Expirat: Sziget Festival 2013 - Promo party

SZIGET FESTIVAL 2013 - PROMO PARTY
Vineri, 19 iulie @ Expirat Vama Veche
 
Mai exista cineva care nu stie cu se se mananca Sziget Festival? Probabil ca nu.
 
Trecem direct la lucrurile importante in acest caz si va aducem aminte ca editia 2013 a celui mai popular si apropiat (din punct de vedere al numarului de granite strabatute) festival de anvergura cu adevarat internationala, se apropie si este programata sa se desfasoare intre 5 si 12 august in Budapesta, Ungaria.
 
Pana atunci insa la Expirat Vama Veche, pe terasa, ti se pregateste o scufundare de o seara in sunetul, atmosfera si de ce nu, spiritul unic al comunitatii Sziget.
 
Da, avem un Sziget Promo Party de dus la bun sfarsit vineri noapte pe 19 iulie, pe parcursul caruia, printre celelalte forme de deranj specifice noptilor petrecute pe terasa din Vama Veche, se asculta muzica de la festival prin prisma Expirat si se castiga doua abonamente la Sziget 2013, cu camping inclus.

Cum faci sa pleci de la noi cu abonament la Sziget?

· Vino in Expirat Vama Veche pe 19 iulie, dupa ora 22:00;
· Extrage un tichet inseriat din bowl-ul de la bar si pastreaza-l;
· Ramai la party si treci alaturi de noi prin ce a fost, ce este si ce credem ca va fi muzica reprezentativa pentru Sziget;
· Pe la ora 3:00 dimineata, noi pornim random.org iar tu cauti pe ecranul de proiectii din terasa, seria biletului extras mai devreme;
· Daca te numeri printre cei doi castigatori, vino cu tichetul la bar si afla cum poti intra in posesia premiului.
 
Mai multe despre Sziget se afla pe: www.szigetfestival.ro si www.facebook.com/szigetfestival.ro
Cu Expirat Vama Veche va intalniti pe: www.expirat.org si www.facebook.com/expirat.otherside
__________
 
Concursul se desfasoara in Expirat Vama Veche, doar in noaptea de vineri 19 iulie spre sambata 20 iulie. Inscrierile se fac doar la fata locului.
 
Fiecare ABONAMENT oferit ca premiu este valabil pentru O PERSOANA, este nominal si include accesul la festival + acces in camping in perioada 5-12 august 2013. Valoarea unui abonament este de 229E. Transportul nu este inclus.

0 comentarii: