Trupa Eyedrops a lansat piesa Prezent (+clip) si are un membru nou: Andrei Marica

Trupa Eyedrops a lansat, azi, Prezent  - piesa care i-a solicitat cel mai mult pana acum, dupa cum recunosc baietii din trupa. 

“Pe cat de firesc ne-a fost s-o nastem, pe-atat de greu ne-a fost s-o educam, s-o crestem pana la varsta la care sa stea pe propriile picioare. Povestea “Prezent”-ului este, cumva, si povestea Eyedrops de pana acum. Piesa asta a fost mai degraba o scoala de muzica, care ne-a obligat pe fiecare, pe rand, sa renuntam la ceva din ce ce stiam ca fiind sigur, sau important pentru noi. Trebuie, mai ales cand ai de-a face cu trei berbeci si-un leu, sa le tavalesti un pic orgoliile inainte de un drum lung. Piesa asta ne-a cam tavalit pe toti. Nu ne asteptam, dar cred ca asta ne-a fortat sa ne sudam mai repede", spune Paul Manolescu, liderul trupei Eyedrops.

Cu Prezent, Eyedrops intra in linie dreapta in constructia unui nou album, ce va fi gata in toamna sau in primavara anului viitor, in functie de cantitatea de “tavaleala” care va surveni pe parcurs si care va fi unul in limba romana.  

Acest moment marcheaza si venirea in trupa a lui Andrei Marica, din chitara si viziunea caruia a pornit, de altfel, Prezent. Pe Andrei Marica il stim si sub numele de Andrew Marica, acesta fiind proiectul lui solo, sub care a lansat pana acum piese ca Forever Gone sau Most Beautiful Day. Tot acum are loc trecerea lui Miche Marcu (taur), pana acum chitarist in Eyedrops, la rolul de producator muzical si balanta energetica a trupei. 

Cat despre videoclip, acesta este regizat de catre Paul, vocalul trupei, si a fost filmat pe parcursul a doua zile in Breaza, Prahova. 

“Am condus cu ochii inchisi, era sa facem cateva accidente, mi-au luat foc pantalonii si mi-am distrus masina. A fost de departe cea mai distractiva si cu sens filmare pe care am avut-o vreodata" - Eyedrops

In videoclip, vom recunoaste masina cu care Eyedrops a pornit la drum in 2012, cu clipul pentru piesa Love Download, si pe Thompson, cainele trupei, prezent si el, de altfel, in primul clip Eyedrops, regizat de Ion Puican.

Premiera la Radio Tananana 
Piesa s-a lansat tot azi, on air, in emisiunea Exit Room, realizata de Bogdan Serban si produsa de Alexandru Anghel, de la noul radio alternativ Tananana, unde baietii de la Eyedrops au fost prezenti pentru a vorbi despre proiect si pentru a canta live alte 2 piese nou-noute. 

Eyedrops inseamna: Paul Manolescu (voce), Andrei Marica (chitara), Dalto Ionescu (bass), Adrian Maraloiu (tobe), Miche Marcu (producator muzical). 

www.facebook.com/EyedropsBand
www.youtube.com/EyedropsBand

0 comentarii: