Animation Worksheep #13 a dat start înscrierilor


A treisprezecea ediție a Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animație din România, așteaptă o nouă generație de cursanți între 6 – 28 septembrie 2019, la Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, în Bucureşti.

În cadrul ediției din toamna vom lucra la un roman grafic animat și interactiv. Îmbinând narațiunea secvențială, animația și interactivitatea, vom obține un produs original și inedit în spațiul audio-vizual românesc.

Participanții vor aprofunda diverse tehnici de animație, precum 2D desenat/digital, 3D, stop-motion sau cut-out, folosind cele mai noi tehnologii, precum și elemente de storytelling și editare, asemenea modului de lucru în studiourile consacrate de animație.

Produsul final este gândit ca o experiență audio-vizuală complexă. Animația și vizualurile vor fi susținute de un sound design și o coloană sonoră originală, toate într-o interfața grafică interactivă.

Se pot înscrie la atelier tinerii din România şi Republica Moldova, cu vârsta de peste 18 ani, fiind vizați în primul rând animatorii la început de drum, studenți sau proaspăt-absolvenți. Aceștia trebuie să trimită, până pe 20 august, un e-mail la ion@estenest.ro care va conține CV-ul, portofoliul și o scrisoare de intenție.

Participarea este gratuită.

Producții ale Animation Worksheep:

Maria Balabaş & Alexander Arpeggio - Acasa:
https://youtu.be/4Ro8-VuXLSc

Serialul web - 10707 Prunariu:
https://youtu.be/g8c_0ih1Ep4
https://youtu.be/EyXo5KYCGdo
https://youtu.be/KN_NH7JjYJ0

Vița de Vie - Sorcova:
https://youtu.be/LSF7SjjGrjE

Robin and the Backstabbers - Cand te-am cunoscut, Cristina:
https://youtu.be/DfrTts_Lws4

Coma – Montagne Russe:
https://youtu.be/kn4EWgPhPts


Subcarpați – Dintr-o Lume În Altă Lume:
https://youtu.be/cWyfSwNh8bM

Orkid – Stargaze:
https://youtu.be/gcQrmHkt-T0

Experiment:
https://youtu.be/LmXvRA9YnWs

Spot comercial - Testul Veneris:
https://youtu.be/6mk4KSxL-gw

Spot comercial - Testul Barza:
https://youtu.be/iXst6-KQjvg

Animation Worksheep este un proiect organizat de Asociația Culturală ESTENEST, condusă de Vlad Ilicevici, Directorul Administrativ al Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est timp de 11 ani.

Proiect co-finanțat de CNC.
Parteneri: CINETic şi UNATC

0 comentarii: