Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit.
 
Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii muzicii rock sa se bucure de energia concertelor si de conexiunea umana pe care doar muzica live o poate oferi. Iar evenimentul de pe 4 martie 2023 ne va aduce atmosfera mistica si ritmurile muzicii nordice.
 
Leprous (NO) revin la Bucuresti ca parte a turneului de promovare a celui de-al saptelea album al trupei, „Aphelion”, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) si masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo). Materialul plin de energie, viata si de libertate, a fost compus fara gandire excesiva sau perfectionism exagerat.
 
Prin acest nou album, lansat la doar doi ani distanta de „Pitfalls”, trupa nu se dezminte de titlul de formatie in plina ascensiune, care nu se teme sa experimenteze sau sa surprinda si care sfideaza orice incercare de incadrare in tipare.
 
Intr-o lume in care genul „progressive” ofera publicului o varietate de optiuni, este nevoie de mult curaj si de multa personalitate pentru a reusi sa mai intorci privirile oamenilor catre tine. Iar Leprous este una dintre aceste trupe. Si revine in 2023 in fata fanilor din Romania pentru a oferi un show memorabil.
 
Kalandra (NO) va fermeca audienta cu sound-uri mistice si cu melodiile eterice tesute pentru a conduce publicul in peisaje muzicale nemaiintalnite. Fanii serialelor vor recunoaste cu siguranta amprenta sonora unica a acestui proiect muzical, trupa compunand doua piese pentru cunoscutul serial nordic „Beforeigners” difuzat de HBO, iar pasionatii de jocuri isi vor aduce aminte de soundtrack-ul seriei „Kingdom Two Crowns”.  
 
Fondata in urma cu peste un deceniu, Kalandra si-a rafinat sound-ul propriu, devenind o prezenta constanta a scenei norvegiene, semnand cu label-ul ByNorse Music si aducand cunoscatorilor muzicalitatilor nordice un amestec puternic de pop alternativ si rock, presarat de mister si de tonalitati venite din alte lumi.
 
Primele 100 de abonamente la ARTmania Evenings pot fi achizitionate de pe iabilet.ro la pretul special de 119 lei/ buc. + taxe.
 
ARTmania Evenings 2023 Facebook Event: https://bit.ly/ARTmaniaEvenings2023_FacebookEvent_AreneleRomane 

LEPROUS: https://www.youtube.com/watch?v=S7bOg3oercg&list=OLAK5uy_lF_iu1gOvYnyiol8e8W3e184Ekrlv9iPg
KALANDRA: https://www.youtube.com/watch?v=EXauzZ-DdOk

0 comentarii: