Platforma online Cinesquare - acum și în Romania

Te așteptăm pe Cinesquare să alegi din colecția Holiday Inn filmele pe care să le vezi iarna această alături de cei dragi... ori singur, oricum preferi!
Cinesquare este singura platformă on line care promovează filmele balcanice și care își propune să prelungească viața acestora și în afara cinematografelor.
 
De aceea la aducem de acum chiar la tine acasă.
 

Nu mai e nevoie să petreci ore bune hotărându-te ce film să vezi, fie că ești alături familia ta ori singur și în căutare de o poveste bună.

Colecția Holiday Inn de pe Cinesquare conține filmele potrivite pentru momentele când vrei să vezi o comedie cu ai tăi (The Invisible Hand of Adam Smith, r. Slobodan Maksimovic), când vrei să te pună o dramă pe gânduri (Eva Braun, r. Simone Scafidi) ori dacă vrei să vezi un film românesc bun (Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor, r. Emanuel Pârvu).
 
Pentru începutul de an primești un cadou de la noi! Folosește codul 🎁holiday_romania 🎁 și bucură-te de filmele din colecția Holiday Inn gratuit!
 
Descoperă Cinesquare!

Crează-ți un cont și bucură-te de 15 zile de Cinesquare gratuite!

Alege 'Free Trial' după ce îți creezi contul pe platforma Cinesquare și vizionare plăcută!
 

O lună de filme la dispoziția ta, pentru doar 1.99 € !

Bucură-te de o lună fără presiunea întrebării 'La ce film ne uităm diseară?'.

3 luni de filme la dispoziția ta, pentru 4.99 €!

Un anotimp întreg în care nu trebuie să te mai gândești unde vei găsi filmele bune de văzut vineri seara; se ocupă Cinesquare de asta!
 

Un an de filme europene & nu numai, direct de la tine din sufragerie! 15,99

Pentru 365 de zile de alegeri înțelepte!

0 comentarii: