Ice: Lumea Diamantelor, un nou serial dramă - crime, din 1 februarie pe AXN

Serialul dramă - crime “Ice: Lumea Diamantelor” debutează la AXN pe 1 februarie și va fi difuzat în porție dublă, în fiecare luni seară, de la ora 22.00. Ambele sezoane au câte 10 episoade, cel de-al doilea fiind programat din 8 martie.
 
Lumea plină de opulență, dar extrem de periculoasă a comerțului cu diamante se dezvăluie în noul serial care urmărește viața familiei Green, dar și nou intrata lor afacere cu pietre prețioase pe piața din Los Angeles. Jake și Freddy Green sunt frați vitregi care au fost crescuți de tatăl lor, Isaac, patriarhul familiei și fondatorul Green & Green Diamonds, și unchiul lor, Cam. Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud condusă de Sister Rah. Ajutorul nu este gratis, aceasta îi folosește pe Jake și Isaac pentru a introduce diamante obținute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green& Green. În tot acest timp, un cartel rival care vrea să se răzbune pe Sister Rah îl răpește pe Freddy și, astfel, totul se transformă într-o luptă contra cronometru pentru Jake. Acesta are de rezolvat tranzacții cu consecințe majore, certificate de autenticitate false, dar și de negociat cu diverși interlopi, în timp ce poliția federală este pe urmele sale. Miza este una imensă - salvarea afacerii de familie, viața fratelui său și propria libertate.
 
De-a lungul primului sezon, acțiunea îi va purta pe telespectatori de pe străzile din Los Angeles, la marile case cu diamante din Antwerp, Belgia, sau în Africa, la diamantele sângerii.
 
Cam Gigandet (Twilight) este Jake, Jeremy Sisto (Six Feet Under) îl interpretează pe Freddy, în timp ce Raymond J. Barry (Training Day) și Ray Winstone (The Departed) sunt Isaac și, respectiv Cam Green. Judith Shekoni (The Twilight Saga: Breaking Dawn) o interpretează pe nemiloasa Sister Ruth, iar câștigătorul Golden Globe, Donald Sutherland (The Hunger Games), va delecta audiența în rolul lui Pieter Van De Bruin, un negustor african de diamante, care controlează cu o mână de fier piața internațională și, uneori, manipulează regulile jocului în favoarea sa.
 
Ice: Lumea Diamantelor este regizat de Antoine Fuqua (Training Day), care este și producător executiv alături de scenaristul premiat cu Emmy, James Manos Jr. (The Sopranos, The Shield, Dexter). Robert Munic (Empire, Gang Related) și Sharon Hall (Hysteria) se mai numără printre producătorii seriei. 

DESPRE AXN
AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION
Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.

0 comentarii: