Electronic Arts si LPF anunta Liga I in FIFA 20


EA SPORTS™ și Liga Profesionistă de Fotbal din România au semnat un parteneriat prin care Liga I din România va fi inclusă în FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume. FIFA 20 va include toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020, împreună cu 3 noi fotbaliști români recreați autentic în joc – George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

Includerea Ligii I în FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitări pe care le-am primit din partea comunității FIFA din România și este o realizare de care întreaga echipă EA România este foarte mândră. Suntem încântați că Liga I va fi «in the game»! Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I din România”, a spus Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România. 

Pentru Liga Profesionistă Română de Fotbal, includerea în Liga I în FIFA 20 este un moment istoric și o realizare de excepție. Acesta subliniază munca grea pe care am depus-o pentru a aduce fotbalul românesc pe noi culmi. Parteneriatul nostru cu EA a creat ceva la care cred că fanii au visat mulți ani și suntem încântați că am reușit să transformăm acel vis într-o realitate. În numele Ligii Profesioniste de Fotbal, aș dori să mulțumesc EA SPORTS, studioului local, cluburilor, fanilor și Ligilor Europene pentru realizarea a ceea ce simțim este o etapă uimitoare pentru fotbalul românesc și pentru fanii români deopotrivă”, a declarat Robert Pongracz, Vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

În plus față de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul înapoi în stradă într-un mod autentic și creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucătorii vor avea posibilitatea să-și exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea și autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrâns, jucate pe străzi, în săli de spot și pe terenuri de futsal din întreaga lume.
VOLTA FOOTBALL vine cu noi funcționalități care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, cum ar fi driblingurile și loviturile din voleu, noile animații și mișcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa în locații noi și unice din întreaga lume, într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Professional Futsal.

Jucătorii vor putea încerca o nouă experiență de narativă în VOLTA STORY și o nouă experiență individuală conectată în VOLTA WORLD, prin meciurile Single Player împotriva echipelor generate de comunitate într-o varietate de formate și locații. Mai mult, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucător versus jucător” permițându-le să înfrunte echipele controlate de alți jucători online.

FIFA 20 ridică ștacheta și la nivel de gameplay și aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numită Football Intelligence, ce se bazează pe trei noi funcționalități: Authentic Game Flow, Decisive Moments și Ball Physics

Jucătorii vor putea și să modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovații din cel mai autentic mod de carieră de până acum. FIFA 20 oferă posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodată, cât și de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Jucătorii vor avea astfel impact direct asupra moralului și performanței echipei lor prin conferințe de presă interactive, schimbări ale echipei de start, discuții unu la unu cu jucătorii din club și multe altele.
Și modul Ultimate Team™ vine cu o serie de noi funcționalități, inclusiv noi experiențe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care oferă jucătorilor noi provocări, împreună cu noi modalități de a progresa și a personaliza echipa pe măsură ce avansează în joc. Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au fost adăugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo. 

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC. Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – ediția FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – ediția FIFA 20 Champions și Zinedine Zidane – ediția FIFA 20 Ultimate.

# # #
About Electronic Arts
Electronic Arts (NASDAQ: EA) is a global leader in digital interactive entertainment. The Company develops and delivers games, content and online services for Internet-connected consoles, mobile devices and personal computers.

In fiscal year 2019, EA posted GAAP net revenue of $4.95 billion. Headquartered in Redwood City, California, EA is recognized for a portfolio of critically acclaimed, high-quality brands such as EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ and Plants vs. Zombies™. More information about EA is available at www.ea.com/news.
EA SPORTS, Ultimate Team, Origin, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall, Plants vs. Zombies are trademarks of Electronic Arts Inc. ©FIFA and FIFA’s Official Licensed Product Logo are copyrights and/or trademarks of FIFA. All rights reserved. Manufactured under license by Electronic Arts Inc. John Madden and NFL are property of their respective owners and used with permission. PlayStation is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc.

About EA Romania
Electronic Arts Romania is one of the biggest technology companies in Romania, operating on the local market since 2006. During this time, EA Romania developed locally best-selling titles such as FIFA, FIFA Mobile, Need for Speed, UFC Mobile, and NBA Mobile

The multidisciplinary team of Romanians behind the development of some of the most popular video games series in the world consists of over 1,500 people across various disciplines such as producers, software engineers, game designers, project managers, animators, graphic and technical artists, content creators, UX experts, QA analysts and many others.

0 comentarii: