THC lansează albumul de debut - Here We Are - 16 oct, la Control Club


Formația rock bucureșteană THC lansează albumul de debut, Here We Are, printr-un concert la Control Club, marți, 16 octombrie, după ora 21.

Facebook event
Ascultă THC – Here We Are

Trupa, sub numele inițial The Hyde Club, s-a format în 2011, când trei muzicieni talentați s-au întâlnit cu doi corporatiști încăpățânați și au înțeles că se află într-un moment plin de oportunități. Astfel, în mai puțin de două repetiții, aveau gata prima lor compoziție, care vorbea exact despre această perioadă: Bye-Bye Youth.

Pentru cei cinci membri (Dragoş Popescu – voce, Andrei Marinescu – chitară, Vlad Marinescu – chitară, Matei Alecu – tobe și George Frățică – bass) a urmat o perioadă intensă de compoziție și repetiții, ce a culminat, în 2012, cu înregistrarea primelor 6 piese, reunite în EP-ul Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow, masterizat în Marea Britanie, la Reveal Sound, de către Neil Pickles, cel ce a mai lucrat cu Fun Lovin’ Criminals, M83 sau Urma.

În 2017, The Hyde Club își schimbă numele și devine varianta abreviată THC, iar formația începe lucrul la albumul de debut – Here We Are – înregistrat în stil DIY, chiar în sala de repetiții, și produs de actualul basist al trupei, Iustin Petrescu.

„Muzica noastră este energică şi la obiect. Ştim să mai încetinim ritmul din când în când, mai ales pe piese precum Blacklight sau Punk Rock Girl, dar îndemnul principal al trupei rămâne: Let’s rock’n’roll!”, spun membrii THC.

În prezent, albumul de debut THCHere We Are a fost lansat în format digital și este disponibil pe principalele platforme de streaming (Deezer, Spotify, Google Play, și altele). Cu ocazia lansării, THC vor prezenta live piesele de pe album, alături de compoziții mai vechi și mai noi, într-un concert ce va avea loc marți, 16 octombrie, după ora 21, la Control Club (Str. Constantin Mille, 4).

Biletele pentru concertul THC din 16 octombrie vor fi disponibile în seara evenimentului, la intrare, la prețul de 10 lei (acces general în club).

THCBandcamp // Facebook // YouTube

0 comentarii: