Povestea unor visatori - Fame


Am fost sa vad "Fame" ("Celebritate") fara a stii foarte tare despre ceea ce este vorba. Astfel am avut supriza placuta de a vedea un musical pe care iti recomand sa nu-l ratezi.
Filmul lui Kevin Tanchaeron este unul tipic american ce ofera o noua imagine a mentalitatii americane, pe care o respect si oarecum ador, ca atunci cand ai un vis oricat de ciudat ar fi acesta trebuie sa faci tot posibilul pentru a-l indeplini iar asta este ceea ce fac protagonistii filmului isi urmeaza visul cu ardoarea specifica oricarui visator.
Remake al muzicalului din 1980, Fame îi are în vizor pe studenţii unei prestigioase academii de dans şi muzică din New York. Într-o lume atât de competitivă, în care trebuie să lupţi din greu pentru cele 15 minute de glorie, Denise, Malik, Jenny, Marco şi mulţi alţii trăiesc patru ani de vis, plini de provocări, dar şi de dragoste, fericire şi succese.
Povestile sunt foarte bine inchegate iar per total filmul reuseste sa te tina lipit de scaun pentru intreaga sa perioada de 106 minute.
"Fame" intra in cinematografe de vineri 11 decembrie iar in Bucuresti va rula in Movieplex Cinema Plaza, Hollywood Multiplex si Cinema City Cotroceni.

0 comentarii: