Seria de filme Misterul din florarie, cu Brooke Shields in rol principal, in decembrie la AXN

Din 6 decembrie, AXN difuzează în fiecare duminică dimineața seria de filme „Misterul din florărie(Flower Shop Mystery), cu Brooke Shields în rol principal, dar și producător executiv. Din distribuție mai fac parte Beau Bridges și Brennan Elliott.  

Poveștile celor trei filme din serie o au în prim plan pe Abby Knight (Brooke Shields), o fostă avocată dintr-un orășel mic din Illinois, care deține o mică florărie cochetă. Însă aranjamentele florale nu sunt singurul ei hobby. Abby este și detectiv amator și ajunge să rezolve tot felul de crime misterioase alături de noul ei pretendent, proprietar al unui bar și detectiv particular.

Pe 6 decembrie, de la ora 11.00, telespectatorii pot urmări Misterul din florărie: Nimeni nu suflă o vorbă (Flower Shop Mystery: Mum's the Word), în care Abby Knight încearcă să își refacă viața după pierderea soțului, avându-l alături pe tatăl său. Viața ei liniștită din New Chapel este dată peste cap când îi este lovită mașina și o crimă are loc în oraș. Hotărâtă să găsească responsabilul, Abby acceptă ajutorul noului său vecin, Marco, un fost pușcaș marin, extrem de șarmant. Acesta tocmai a cumpărat barul din apropierea florăriei și, foarte curând, cei doi devin apropiați. Abby se găsește prinsă într-o conspirație cu polițiști corupți și apeluri amenințătoare, așa că trebuie să găsească cât mai repede criminalul pentru a se salva. Altfel, florăria va trebui să pregătească aranjamentele florale pentru propria-i înmormântare. 

Cel de-al doilea film din serie, Misterul din florărie: Trandafirii ucigaşi (Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud), este programat pentru 13 decembrie, de la ora 09.55 și urmărește evenimentele care au loc în viața personajului central după ce aceasta primește o comandă de trandafiri negri care trebuie livrați la universitatea din oraș, secția de drept. Având o relație personală cu una dintre studente și o istorie cu universitatea, Abby decide să livreze florile personal. Acolo, își întâlnește un fost rival, care este apoi găsit mort. Cu amprentele ei pe arma crimei, Abby se trezește principalul suspect și apelează la Marco pentru a începe o investigație pe cont propriu, în speranța că va afla adevăratul responsabil. 

Abby este domnișoară de onoare și responsabila cu aranjamentele florale pentru nunta verișoarei sale, Jillian în finalul seriei - Misterul din florărie: Nunta mortală (Flower Shop Mystery: Dearly Depotted), din 20 decembrie, de la ora 09.30. Jillian are un obicei de a fugi înainte de marele “Da”, așa că atunci când ceremonia se încheie fericit, Abby se simte ușurată. Însă când un escroc, care a încercat să participe la nuntă nefiind invitat, este găsit mort, Abby și Marco pornesc propria investigație în paralel cu cea a poliției.

0 comentarii: