Haideți la cursurile de cehă

Începe o nouă sesiune de cursuri de limba cehă! Luna martie vine, an de an, cu orele de cehă la pachet, iar anul acesta nu face excepție. Din 2020, cursurile se desfășoară online, format ce continuă și acum și care face cursurile noastre disponibile românilor doritori să învețe ceha de oriunde. Deci? Printre rezoluțiile voastre pentru 2021 se numără și învățarea unei noi limbi străine? Dacă da, vă așteptăm la cursuri! 

Cursurile sunt disponibile pentru începători și intermediari, în două variante - simplu (10 cursuri) și intensiv (20 de cursuri). Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri, precum și cei care au participat deja la cursurile noastre, în trecut. Și pentru că știm că ceha nu este o limbă prea ușoară, aveți posibilitatea de a participa la primul curs fără să faceți plata și vă puteți hotărî apoi dacă este ceea ce căutați și vreți să continuați. 

Profesoara noastră, Lucie Solfronková, vă așteaptă pe ZOOM, din prima săptămână a lunii martie! Așteptăm înscrierile voastre până pe 19 februarie 2021, iar pe site-ul nostru găsiți mai multe informații: https://www.czech-it.ro/9818/cursurile-online-de-ceha-reincep.

0 comentarii: