Dezlantuie animatia din tine...sau du-te la Anim'Est 2009


Incepand cu 2 octombrie si pana pe 11 octombrie se petrece in Bucuresti a 4-a editie a festivalului de animatie Anim'Est. Pentru prima dată festivalul îşi aşteaptă publicul în patru locaţii: Cinematografele Patria, Union, Elvira Popescu şi Terasa Verona (Librăria Cărtureşti). Şi tot pentru prima dată, în cadrul Anim’est are loc Creepy Animation Night, o întreagă noapte dedicată filmelor de animaţie şi muzicii, reunite într-un show mixat de Pakito (Franţa).
In competitie se vor afla 199 de filme grupate in urmatoarele sectiuni: lung-metraj, scurt-metraj, film românesc, film studenţesc, videoclip & advertising şi, balkanimation, transformat în acest an din show-case, în concurs.
Spotlight-ul acestei editii este pe Japonia iar evenimentul central este reprezentat de Retrospectiva Hayao Miyazaki cunoscut pentru "Spirited Away" (Oscar 2003) sau "Howl's Moving Castle" (nominalizare Oscar 2006).

Site-ul www.bilet.ro vă pune la dispoziţie, ca în fiecare an, oferta noastră de bilete, cu cele trei categorii: biletul pentru o proiecţie - 10 lei, abonament pentru 10 proiecţii - 80 lei şi Festival Pass, care permite accesul la toate evenimentele festivalului - 150 lei. La cumpărarea unui Festival Pass, Anim’est oferă cadou kitul festivalului, care cuprinde toate materialele promoţionale ale festivalului.
Programul complet al festivalului il poti gasi cu click aici.

0 comentarii: