Vonyc Sessions, Paul van Dyk si DjMag au lansat in finalul lunii aprilie un concurs de mixuri castigatorii urmand a fi cantati in cadrul Vonyc Sessions.
Ei bine saptamana trecuta newsletter-ul lui Paul van Dyk anunta castigatorii printre care ma numar si eu. Astfel vineri de la ora 11:00 (ora Europei Centrale), ora 12:00 (ora Romaniei) mixul meu de 1 ora va fi cantat in cadrul Vonyc Sessions.
Despre mix pot spune ca este unul melodios, plin de vocale si care, zic eu si unii din cei care l-au ascultat, suna chiar bine.
Ascultarea o poti face introducand in Winamp - la "File" - "Play URL" adresa urmatoare : http://s1.radio.tilllate.com:8080/tilllate_channel11
Cateva informatii, pentru cei care nu sunt in domeniu despre brand-urile implicate ar fi cam asa : Vonyc Sessions powered by Tillate este un web radio al celei mai mari comunitati de muzica electronica din lume, in fiecare saptamana unii dintre cei mai importanti Dj ai planetei au emisiuni aici.
www.vonyc-sessions.com / www.tillate.com

Paul van Dyk este actualmente pe locul 4 in topul mondial iar in 2005 si 2006 a fost Dj-ul numarul 1 al planetei.
Mai multe detalii pe : www.paulvandyk.com

DjMag - DjMagazine - este cea mai importanta revista de clubbing din lume. Avand aceasta forta din 1997 anunta in fiecare an topul celor mai buni 100 de DJ, DJ votati de catre publicul care ii asculta.Mai multe detalii : www.djmag.com.

Cam asta ar fi si sper sa ma asculti, vineri de la ora 24:00.
Saptamana faina!

Galeria de Arta Digitala 115 are blog!



Intra pe blogul 115! http://115dag.blogspot.com/
Pentru inceput te invitam sa descoperi lucrarile castigatoare la concursul Pixel Upgrade Challenge, iar pe viitor vei gasi o multime de lucruri despre arta digitala.

Noul radio ProFM este ProFM 90's



Cea mai buna muzica a anilor ’90 e acum online la ProFM ‘90s, pe www.profm.ro! Roxette, New Kids On The Block, UB40 si Paula Abdul, Boyz II Men, TLC, Elton John si Ace Of Base sunt doar cativa dintre artistii care pot fi ascultati la cel mai nou radio online marca ProFM. Astfel, toti ascultatorii isi vor putea aduce aminte de magia anilor ’90 pe ritmuri 2Unlimited si Culture Beat. Zi de zi, fara pauze, fara spoturi publicitare, ei primesc pe net toate melodiile care in urma cu mai bine de 10ani spargeau topurile si discotecile din toata lumea.
Nono Semen, managerul de programe ProFM si ProFM ‘90s, este “omul care aduce hit-ul” si a pregatit pentru ascultatori un pachet muzical din care nu lipsesc artistii reprezentativi ai anilor ’90 (Madonna, Michael si Janet Jackson, Elton John, Whitney Houston, Mariah Carey...). In acelasi timp sunt prezenti si artisti sau formatii prea repede uitate ca Los Del Rio, MC Hammer, Suzanne Vega, Technotronic.
“E un radio care se adreseaza in special celor care inca mai tresar cand aud “November Rain” de la Guns N’ Roses sau “Crazy” de la Aerosmith, dar si celor care sunt ancorati in prezent si vor sa faca o incursiune in hit-urile anilor ’90. Artistii care au fost pe val si au scos hit dupa hit vor fi difuzati frecvent”, promite Nono Semen ascultatorilor.
„ProFM ‘90s este un radio pentru cei care se simt prea tineri ca sa asculte hit-urile anilor '80, dar si suficient de maturi ca sa isi doreasca ceva mai mult decat muzica facuta numai pe calculator. Cand? Oricand. ProFM ‘90s "canta" neobosit la orice ora. Am ales anii ’90 pentru ca e prea multa muzica bine facuta acolo si nu trebuie uitata. Si tot in anii ’90 m-am apucat de radio, am crescut cu muzica asta, m-a educat, asa ca ii eram dator.”, mai spune el.
Astfel, pentru cei care isi amintesc cu placere de vremea aparitiei topurilor “cu buricul gol”, a blue geans-ilor rosii si a breakdance-ului executat ca la carte, dar si pentru cei care vor sa afle de unde au pornit toate genurile muzicale care se asculta astazi, ProFM ’90s este locul de intalnire potrivit. Cel mai nou radio online marca ProFM sta la dispozitie la orice ora pe site-ul www.profm.ro.
Oricine acceseaza site-ul ProFM gaseste genul muzical care il reprezinta pentru ca ProFM a demarat anul acesta un proiect prin care doreste sa satisfaca gusturile tuturor.
Astfel, pe www.profm.ro se poate asculta dance, alternative, R&B sau hip hop, cantece de dragoste sau muzica clasica si, cel mai nou, muzica anilor ’90, pentru ca fiecare gen in parte are un radio al lui. Startul a fost dat de ProFM Dance, care poate fi ascultat si pe 89.5 FM, in Bucuresti. Au urmat ProFM Alternative si ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, iar acum a intrat in retea ProFM ‘90s, radioul la care muzica « it’s alright », dupa titlul hit-ului celor de la East 17.

Citybeat Radio - City Sounds - ep.27



Ultima saptamana in care emisiunea mai ruleaza de la ora obisnuita, 23:00 (9 PM GMT) si probabil una dintre ultimele pe care le voi mai produce.
Saptamana asta te incant cu un line-up foarte interesant si care sigur iti va aduce placere in urechiushe :
ora 1 : Dj Rushen - www.myspace.com/djrushen - www.djrushen.ro - pe care-l poti auzi si in fiecare Miercuri pe ProFM Dance de la 22:00 cu a sa emisiune "Rushours" si care in aceasta saptamana iti propune un mix absolut excelent ce nu trebuie ratat.
ora 2 : Dj G.ReeP - www.profmdance.ro - www.groovehour.com - omul care iti incanta serile de vineri pe ProFM Dance de la 22:00 cu a sa emisiune "Press Play", omul care daca esti la Constanta il poti auzi cu emisiunea sa zilnica pe ProFM si cel care pune pasiune enorma in fiecare din mixurile sale.
Un magician al muzicilor care mai mult ca sigur te va face sa visezi cu ale sale "Smooth Soundz from the Black Sea Coast" si care este prezent pentru a doua oara ca invitat.
ora 3 : ultimul mix pe care l-am facut, personal, vocal, putin bizar pentru ca nu m-a interesat altceva decat transmiterea mesajului si pe care l-am intitulat "Please Forgive Me, I'm Sorry" care are si o dedicatie speciala pe care n-o voi dezvalui.
Uneori muzica poate exprima mai bine fata de cuvinte iar alteori poate fi un preludiu pentru cuvintele ce pot dezvolta explicatia.
Un mix ciudat, sincer, onest si pe care-l voi urca dupa emisie pentru a putea fi audiat sau blamat in voie.
Diseara de la 23:00 hai sa incheiem 7 luni de emisie impreuna, in care am incercat sa te bucur cu fiecare melodie cantata sau invitat adus...nu stiu cat am reusit dar sper ca macar in mica parte ti-am adus clipe de bucurie muzicala.

07.07.08


35 de grade azi asa ca va ofer poza de mai sus, Roma - 2007 una dintre fantanile orasului (nu conteaza care) care-ti ofera placerea de a te apropia de cer, de scruta totul si de a iesi invingator in lupta cu caldura si cu imensitatea.
Iar zicala zilei vine din metrou, astazi seara am auzit-o, doua fete vorbeau iar una coborand la Piata Victoriei ii spune celeilalte : "Spor la rasfatz!"

Ei bine da si eu exact asta iti urez : Spor la rasfatz pentru ca uneori meritam!
Rasfatzatzi-va, iubiti, traiti si nu va lasati pacaliti!

ProFM Classic din 4 iulie


ProFM continua "invazia" online cu radiouri construite pentru a satisface gusturile tuturor ascultatorilor! Dupa ce a propus variantele Alternative, Black si Love, a venit randul lui ProFM Classic sa intre in servere si, implicit, in boxele iubitorilor de muzica buna, cu un pachet consistent, deosebit, alcatuit special pentru urechi fine.

"ProFM Classic porneste cu o selectie atent facuta din zonele preclasic, clasic si romantic, urmand ca pe parcurs, in functie de cererile ascultatorilor, sa acopere si zona moderna, chiar si zona de opera", asa cum ne promite Bogdan Graur, managerul de programe al postului. "Hit"-urile ce se aud la ProFM Classic, piesele care au ramas in top… cateva secole, se adreseaza pasionatilor de sound-uri pure, care nu au timp sa ajunga in salile de concert si vor sa guste online o doza din muzica lor preferata. Prin acest proiect, ProFM este unul dintre putinele radiouri private din tara care ofera muzica clasica unui public tanar si doritor de experiente audio. In plus, ca si in cazul celorlaltor radiouri de net lansate pana acum de ProFM, melodiile curg non-stop, 24 de ore din 24, fara pauze, fara spoturi publicitare, lucru ce constituie o premiera pe piata media din Romania.

Oricine acceseaza site-ul ProFM are de unde alege, pentru ca pe www.profm.ro fiecare poate asculta genul muzical care il reprezinta. Startul radiourilor de nisa marca ProFM a fost dat de ProFM Dance, care poate fi ascultat si on air pe 89.5 FM, in Bucuresti, si de ProFM Campus, o retea dedicata studentilor din marile centre universitare. Au urmat exclusiv online ProFM Alternative si ProFM Black, primul dedicat rock-ului contemporan iar cel de-al doilea, muzicii negre. Apoi si-a facut intrarea ProFM Love, un radio creat special pentru indragostiti, iar de acum si pasionatii de muzica clasica au un radio de net numai pentru ei: ProFM Classic.

www.profm.ro

Citybeat Radio - City Sounds ep.26



Saptamana asta iti propun reintalnirea cu DJ Vincent (Fra).
Pentru a 4-a oara la City Sounds @ Citybeat Radio il ai pe Vincent R in the mix.
Direct din cluburile de pe valea Loarei vine un DJ care cu siguranta iti va bucura simturile.
Iar Audiolab (www.audiolab.ro) debuteaza ca si partneri media. Cele mai tari "scule" auto se gasesc doar la Audiolab asa ca pune-ti masina pe "beat" si cumpara de la profesionisti, Audiolab este sursa ta de "energie" audio.