si mai bune bune hituri internationale si romanesti!

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet: 20 de lei

Presa de Rock Bun - program

Cel mai nou festival rock autohton, Presa de Rock Bun, se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, adică vineri, 29, și sâmbătă 30 noiembrie, la House of Parties.
Pe scena din incinta Casei Presei Libere vor urca 10 trupe în cele două zile de festival. Up to Eleven și Pseudonoise se alătură trupelor deja anunțate – Alternosfera (Republica Moldova), Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere, Astero și N.O.R.

După ce a concertat pe aceeași scenă cu trupe ca Luna Amară, Omul cu Șobolani, Alternosfera, Byron, Trooper, Iris etc., având la activ un prim cd înregistrat live din concert, după ce a dezvoltat proiectul Tribute to Nirvana, trupa Up to Eleven și-a propus să fie cât mai vizibilă și cât mai aproape de susținători. În prezent pregătește un album de studio. O parte din piesele ce vor răsuna pe cd-ul Up to Eleven se vor auzi în cadrul recitalului de la Presa de Rock Bun.

Pornită ca o joacă, trupa Pseudonoise abordează Alternativ \ Grunge \ Rock \ Metal cu toată seriozitatea. Membrii Pseudonoise (Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa) se simt în largul lor pe scenă, fie că e vorba de un concert de club sau de un festival, de un concert caritabil sau de o petrecere de motocicliști. Pseudonoise transmite energie și poftă de rock. Au promis că la Presa de Rock Bun vor face show.

Așadar, cu un line-up de 10 trupe, programul festivalului va fi următorul:

Vineri, 29 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Up to Eleven
Ora 19.30 – N.O.R. (Oradea)
Ora 20.15 – PIMP
Ora 21.00 – Robin and The Backstabbers
Ora 22.30 – Vița de vie
Ora 00+ - DJ Detzy

Sâmbătă, 30 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Pseudonoise
Ora 19.30 – Astero
Ora 20.15 – Mere (Arad)
Ora 21.00 – Sarmalele Reci
Ora 22.30 – Alternosfera (Republica Moldova)
Ora 00+ - DJ Detzy

Accesul la Presa de Rock Bun se va face pe baza biletului valid de o zi sau a abonamentului. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată, iar abonamentul este valabil în ambele zile ale festivalului.
Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toata durata festivalului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Biletele pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin http://www.eventim.ro/ro/bilete/presa-de-rock-bun-bucharest-press-house-ballroom-336693/event.html.

Prețul biletelor până la data de 29 noiembrie este de 30 de lei pentru o zi și de 50 de lei pentru abonament. Biletele vor putea fi achiziționate și la intrare, prețul acestora fiind atunci de 40 de lei pentru o zi, iar al abonamentelor de 70 de lei.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale şi semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, cuţite, arme, artificii, substanțe periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mâncare. De asemenea, spectatorii sunt rugaţi să nu vină la concert cu bagaje şi obiecte voluminoase.

În incintă vor fi amplasate baruri. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.

Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani fără însoțitori majori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a evacua pe loc persoanele care afișează un comportament neadecvat, în neconcordanță cu regulile generale de securitate sau ale bunului simț.

Expirat weekend 29 - 30 noiembrie

WEEKEND @ EXPIRAT & OTHERSIDE
29 noiembrie – Sf. Andrei / 30 noiembrie – Ziua Naţională
 
Cum niciun weekend nu vine fără un motiv de „dat în cap”, ne bucurăm să vă anunţăm că săptămâna asta în Expirat avem două la număr. Ambele bune.

Evident, ne adunăm în strada Brezoianu nr.4, în două camereExpirat şi OtherSide, iar scandalul îl începem cam după 10 seara, în ambele zile, după cum urmează:

 
Vineri, pe 29 noiembrie, sărbătorim toţi Andreii, Andreele şi derivatele, aşa cum stiţi deja că facem în fiecare an. La muzică: Chivu într-o parte, NotSoCommonDJ în cealaltă.
 
Sâmbătă, pe 30 noiembrie bifăm trecerea spre Ziua Naţională, bem până cântăm imnul şi dansăm până începe defilarea. La muzică: Matei în Expirat şi Stefan în OtherSide.
 
Restul coordonatelor rămân la fel, deci...ne vedem.
 
RSVP: www.facebook.com/events/479826318797247
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

Bilete in avans pentru Ziua Nationala Subcarpati

Subcarpati anunta ca biletele pentru concertul de sambata, 30 noiembrie, de la Atelierul de Productie se pun in vanzare incepand de marti, 26 noiembrie, la Acuarela (www.facebook.com/Acuarela.BistroDeArte) si de miercuri, 27 noiembrie, la OllieGang Shop (www.facebook.com/olliegangshop). Pretul unul bilet – 25 lei.

In noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, te invitam sa sarbatoresti cu noi 3 ani de SUBCARPATI, pe care ii implinim chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Cu alte cuvinte, pe 1 decembrie, e (si) Ziua Nationala Subcarpati.
ZIUA NATIONALA SUBCARPATI
30 NOIEMBRIE
ORA 21.30

ATELIERUL DE PRODUCTIE
In deschidere CORUL SOUND & TREI PARALE


Event FB - www.facebook.com/events/471994292917956

Eveniment:
- sustinut de Imbold Nativ
- recomandat de Radio Guerrilla (www.fb.com/radio.guerrilla) si de COOPerativa Traditionala (www.fb.com/cooperativatraditionala.ro)

SUBCARPATI
Este un manifest cultural contemporan. SUBCARPATI inseamna MC BEAN, VALI UMBRA, DJ POWER PE VINIL & VJ ANDRI. Toate albumele noastre pot fi descarcate gratis de pe www.subcarpati.com
www.fb.com/subcarpati

IMBOLD NATIV
www.facebook.com/ImboldGaleria

ATELIERUL DE PRODUCTIE
Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu pentru evenimente, Atelierul de Productie ocupa 2000 mp si poate gazdui oricand evenimente si proiecte culturale.
www.facebook.com/atelieruldeproductie

BIG UP!

Subcarpati

Program Underworld Club 29 noiembrie - 4 decembrie

Vineri 29
Rock`n`Roll for the Dead!
Hell-raizing party cu Liv Decay si Oly Sinn(Raizing Hell)
-psychobilly, rockabilly, horrorpunk, rock`n`roll, punk rock  pana-n zori!
ora 21:00
Intrarea Libera
 

Sambata 30
Subsol Events Prezinta:
Lo-Fi Alternative Hip-Hop cu Atouk si Pricea Da Ril
Daca te cheama Andrei sau Andreea ai un Shot din partea casei!!!
ora 22:00
Intrarea Libera

Duminica 1
"Game Day"
Ne jucam: Wist, Remi, Fusball, Pinball si alte "jocuri de societate"!
Bar Specials: Vin Fiert 6 ron!
 

Luni 2
"Chill Out Mondays"
pe muzica de la Cure, the Smiths, Blondie and 80's NewWave.
Bar Specials: Bere la 4 ron!
  

Marti 3- "Trei Ceasuri Grele!"
(Grunge, Heavy Rock, Sludge, Hardcore)
Bar Specials: Orice Long Drink cu Votca si Gin 6 Ron!

Miercuri 4
Cuba Libre Party!
pe muzica Dub, Ska, Raggae si un pic de Rappa...More Rockin
than Grappa!
Bar Specials: Cuba Libre 6 Ron All Night!
 

Joi 5
Alternative Thursdays!
cu Gia!
ora 21:00
Bar Specials:
All Shots All night 5 ron (Tequila, Jagermeister, Absinth,Cozonac)
Intrarea Libera!

www.facebook.com/clubunderworld
www.facebook.com/wonderland-hostel

Shirley – Visions Of Reality la BIEFF 2013

Gala de închidere BIEFF aduce în premieră în România cel mai recent film al celebrului artist vizual austriac GUSTAV DEUTSCH, SHIRLEY – VISIONS OF REALITY. Proiecția-eveniment va avea loc în prezența regizorului la Cinema Studio, duminică, 15 decembrie, și este posibilă grație sprijinului generos oferit de Forumul Cultural Austriac.

O încântare atât pentru cinefili, cât și pentru iubitorii artelor plastice, filmul a avut premiera internațională la Berlinale 2013, fiind considerat o realizare cinematografică unică, un dialog fascinant atât între pictură și cinema, cât și între istoria individuală și cea politică. Un omagiu adus iconicului pictor american Edward Hopper, filmul dă viață, prin mijloace cinematografice, unei serii de 13 tablouri ale acestuia, pentru a spune povestea unei femei ale cărei gânduri, emoții și reflecții ne fac să observăm o eră din istoria Americii. Prin seria de tableaux vivants ce recreează cu măiestrie universul vizual al lui Hopper, DEUTSCH pune în lumină inerentele calități cinematografice și narative ale picturilor artistului american. (TRAILER)

După prezentarea la Berlinale, filmul s-a bucurat de o impresionantă carieră în circuitul festivalier internațional, fiind proiectat în festivaluri și muzee prestigioase din întreaga lume, precum Karlovy Vary 2013, Melbourne 2013 sau Viennale 2013, fiind de asemenea extrem de apreciat de presa de specialitate.
 



Potrivit The Hollywood Reporter: „artistul experimental GUSTAV DEUTSCH obține un succes remarcabil în reproducerea pe film a 13 dintre cele mai renumite lucrări ale pictorului american Edward Hopper, printr-o meticuloasă scenografie concepută de el însuși și un ecleraj superb semnat de directorul de imagine Jerzy Palacz. (...) O reconstrucție cinematografică de imagini și stări pentru cunoscătorii lui Hopper, filmul plasează într-un mod controversat opera artistului realist american într-un context social, politic și cultural“. (Deborah Young)

Filmul urmărește povestea vieții lui Shirley, „o femeie care trăiește în America anilor 1930, ’40, ’50 și a începutului anilor ’60. O femeie care nu acceptă realitatea Marii Crize Economice, a celui De-al Doilea Război Mondial, a epocii McCarthy, a conflictelor rasiale și a campaniilor pentru câștigarea drepturilor civile ca fiind una dată, ci mai degrabă ca fiind una generată și ajustabilă. O femeie a cărei muncă de actriță a familiarizat-o cu mizanscenarea realității, cu chestionarea și modelarea ei; o actriță al cărei scop și viitor nu sunt succesul solo sau statutul de star, ci care luptă, ca parte dintr-un colectiv, ca teatrul să aibă un impact social. O femeie care nu se poate să se identifice cu modelul tradițional de soție și care totuși își dorește să aibă un partener de viață“. (GUSTAV DEUTSCH)
 



GUSTAV DEUTSCH este unul dintre cele mai proeminente nume ale avangardei contemporane austriece și unul dintre cei mai importanți regizori de pe scena internațională a cinema-ului experimental. Remix-urile sale extrem de ludice și adesea amuzante ale istoriei cinema-ului reflectă căutarea unei „înțelegeri senzuale” a limbajului filmic și a modurilor în care cinema-ul, istoria și viețile individuale se întrepătrund.

Membru al grupului internațional de artiști Der Blaue Kompressor – Floating & Stomping Company (DBK) și director artistic al Academiei Aegina din Atena, DEUTSCH a fost apreciat de-a lungul timpului la nivel internațional pentru filme precum FILM IST. A GIRL & A GUN (Mențiune de Onoare – Viennale 2009),
FILM IST (7-12) (Premiul pentru Cel mai Bun Montaj – Festivalul Internațional de Film Experimental Ann Arbor 2003), FILM IST (1-6) (Marele Premiu – Ann Arbor 2000) sau pentru TASCHENKINO și FILM IST MEHR ALS (premiate la Viennale 1996).


Cea de-a 4-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc în perioada 11-15 decembrie 2013, la Cinema Studio și Cinema Elvira Popescu, și este susţinută de Centrul Național al Cinematografiei, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, Universitatea Națională de Arte, Le Fresnoy – Studio National des Arts Contemporains, UCIN, British Council, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, Forumul Cultural Austriac, Institutul Cultural Român, Institutul Francez, Goethe-Institut, JTI, Dacia, Jameson. 


PARTENERI MEDIA: Cinemagia.ro, CinemaRx.ro, CineFan.ro, FilmReporter.ro, LiterNet.ro, Carturesti.ro, B365.ro, All Hollow, BeWhere!, TATAIA
Orasulm.euGetLokal.ro, CalendarEvenimente.ro, Urban.ro, CooperativaUrbana.ro, iFestival.ro, IQads.roVICE.ro, HipMag.ro, SUB25.ro, GingerGroup.roTOTB.ro, LaPunkt.ro, 121.ro, ArtClue.netPostModern.ro, ArtActMagazine.ro, Studentie.ro, VinSiEu.ro, DorDeDuca.ro, KoolHunt.ro, VIP Romania, Inhale Magazine, Ziarul Metropolis, Urban Things Romania.