Astrograma vine in trafic



Liniutza in trafic iti poate aduce surprize...dintre cele mai diverse.
Povestea mi-a fost relatata de o prietena si a avut loc duminica.
Personajele sunt :
- domnisoara posesoare de masina mica si cu ceva caluti putere sub capota cu un mic chef de a conduce.
- de partea cealalta barbat cu masina Opel (evident mult mai mare si mai puternica) ce probabil se poate incadra in ceea ce am mai scris atat aici cat si daca este posesor de costum aici.
Situatia este simpla : avem un semafor, domnisoara are chef sa se distreze putin asa ca evident face o mica liniutza cu Opel-ul.
Surpriza intervine insa in momentul imediat urmator cand soferul opreste masina, coboara, vident spre stupefactia domnisoarei ce se gandea deja la tot felul de lucruri, si ii ofera o carte de vizita.
Nu te gandi ca de fapt omul lucreaza ca agent de vanzari la Opel sau ca pur si simplu se ocupa cu asigurarile.
Stai asa ca nu este chiar atat de simplu. Pe cartea de vizita scria clar, frumos si cu oaresce desene : "X" (adica al sau nume - fara prenume) iar dedesubt a sa indeletnicire...si aici vine surpriza pentru ca omul este "astrolog".
Iar daca crezi ca asta este tot ei bine te cam inseli. Numarul masinii conduse de domnul astrolog avea urmatoarele initiale:"PLM".Asa ca daca esti la semafor si faci o liniutza cu un Opel ce are la numar terminatia "PLM" ei bine afla ca in masina se afla "X" de profesie astrolog si nu stiu daca poate citi in stele daca ii va iesi manevra sau nu dar probabil daca esti o domnisoara draguta vei primi si o carte de vizita din partea mai sus numitului.
Barbatii romani continua din nou sa surprinda si practic cred ca nu vor inceta prea curand sa faca asta, nu de alta dar iti mai trebuie si ceva intelect pentru a abandona stilul asta grobian marinaresc ce pare sa fi fost insusit foarte bine de o mare parte a purtatorilor de penis din Romania.

0 comentarii: