EYEDROPS • Backyard Season 2022 - 3 august

Miercuri, 03.08.2022
Open doors: 19:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
🎟 Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
➡ https://www.iabilet.ro/site/event/77531/
⭕ Acces general: prețul unui bilet este de 50 lei.
⭕ Cei intre 18-23 ani beneficiază de 50% discount la biletele cumpărate at the door.
📣 Abonament August (permite accesul la 2 concerte Backyard Season 2022 din luna Iulie: EYEDROPS (03.08), Vița de Vie (10.08): 100 lei.

Backyard Season este seria anuală de concerte pe timp de vară ce-ți aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară. Sezonul cu numărul 7 din București se va desfășura la Expirat, Halele Carol, cum probabil deja te-ai obișnuit în ultimii ani.
Artwork: Mircea Popescu

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai".
Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Imediat după aceasta, trupa a lansat un nou concept de concert: Silent Concert – o premieră totală, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Cu această ocazie, în noiembrie 2017, formația Eyedrops a susținut un discurs în cadrul TEDx Sibiu, prezentându-și astfel noul concept.

În 2019, trupa EYEDROPS a anunțat începerea celui de-al doilea album - Albumul Fără Sfârșit - care va fi un lung șir de piese lansate pe măsură ce sunt compuse, și care se va întinde pe întreaga existrență a trupei.

Cea mai nouă dintre piesele EYEDROPS se intitulează Altundeva, ea fiind cea de-a șasea din cadrul Albumului Fără Sfârșit.
---
Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

0 comentarii: