Expozitie umanitara pentru copii diagnosticati cu cancer "Personaje de poveste"


Asociatia Pași Spre Artă organizează începând de luni, 5 decembrie, o expoziție de desene cu tema „Personaje de poveste”, în scopul strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer care nu își pot permite tratamente și care se află în evidențele Asociației P.A.V.E.L.
 
În fiecare an, în România sunt diagnosticate peste 500 de cazuri noi de cancer la copii, iar viața lor și a familiilor se schimbă radical.
În prezent avem aproximativ 5.000 de pacienți cu vârste mici care suferă de cancer, în evoluție sau remisie.
Rata medie de vindecare este de 30-80%, în funcție de specificul bolii și de momentul depistării

 

Artistele Simona Badiu și Roxana Soare donează desene si ilustratii cu tematică de poveste în sprijinul acelor copii diagnosticați cu cancer ale căror șanse la viață sunt afectate de lipsa banilor. 


Le stă aproape Băcănia Veche din Pipera, Str. Fabrica de Glucoză nr. 9B, care va găzdui expoziția de desene până la 20 decembrie. 

Puteți să le cunoașteți pe fetele din spatele Asociației Pași Spre Artă, luni 5 decembrie, când le găsiți la expoziție incepând cu ora 14.00, sau puteți să admirați și să cumpărați desenele expuse, în orice zi între 5 și 20 decembrie, de la ora 9.00 la 18.00, cu excepția week-end-urilor.

Ilustrațiile sunt lucrate în tehnică mixtă, acuarelă și desen, și vor putea fi rezervate și online, pe pagina de Facebook a evenimentului, pâna la finalul expoziției, când pot fi ridicate de la Băcănia Veche 

 
Locație expoziție:  Băcănia Veche din Pipera, Str. Fabrica de Glucoză nr. 9B; Program 09:00-18:00, de Luni până Vineri, Sâmbăta și Duminica închis.

***
Asociația Pași Spre Artă – A fost înființată de câțiva artiști plastici, educatori, psihologi, ghizi, economiști și părinți, care vor să facă arta cât mai accesibilă și să contribuie la educarea unei generații conștiente de valorile societății românești, să descopere și să îndrume copiii talentați prin diverse proiecte culturale și să promoveze turismul cultural.
Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) - este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave. Este o organizație caritabilă, nonprofit și nonguvernamentală, înființată la 10 mai 1996. 

0 comentarii: