The Mono Jacks - Concert live streaming pe 3 februarie

Uite care e treaba: ne este super dor de voi. De urcat pe scenă, de tensiunea aia fantastică de dinainte de primele bețe de tobă, de cântat la unison cu sute de voci din public. Anul trecut vă aveam alături la unul din cele mai importante, mai mari și mai emoționante concerte pe care le-am ținut vreodată - lansarea Gloria de la Arenele Romane - iar acum vrem să marcăm aniversarea acelei lansări printr-un nou concert!

Sigur, o să fie adaptat perioadei de acum - cei de la Expirat ne vor fi gazde, ca de multe alte ori, dar voi ne veți vedea de acasă în live streaming pe platforma Streamerse. O să dăm drumul filmării un pic înainte de concert, să intrăm cu toții în atmosferă, iar la final o să mai stăm un pic cu voi pe live chat-ul transmisiunii.

Pentru noi e ceva nou și avem emoții, dar avem și încredere - cu voi alături n-are cum să iasă altfel decât minunat. Abia așteptăm să cântăm din nou pentru voi! Așa că rămâne să ne vedem miercurea care vine, pe 3 februarie, începând cu ora 21:00. Și luați-vă și ceva bun în pahare, să ciocnim virtual pentru Gloria.

0 comentarii: