#REplasticHack

În perioada 26–28 martie 2021, Ambasada Franţei în România și Institutul Francez din România organizează un hackathon online: #REplasticHack: REduce-REuse-REcycle. 

Acest hackathon a fost iniţiat cu ocazia celei de-a 10-a ediţii a Întâlnirilor Europene din Transilvania, care reunește actori ai dezvoltării teritoriale din România și Franţa. Coorganizat de Ambasada Franţei / Institutul Francez în România și Cluj Hub/ROTSA, #REplasticHack se adresează experţilor în dezvoltare teritorială și în economia circulară, reprezentanţilor instituţiilor publice, antreprenorilor, reprezentanţilor societăţii civile, cadrelor universitare și studenţilor. 

Participanţii vor fi invitaţi să dezvolte în 36 de ore, formând echipe multidisciplinare, soluţii inovatoare pentru a limita utilizarea materialelor plastice, în conformitate cu iniţiativele europene din acest domeniu. Ei vor fi susţinuţi de mentori care vor oferi sfaturi și expertiză pe baza propriei experienţe profesionale. Proiectele selectate de un juriu vor fi premiate la sfârșitul hackathonului. 

Înscrierea la eveniment se poate face până în 21 martie (inclusiv) pe pagina evenimentului Facebook #REplasticHack.

0 comentarii: