Citeste-mi ziarul cum stii doar tu

Citeste-mi ziarul cum stii doar tu...mai ales cand ma aflu in RATB. Astazi dimineata pornind din Drumul Taberei inspre Eroilor am avut parte de o veritabila revista a presei tabloide (ca doar nu te asteptai sa fie culturale) din partea a trei (doi erau cei mai vocali) tineri studenti la Spiru Haret (dupa cum reiesea chiar din discutia lor). Baietii au inceput cu Libertatea (fostul tabloid numar 1), au continuat cu Cancan si au incheiat in pasi glorios cu liderul Click!
Citirea cu voce tare a titlurilor era insotita de comentarii evidente la adresa lor lucru care facea si mai spumos de "interesanta" compania lor. Micii asculatori de OneFM si cititori de tabloide reprezinta viitorul tarii (ce nasol suna insa cat de real) si probabil unii din cei mai cool pusti de pe strada lor si din a lor grupa de facultate formata din pitzipoance de acelasi sub-nivel.
Bucuria mi-a fost mare atunci cand au balacarit putin tabloidul Libertatea (defect profesional) dar si mai mare ca am putut sa ma informez impreuna cu tot autobuzul fara a mai trebui sa ma murdaresc de tus pe degetele.
Si mi-am dat seama ca poate cel mai idiot personaj pe care-l cunosc eu s-ar simti foarte bine in compania lor desi chiar si pentru nivelul celor trei ar fi considerat la fel.
Ca suntem o tara etern cititoare de tabloide nu mai este niciun secret, ca suntem o tara de colectionari ce aduna carti fara a-le scoate din tipla nici asta nu mai este un secret si cred ca de fapt vina nu apartine amibelor ce cumpara produsele ci celor care le produc. Iar daca nu vrem sa fim niste inadaptati haideti va rog la chiosc sa luam un Click!, Libertatea si Cancan, vreo doua carti de la alte doua ziare iar pe seara sa vedem ce telenovele cu tigani ne mai ofera Acasa Tv. Iar pentru ca tabloul sa fie complet mai zapam putin pe OTV si luam si un tichet de la noua serie de Bingo a Antenei. Aruncam cartile, uitam sa citim, ne uitam cu bale in coltul gurii la fete dezbracate si ne "simtem" bine in pielea noastra.

2 comentarii:

Anonim | 22 septembrie 2009 la 10:57

Manelizarea Romaniei e mai grava acum decat dupa revolutie cand aveam o scuza ca am coborat de pe craca. Cred ca asta este intentia de sus, adica atunci cand e greu, distrage atentia, ofera paine si circ. Daca lasi prea multe posibilitati sau timp de gandire, apoi o sa ai o natie de inteligenti care se trezesc. Mai grav e, asa cum zici si tu ca cei care vin din urma intra direct "in paine" fara prea multe sanse...

Sorin | 24 septembrie 2009 la 16:13

Bine ma ca sunteti voi destepti? De ce dracului mai stati in tara daca sunteti asha destepti si frumosi?
In plus...care-i treaba cu One-ul ce nu este radio?