Free Hugs



Free Hugs
reprezinta un concept care nu stiu cat iti este de cunoscut dar care sincer mi-se pare foarte interesant. Si anume...se organizeaza un flash mob la care oamenii se imbraca cat mai colorat si mai vesel si poarta pancarde viu colorate pe care scrie "free hugs" sau "imbratisari gratuite" si imbratiseaza aleatoriu oamenii ce trec pe strada in zona in care se afla ei.

Astfel de evenimente au tot avut loc din Bucuresti si chiar vroiam sa-le prezint insa uite ca astazi a sosit vremea datorita faptului ca in fata TNB am primit o "free hug" din partea unei domnisoare. Lucru care m-a facut sa ma simt chiar bine, mi-a adus un zambet pe fata si m-a facut sa uit de tot felul de stress-uri si pentru cateva minute pur si simplu zambeam in timp ce mergeam pe strada. Tin sa-i multumesc si sa multumesc celor ce au avut ideea acestui flash mob.

In plus m-am gandit cat de bine te face sa te simti aceasta simpla imbratisare. O poti primi in cadrul unui asemenea flash mob din partea unei necunoscut/e sau pur si simplu data viitoare cand te vezi cu cineva la care tii ii poti oferi chiar tu o imbratisare. Poti aduce zambet, alinare si chiar bucurie acelei persoane asa ca...du-te imbratiseaza si ofera fericire iar dupa uita-te la fata celei/celui imbratisat/e si bucura-te odata cu ea. Ofera o imbratisare si o clipa calduroasa, arata ca-ti pasa, demonstreaza cat de mult tii la acel om si haide sa incercam sa dovedim mai ades admiratia, dragostea, sa facem mai des mici gesturi de tandrete si tot felul de mici nebunii.
Personal...stiu c-o voi face asa ca poate o faci si tu!
Imbratiseaza-te, ofera si bucura-te de cel de langa tine. Free hugs 4 everybody!

0 comentarii: