O salvam pe Alexa?


La final de 2009 veneam si iti spuneam (vezi aici) despre o fetita de 6 ani ce are nevoie de un transplant de maduva in Italia pentru a putea trai (detalii aici).
Incet dar sigur s-au strans 21.000 de euro pentru ca Alexandra sa poata pleca la evaluari si a-se gasi un donator.
Intre timp Romtelecom a acordat si o linie telefonica unde poti dona 3 euro
(0900.900.273)numarul poate fi apelat din retea.
Pana la cei 21.000 euro mai este cale lunga. Insa...au fost oameni care au actionat pozitiv si au ajutat. Multumesc in primul rand lui Petru ce a fost receptiv si a plasat un banner la el pe site, lui D. precum si celorlalti ce au "dat" in scris despre asta.
Acum...voi ceilalti lume tacuta ma indrept inspre voi. Va declar ca povestea este cat se poate de pe bune si ca in mainile voastre se afla soarta unei fetite.
A unei fetite cat se poate de nevinovata, de lipsita de experienta pe cat poti fi la 6 ani.
Ce este ridicol si m-am lovit de asta inca de la inceput este ignoranta unora. Adica daca nu te afecteaza o poveste, nu esti direct implicat nu poti da o mana de ajutor?
Este mult sa dai 3 euro pe un telefon, este mult sa dai 10 lei decat sa-i arunci pe eu stiu ce chestie sau pur si simplu nu-ti pasa?
Iar daca nu donezi poti imprastia povestea mai departe, da un link, pune un status iesi dracului din cocoon-ul propriul tau univers si ajuta un om, la fel cum ti-ai dori si tu sa patesti daca ai fi in locul lui.
Prietena de la care am aflat povestea imi spune ca a facut campanie in jurul cunoscutilor sai de pe mess pentru a posta site-ul la status si a primit un raspuns de gen: "mai bine donez decat sa-mi schimb statusul!". Ei bine pentru cel ce spune asta ii spun doneaza dar da-mi proof pe mail.
Incredibil cat de lipsiti de solidaritate umana, de caldura si de pur simt de ajutor sunt romanii. Si incredibil cum atunci cand sunt ei in problema spera ca lumea sa-i ajute fara a pregeta.
Haide...te mai rog odata, ultima s-o ajutam pe Alexandra. Doneaza, pune un status, misca ceva sa aratzi ca-ti pasa! Daca nu-ti pasa de un copil de 6 ani atunci asta nu spune multe despre tine?
Incep reducerile curand...vezi poate iti gasesti si un suflet!

0 comentarii: