Slicer canta alaturi de Akral Necrosis pe 10 iunie in Quantic Club

Blackened punkerii de la Slicer revin pe scena ca invitati speciali in deschiderea concertului Akral  Necrosis din Quantic.

Biletele pot fi achizitionate la urmatorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-akral-necrosis-in-quantic-club-the-greater-absence-prezentat-integral-63361/

Bilete sunt puse in vanzare online in reteaua iabilet.ro la pretul de 50 de lei. Strict in limita disponibilitatii*, acestea vor putea fi achizitionate fizic la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.

Slicer este o trupa bucuresteana de blackened punk, aparuta in scena underground inca din 2016. Participand la concerte si festivaluri, atat in tara cat si-n afara si axandu-se pe material propriu, mascatii din Slicer se remarca prin teme lirice horror si piese scurte si agresive, insiprati fiind de trupe precum Midnight, Motorhead sau Venom.

https://slicer.bandcamp.com/

Akral Necrosis adera la primul val din sezonul mult asteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie, in gradina de vara a clubului Quantic. Blackerii bucuresteni pregatesc un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album "The Greater Absence".

“The Greater Absence” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming sau la urmatorul link: https://youtu.be/n7FV4aM_PME

Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/120580180077263/

* Evenimentul se organizeaza respectand toate normele in vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anuntate si completate pe masura ce vor fi anuntate de autoritati.

0 comentarii: