Noul radio ProFM este ProFM 90's



Cea mai buna muzica a anilor ’90 e acum online la ProFM ‘90s, pe www.profm.ro! Roxette, New Kids On The Block, UB40 si Paula Abdul, Boyz II Men, TLC, Elton John si Ace Of Base sunt doar cativa dintre artistii care pot fi ascultati la cel mai nou radio online marca ProFM. Astfel, toti ascultatorii isi vor putea aduce aminte de magia anilor ’90 pe ritmuri 2Unlimited si Culture Beat. Zi de zi, fara pauze, fara spoturi publicitare, ei primesc pe net toate melodiile care in urma cu mai bine de 10ani spargeau topurile si discotecile din toata lumea.
Nono Semen, managerul de programe ProFM si ProFM ‘90s, este “omul care aduce hit-ul” si a pregatit pentru ascultatori un pachet muzical din care nu lipsesc artistii reprezentativi ai anilor ’90 (Madonna, Michael si Janet Jackson, Elton John, Whitney Houston, Mariah Carey...). In acelasi timp sunt prezenti si artisti sau formatii prea repede uitate ca Los Del Rio, MC Hammer, Suzanne Vega, Technotronic.
“E un radio care se adreseaza in special celor care inca mai tresar cand aud “November Rain” de la Guns N’ Roses sau “Crazy” de la Aerosmith, dar si celor care sunt ancorati in prezent si vor sa faca o incursiune in hit-urile anilor ’90. Artistii care au fost pe val si au scos hit dupa hit vor fi difuzati frecvent”, promite Nono Semen ascultatorilor.
„ProFM ‘90s este un radio pentru cei care se simt prea tineri ca sa asculte hit-urile anilor '80, dar si suficient de maturi ca sa isi doreasca ceva mai mult decat muzica facuta numai pe calculator. Cand? Oricand. ProFM ‘90s "canta" neobosit la orice ora. Am ales anii ’90 pentru ca e prea multa muzica bine facuta acolo si nu trebuie uitata. Si tot in anii ’90 m-am apucat de radio, am crescut cu muzica asta, m-a educat, asa ca ii eram dator.”, mai spune el.
Astfel, pentru cei care isi amintesc cu placere de vremea aparitiei topurilor “cu buricul gol”, a blue geans-ilor rosii si a breakdance-ului executat ca la carte, dar si pentru cei care vor sa afle de unde au pornit toate genurile muzicale care se asculta astazi, ProFM ’90s este locul de intalnire potrivit. Cel mai nou radio online marca ProFM sta la dispozitie la orice ora pe site-ul www.profm.ro.
Oricine acceseaza site-ul ProFM gaseste genul muzical care il reprezinta pentru ca ProFM a demarat anul acesta un proiect prin care doreste sa satisfaca gusturile tuturor.
Astfel, pe www.profm.ro se poate asculta dance, alternative, R&B sau hip hop, cantece de dragoste sau muzica clasica si, cel mai nou, muzica anilor ’90, pentru ca fiecare gen in parte are un radio al lui. Startul a fost dat de ProFM Dance, care poate fi ascultat si pe 89.5 FM, in Bucuresti. Au urmat ProFM Alternative si ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, iar acum a intrat in retea ProFM ‘90s, radioul la care muzica « it’s alright », dupa titlul hit-ului celor de la East 17.

0 comentarii: