Akral Necrosis relanseaza “The Greater Absence” in UK prin Black Spark Records

Black-erii bucuresteni au semnat recent cu label-ul britanic Black Spark Records prin care vor relansa, pentru inceput, ultimul album pe data de 29 August 2021. “The Greater Absence” va beneficia de data aceasta de formatul digipak.

Un tiraj foarte mic va fi adus in Romania, iar doritorii pot obtine propria copie contactand direct trupa prin intermediul paginii oficiale de facebook.

Pentru a beneficia de o calitate ridicata, noua editie a albumului a primit o actualizare a graficii din partea artistului Constantin Bodescu, iar trupa a pregatit o surpriza pentru cei ce vor achizitiona albumul in noul format declarand:

Fiind prima data cand decidem sa adoptam formatul digipak, mai ales in contextul unei reeditari, ni s-a parut interesant sa va antrenam intr-o conspiratie prin pastrarea unui secret. Mai exact, ne-am dori ca atunci cand o sa descoperiti despre ce este vorba, sa savurati momentul cu discretie. O sa aiba sens mai tarziu.
https://youtu.be/ZDZ1whQvX0A

Black Spark Records este o casa de discuri din Marea Britanie specializata in promovarea metalului extrem. In prezent, labelul detine in portofoliu multiple trupe din intreaga lume, printre care se regasesc si Burden of Ymir, WinterMoonShade, Morthibus, Helgrind, Ex Nihilo, Yawning Earth samd.
https://blacksparkrecords.bandcamp.com/

0 comentarii: