Noaptea Muzeelor 2008





A fost si Noaptea Muzeelor....si a fost chiar de mult, insa pentru ca n-am avut timp fac un pic de Reloade si iti povestesc acum cum a fost, iar daca ai fost poate ai si tu o poveste asa ca nu uita sa o impartasesti.

In primul rand ca Bucurestiul a fost plin de lume, caldura de peste zi nu i-a facut pe bucurestenii avizi de arta, curiosi sau pur si simplu indecisi sa lipseasca de la acest eveniment si asta s-a vazut prin imensele cozi la intrarea la Muzee. Situatia a fost gestionata greu de catre administratia muzeelor care nu era deloc pregatita pentru un asemenea aflux de vizitatori astfel incat s-au creat niste situatii ce puteau fi evitate.
Si totusi...cozile de la MNAR sau MNAC era chiar placute si boeme. In pofida faptului ca asteptai cu orele intrarea ramaneai acolo si citeai, sau socializai, sau in cazul MNAR te uitai la programul artistic din curte. O lume boema care a uitat de nervi, de caldura si de faptul ca asteptai cu orele pentru a intra si care pur si simplu se bucura de moment.
Astfel...per total o reusita si asta chiar prin ceea ce am spus mai sus : prin COADA LA CULTURA ce insfarsit s-a intamplat si in patria asta mai preocupata de sanii lui Plugaru sau Andresan decat de evenimentele menite sa-ti dezlvolte si bucure intelectul.
Nota proasta pentru organizarea evenimentului pe zona muzeelor si asta pentru ca nu era asteptata o asemenea afluenta de oameni, si din nou nota proasta pentru autobuzul ce te ducea pe ruta muzeelor care era si el plin si semana cu unul obisnuit in miez de zi aglomerata in Bucuresti.
La cat mai multe asemenea evenimente si la cat mai bine organizate.

0 comentarii: