Începe numărătoarea inversă pentru cel mai tare eveniment de hip hop al finalului de an: Marea Finala Battle MC România

Marea finală Battle MC Romania, devenită deja tradiție în peisajul muzical de la noi, se pregătește să găzduiască în ring, pe data de 15 decembrie, la Arenele Romane din București, 14 dintre cei mai buni MC din țară, atent selectați în urma preselecțiilor și a semifinalei.

În plus, seara va fi un adevarat deliciu pentru iubitorii de hip hop, pe scenă urmând să urce artistul momentului, Spike, cel care a reușit performanța de a se plasa pe primul loc în topul Treding pe Youtube cu piesa “Manele”, extrasă de pe cel mai recent album al său, Propaganda.
Vezi mesajul transmis de Spike -> https://youtu.be/4ueT0o9ZbY0


Cei mai competitivi battle mc se vor lupta în rime pe beat-urile asigurate de bine cunoscutul Dj Undoo.


Conceptul de Battle MC a început să câștige teren la noi în țară încă de la începutul anilor 2000, iar începând cu 2010, acesta s-a coagulat sub forma unui turneu eliminatoriu cu 3 etape: preselecțiile ce se organizează în mai multe orașe, semifinale și, bineînțeles, marea finală. Totodată, evenimentul a reprezentat o rampă de lansare pentru mulți artiști de la noi precum Macanache, Psihotrop, Faust, Neli, Phunk B, Exile și nu numai.


Pe lângă momentul de glorie, acela al ridicării trofeului de campion al Battle MC, câștigătorul va pleca acasă și cu un premiu în bani, în valoare de 6.000 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, librăria Libmag, în punctele de vânzare Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țară.

0 comentarii: