Red Bull Racing Show Run

Oracle Red Bull Racing face în premieră un pit stop la București pentru un show plin de adrenalină și cai putere în fața Palatului Parlamentului. 😎
 
Red Bull Racing Show Run este spectacolul de motorsport de care nu știai că ai nevoie... Până acum! Dacă te-ai uitat la curse doar la televizor sau online, acum ai ocazia să simți puterea unei mașini de Formula 1 pe propria piele. Un monopost RB7 va încinge pneurile și asfaltul pentru tine într-un show unic în România. Mai mult, alături îi vor fi Red Bull Driftbrothers și stunt rider-ul Arūnas Gibieža, într-un adevărat festival de o zi dedicat motorsporului.
 
𝘾𝙚 𝙩𝙚 𝙖𝙨̦𝙩𝙚𝙖𝙥𝙩𝙖̆ 👇
⚪ Monopostul Oracle Red Bull Racing RB7
RB7 a avut rezultate grozave pe circuit și a fost și unul dintre cele mai spectaculoase monoposturi de urmărit de-a lungul timpului. Fanii Formulei 1 își vor aminti de RB7 ca fiind mașina cu care Sebastian Vettel a câștigat titlul mondial în 2011. Motorul (Renault) V8 te poate copleși foarte ușor, iar simfonia de sunete pe care o vei asculta în cadrul show-ului te va impresiona.
 
⚪ Red Bull Driftbrothers
Pasionați de drift, pregătiți-vă! Red Bull Driftbrothers, o echipă de profesioniști desăvârșiți pe care probabil că i-ați văzut prin video-uri online, sau poate chiar ați fost norocoși să asistați la un show de-al lor vine la București să lase urme pe asfalt, să ridice fum în aer și să distrugă pneuri.
 
⚪ Stunturi moto cu Arūnas Gibieža
Nu în ultimul rând, pentru cei care preferă două roți și nu patru, stunt driver-ul Red Bull Arūnas Gibieža va arăta că spectacol se poate face indiferent de câte pneuri fac contact cu asfaltul.
Rămâi la curent pe redbull.ro/showrun și aici! 🤘
----------------------------------------------------------
Cu sprijinul: Primăria Municipiului București prin CREART
Susținut de: Betano
Magazin partener: Kaufland
Partener media: VOYO

0 comentarii: