Men's Cave revine cu o colecție de ceremonie

În 2022 Men's Cave revine cu o colecție de ceremonie mult mai bogată în culori și texturi, cu un tipar nou, mult mai versatil și ușor de ajustat pe cât mai multe tipologii de clienți.

Ascultând cerințele clienților am ales să adăugăm în colecție, pe lângă sacoul cu rever șpiț, sacoul cu rever tip șal. A durat un pic mai mult pentru că nu am vrut să facem pur și simplu un produs oarecare ci am lucrat foarte mult la proporțiile reverului și ale sacoului, până am ajuns la noul produs care ne caracterizează exigența cu care selectăm produsele care ajung în magazin. În continuare am ales să facem sacourile semi-captușite, pentru că cerința generală este pentru un sacou cât mai ușor și lejer. Trebuie să înțelegem că la un sacou semi-căptusit se depune mai multă muncă decât la un sacou căptușit și asta pentru că toate cusăturile vizibile din interiorul sacoului trebuie să arate impecabil și nu se poate lasă nimic la voia întâmplării ca în cazul celor căptușite care ascund diferite lucruri nefinisate.

Mergem ca și pana acum pe ideea de mix and match, adică sacoul se vinde separat de pantalon, sau de vestă, astfel fiind mult mai ușor pentru clienți să își găsească mărimile potrivite. Asta împreună cu serviciul de ajustări oferit fac ca ținuta finală să fie confortabilă și potrivită clienților.

Toate acestea împreună cu experiența colegilor din magazin care vin și oferă consultanță dedicată fiecărui client în parte fac parte din conceptul Men's Cave și anume 'Clientul pe primul loc'. Vă așteptăm cu drag în magazinul din Sun Plaza Mall pentru a descoperii produsele de ceremonie cât și colecția elegant casual care are la baza aceleași concepte.

 

0 comentarii: