Ice Nine Kills deschid concertul Papa Roach si Hollywood Undead

Papa Roach si Hollywood Undead canta pe 3 martie la Bucuresti la Arenele Romane in cort incalzit. In deschidere vor canta Ice Nine Kills.
 
Ice Nine Kills vin din Statele Unite, mai exact din Boston si abordeaza un Metalcore cu influente de punk si chiar symphonic metal pe alocuri. Activeaza din 2002 timp in care au lansat 5 albume de studio, cel mai recent fiind The Silver Scream din 2018. Cel mai de succes material al lor, 'Every Trick in the Book' a ajuns pe locul 122 in US Billboard 200. Pana acum au urcat pe scena alaturi de nume mari precum As I Lay Dying, A Day To Remember, Suicide Silence sau Paramore.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- presale: 175 lei Acces General si 225 lei Golden Circle
- la acces: 200 lei Acces General si 250 lei Golden Circle
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.  Golden Circle este in fata scenei si este limitata la 500 de bilete.
Se pun in vanzare si Pachete Meet and Greet cu fiecare trupa in parte la urmatoarele preturi (la care se adauga comisionul de procesare de 10%)
 
‘Top of the World’ Meet and Greet Experience & Documentary Screening Package
Pret: 1.109 lei
Pachete disponibile: 30
Pachetul include:
• Bilet la Golden Circle
• Meet & Greet cu Papa Roach
• Fotografie individuala cu Papa Roach
• Te vei numara printre primii care vor vedea documentarul inca nelansat despre Papa Roach unde vor fi incluse filmari nepublicate pana in prezent si povesti nestiute de nimeni inca.
• Revista de promovare Papa Roach cu autograf
• Zona de merch VIP dedicata
• Badge oficial meet & greet
• Disponibiltate foarte limitata
 
‘Elevated’ Documentary Screening Package
Pret: 769 lei
Pachete disponibile: 100
Pachetul include:
• Bilet la Golden Circle
• Te vei numara printre primii care vor vedera documentarul inca nelansat despre Papa Roach unde vor fi incluse filmari nepublicate pana in prezent si povesti nestiute de nimeni inca.
• Revista de promovare Papa Roach cu autograf
• Zona de merch VIP dedicata
• Badge comemorativ VIP
• Disponibiltate limitata
 
Dove VIP Package
Pret: 840 lei
Pachete disponibile: 100 
Pachetul include:
• Bilet la Golden Circle
•Meet and greet cu Hollywood Undead
•Fotografie cu Hollywood undead
•Setlist cu autograf
•Sosete Hollywood Undead
•Revista "Dove&Grenade" cu autograf
•Ecuson laminat comemorativ
•Acces la merch prioritar
•Acces prioritar
•Cantitate limitata
 
Grenade VIP Package
Pret: 504 lei 
Pachete disponibile: 100 
Pachetul include:
• Bilet la Golden Circle
•Sosete Hollywood Undead
•Revista "Dove&Grenade" comemorativa cu autograf
•Ecuson laminat comemorativ
•Acces la merchandise prioritar
•Acces general prioritar
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

RoadkillSoda - noul clip ''SATAN''


Formația RoadkillSoda a lansat clipul pentru noul lor single, intitulat „SATAN”. Melodia este al doilea single extras de pe următorul album al trupei, care va fi lansat la începutul anului viitor.
 
Clipul a fost produs în întregime de formație, iar de partea de montaj și edit s-au ocupat Patricia Bîea / Psychedelicious și Andrei Ionuț Dhope / DHOPEdesign.
 
‚SATAN’ poate fi urmărit începând de astăzi aici: https://youtu.be/ut4PN8c1rNk
 
 
Piesa „SATAN” a fost înregistrată în studioul formației Vița de Vie, fiind produsă și mixată împreună cu Adrian Despot și Sorin Pupe Tănase, iar de master s-a ocupat Cristian Varga – Master Vargas NYC.
 
„Suntem toți datori nașterii cu o moarte. Atunci, măcar acest lucru ar trebui să depindă exclusiv de noi și de nimeni altcineva. Totuși, în zilele noastre, oamenii s-au schimbat, deși lumea a rămas la fel. Agonizând asupra acestei idei nu ne rămâne decât să regurgităm ideile și convingerile contemporane. Nimeni nu este mai presus de noi înșine.” – Byst, RoadkillSoda
 
Mai multe detalii pe:
Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/
Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg
Instagram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

Monștri., de Marius Olteanu, premiat la Festivalului Internațional de Film din Goa, India

Călătoria filmului Monștri. de-a lungul a patru continente culminează cu o nouă distincție importantă la cea de-a 50-a ediție a Festivalului Internațional de Film din Goa, India. Joi seară, în cadrul ceremoniei de premiere a celui mai longeviv eveniment cinematografic din Asia, producția regizată de Marius Olteanu a fost desemnată Cel mai bun film de debut

Pelicula s-a bucurat de un parcurs festivalier de succes încă de la premiera mondială din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin, unde a obținut Premiul publicului din partea publicației Tagesspiegel. În luna martie a acestui an a fost laureat cu Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia, iar în România a fost prezentat în avenpremieră la TIFF, unde a primit Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut.

Lista distincțiilor internaționale a fost completată în luna august de Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu, obținut la cea de-a 33-a ediţie a Filmski Festival Herceg Novi, iar în octombrie, filmul s-a văzut în Mexic, la Black Canvas Contemporary Film Festival, unde a primit o Mențiune specială din partea juriului. Tot luna aceasta filmul a obținut și premiul pentru cel mai bun film la Festivalul Slobodna Zona din Belgrad, Serbia.

Monștri. prezintă o zi, posibil ultima, din viaţa unui cuplu. Ea caută confirmări. El se caută pe sine. Împart același pat de ani buni, dar de ceva vreme nu par să mai meargă pe același drum. După o noapte petrecută separat, fiecare în compania altui străin, Dana (Judith State) şi Arthur (Cristian Popa) ajung în fața celei mai importante decizii. Povestea lor e o dovadă că lipsa de asumare și problemele de comunicare pot distruge căsnicii, dar iubirea nu naște monștri.

Filmul a avut premiera în România la finalul lunii septembrie, iar din 18 decembrie se pregătește să ajungă pe marile ecrane din Franța. Până atunci, următoarea destinație este Cuba, unde filmul va fi prezentat în cadrul secțiunii Panorama Contemporaneo Internacional, la Havana Film Festival.
Din distribuție mai fac parte actorii Șerban Pavlu, Dorina Lazăr și Alex Potocean. Imaginea filmului este semnată de Luchian Ciobanu, scenografia de Alexandra Alma Ungureanu Stroe, montajul de Ioachim Stroe și designul de sunet de Ioan Filip și Dan Ștefan Rucăreanu.

Monștri. este o producție Parada Film și Wearebasca, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și în colaborare cu Societatea Română de Televiziune.

Marius Olteanu, regizor, scenarist și producător, născut în 1979, este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L Caragiale” (2004) și National Film and Television School, Marea Britanie (2008). Prin intermediul scurtmetrajelor sale, în calitate de scenarist și regizor, Marius Olteanu prezintă conflictul dintre viața privată și cea socială și limitările pe care acesta ni le impune. Cele mai recente filme ale sale: „Scor alb” (2015) - de la care a pornit ideea filmului „Monștri.” și „No Mans Land”.

Descoperă noi perspective asupra spațiului public din România cu ajutorul publicației Un-hidden Street Art in Romania


Save or Cancel lansează cartea Un-hidden Street Art in Romania, o publicație inedită cu ajutorul căreia localnicii și turiștii pot descoperi noi dimensiuni ale spațiului public augmentat de cultura alternativă efervescentă, manifestată ca street art.

Un-hidden Street Art in Romania are ca scop umanizarea și promovarea cunoașterii orașelor din România și Moldova, propunând explorarea acestora prin intermediul artei urbane independente. Publicația prezintă intervențiile culturale Un-hidden Bucharest 2017, 2018 și 2019, co-finanțate de AFCN, care activează spații interesante sau uitate, cum sunt Sala Omnia, Lente, Cinema Marconi, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Dizainăr, clădirea Cina – spațiul M60, alături de artiști remarcabili, producând un traseu ghidat și o hartă print & online care mapează peste 200 de intervenții artistice independente în spațiul public.

În plus, cititorii pot explora noile orașe cartate pe harta Un-hidden Romania, prin intermediul lucrărilor recente realizate de artiști locali și internaționali:Aito Kitazaki (JP), Akacorleone (PT), Aeul, Alina Marinescu, Bios (UA), Bust (MD), CoonOne, Dome (DE), Daste (RU), Dhoz (MD), Erps, Eomm (BY), Estasky (ES), Faunagraphic (UK), Florenciei Duran [Colectivo Licuado] (UY), Graffete [Sandy Balasoiu, Irina Mocanu], Hedof (NL), Irlo, iZZY iZVNE (MD), Homeboy, Jabra22, Japon (ES), J.Ace (UK), John Dot S, Krom (UK), Kaps Crew, Kero, Kitră, Kseleqoqynqyshy, Livi Po murals & Lettering, Livia Fălcaru, Leafz (MD), Lucian Hrisav, Maria Bălan, My Cute Creatures aka Creaturi drăguțe, Murivale Mureşan Vasile, Nomado, Nicolas Alfalfa (VE), Neakone (UA), Ocu, Ortaku, Obie Platon, Okudart, Pass, Primitiv Print, Pisica Patrata, Pren, Pako (UA), Robert Obert, Saddo, Serebe, Sandu Milea Lucian, Sinboy, Skinny Bunny, Sorina Vazelina, Sweet Damage Crew [Recis, Lost Optics, Cage, Pandele, Boeme1], Toybox, Trun (RU), Vhils (PT), Vvanderbutch, Que Nais, Waone – Interesni Kazki (UA)

CarteaUn-hidden street art in Romania în numere:
·      100 pagini
·      15 orașe
·      100 artiști locali și internaționali
·      200 locuri
·      350 fotografii cu lucrări street art din România
·      500 de exemplare

Un-hidden street art in Romania este disponibilă în magazinul online feeder.ro/shop
__
UN-HIDDEN STREET ART IN ROMANIA (ediție tipărită, 2019)
Autori CRISTINA POPA, ANDREI RACOVIȚAN
ISBN 978-973-0-30397-1
© București, România, Save or Cancel, 2019
Fotografii © feeder.ro / Save or Cancel by Alex Iacob, Petre Fall, Anita Jimbor, Dan Alexandru, Ana Moca Grama
Fotografii © Erps, Coon One, Pass, Mădălina Dobraca, Alexandra Pandrea, Alexandra Costea, KSELEQOQYNQYSHY, KAPS CREW, KITRA, Andreea Sasaran, Obie Platon, J.Ace, Sibiu Street Art Festival, Robert Obert, Sinboy, Reptilianul.ro
__
Proiectul editorial Un-hidden Street Art in Romania este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN, Aria tematică: Carte. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: CNDB, ZEPPELIN, IGLOO, THE INSTITUTE, DIZAINĂR, SISAF, AMURAL, URBAN SPIRIT – MOLDOVA.

Vizitează pagina programului cultural multianual Un-hidden Romania pentru a afla mai multe despre activitățile precedente, curente și viitoare.
__
Despre Save or Cancel 
Din 2009, Save or Cancel este un mediu de propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de regenerare urbană prin proiecte culturale, editoriale, de arhitectură, sau design.

British Council România - Diversity Week 2019


În perioada 2-6 Decembrie 2019, British Council Româniaorganizează ediția cu numărul 10a Diversity Week. Sub umbrela diversității, a egalității de șanse și a incluziunii, British Council propune o serie de activități și proiecte adresate atât publicului larg, cât și angajaților instituției, în parteneriat cu asociații precum Supereroi printre noi, Help Me Be a Rockstar, dar și cu Fundația Sense International România

Nigel Bellingham, directorul British Council România: ”Diversitatea este unul dintre principiile fundamentale care sprijină activitatea noastră în lume. Acțiunile noastre în România reflectă angajamentul British Council pentru o societate inclusivă, în care egalitatea de șanse este sinonimă cu normalitatea. Mulțumim partenerilor care au răspuns pozitiv propunerii de a construi programul Diversity Week 2019 și vă invităm să ne fiți alături pentru o săptămână care sărbătorește diversitatea sub toate formele ei!”

Ediția din acest an se deschide luni, 2 decembrie, cu evenimentul Atitudinea contează! Cum poți organiza un eveniment muzical live accesibil persoanelor cu dizabilități. Workshop-ul va fi moderat de Ruxandra Mateescu (Supereroi printre noi) și Alin Halațiu (Help Me Be a Rockstar) – inițiatori ai seriei de concerte accesibilizate „Nu stau acasă” –, cărora li se va alătura Lavinia Chițu, interpret în limbajul mimico-gestual. Evenimentul marchează lansarea în limba română a ghidului pentru accesibilizarea evenimentelor creat de asociația Attitude is Everything, publicat în original cu susținerea British Council și disponibil gratuit pe website-ul Supereroi printre Noi, la adres awww.supereroiprintrenoi.ro/atitudineaconteaza.

Programul Diversity Week continuă marți, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. Fundația Sense InternationalRomânia vă invită la o experiență unică prin activitatea „Dincolo de simțuri – Despre surdocecitate, în cortul senzorial”, la biblioteca British Council. Între orele 14:00-17:00, veți avea ocazia de a experimenta ceea ce simte o persoană cu surdocecitate, beneficiind de un complement de informații din partea reprezentanților Fundației. Cortul senzorial poate fi vizitat în perioada 3-4 decembrie, la biblioteca British Council.
Miercuri, 4 decembrie, va fi proiectat documentarul „Women in Sink” (r. Iris Zaki, 2015), între 11:45-12:45. Proiectat la Festivalul Karlovy Vary, documentarul invită la reflecție pornind de la filmarea unor conversații între femei aflate la un salon de frumusțe din Haifa, temele repertoriate fiind politica,istoria. dragostea și viața într-un context geopolitic tensionat. 

Începând cu ora 17:00, biblioteca British Council se transformă într-o bibliotecă vie, cu ocazia „Diversity Living Library| Personal (hi)stories”. Evenimentul urmărește să schimbe percepția participanților asupra unor stereotipuri și prejudecăți privind categoriile vulnerabile. Participanții vor putea intra în dialog cu Nashua, fostă refugiată din Siria care acum consiliază alți refugiați, Mircea – fost profesor universitar la ASE și promotor al drepturilor persoanelor cu Sindrom Asperger, Paul – performance artist și promotor al drepturilor comunității LGBTQ+, și Alex – fotbalist amator, IT-ist, manager, trainer, speaker, rocker, antreprenor, nevăzător.

Vineri, 6 decembrie, orele 11:45-12:45, va fi proiectat documentarul „The Stranger on the Bridge” (r. Sam Forsdike, 2015), având ca subiect povestea reală a lui Johnny Benjamin, un tânăr de 26 de ani care încearcă să îl găsească pe cel care i-a salvat viața, determinându-l să renunțe la intenția de a se sinucide sărind  de pe Waterloo Bridge, Londra, în 2008.

Nu în ultimul rând, în perioada 2-6 decembrie, la sediul British Council, va putea fi vizitată expoziția „Arts & Disability” organizată de Supereroi printre Noi, în cadrul căreia publicul va putea descoperi lucrări realizate de artiști cu dizabilități.

Evenimentele desfășurate sub egida Diversity Week sunt disponibile gratuit la sediul British Council din Calea Dorobanților nr 14, Sector 1, București.

Supereroi Printre Noi este o asociație care promovează incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități prin intermediul evenimentelor culturale accesiblizate și al poveștilor personale, lansat în 2015 de Ruxandra și Vlad Mateescu, părinţi ai unui copil cu dizabilitate neuro-cognitivă. Printre inițiativele Supereroi Printre Noi se numără „Filmele Olgăi”, proiecții de film adaptate senzorial pentru copiii cu nevoi speciale, precum și “Nu stau acasă” – o serie de concerte accesibilizate inițiată alături de asociația Help Me Be a Rockstar.


Înființată în urmă cu 18 ani, Sense International România lucrează cu și pentru persoane cu surdocecitate, adică persoane care au probleme de vedere și de auz, promovând o lume în care toți copiii și adulții cu surdocecitate pot deveni membri activi și egali ai societății. Fundația, a dezvoltat proiecte în domenii precum intervenția timpurie adresată nou-născuților cu probleme senzoriale, educația copiilor cu surdocecitate și oferirea de servicii vocaționale tinerilor cu această deficiență, desfășurând în paralel campanii de conștientizare asupra specificului surdocecității. 

British Council, organizația internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale, susține multiculturalitatea și diversitatea ca piloni ai activității sale de peste 81 de ani în România. Diversity Week se înscrie în acest spirit, promovând egalitatea de șanse și conștientizarea existenței barierelor din societate pentru persoane cu dizabilități.