Ana Ularu isi face aparitia in Alex Rider. Eva Stellenbosch este principala amenintare a tanarului spion

Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, continuă cu un nou episod în această seară, de la ora 23.00, pe AXN. După ce l-am cunoscut pe Alex, povestea sa, dar și pe cei care sunt de partea lui în noua sa misiune sub acoperire, a venit momentul să îi descoperim și inamicii. Cea mai mare amenințare pentru Alex Rider este Eva Stellenbosch, decanul Point Blanc, personaj interpretat de binecunoscuta actriță Ana Ularu.

Eva își face apariția începând cu cel de-al doilea episod, ea fiind cea care îl va escorta pe Alex la Point Blanc, celebra academie situată undeva izolat, în Alpii Francezi. Internatul Point Blanc este condus de un director sinistru, doctorul Greif, și de mâna sa dreaptă, Eva Stellenbosch, și se promovează ca fiind un loc unde adolescenții cu probleme, care provin din familii extrem de bogate, sunt aduși pe calea cea bună.

Eva Stellenbosch este vicleană și aproape la fel de periculoasă precum "maestrul" ei; un psiholog genial care a lucrat cot la cot cu Greif în Africa de Sud și care a fost acuzată de practici neortodoxe, printre care supunerea unor subiecți umani la terori psihologice greu de descris. O expertă în a scoate la suprafață cele mai ascunse secrete și dorințe, are rolul de a înlătura toate mecanismele de apărare ale studenților Point Blanc pentru a înțelege cine sunt cu adevărat, astfel încât să își poată pune în aplicare planul. 

Pe parcursul următoarelor episoade vom descoperi cum va fi relația dintre Alex Rider și Eva Stellenbosch, vom afla de ce este Eva cea mai mare amenințare pentru Alex, dar și ce plan macabru este în desfășurare la Point Blanc.  

Ana Ularu are un mesaj pentru telespectatorii români, care o pot urmări în fiecare marți seara, de la ora 23.00, pe AXN, în serialul Alex Rider, pe care îl puteți vedea aici- https://youtu.be/yqAfmnAf2dU.

Mesaj Ana Ularu (Eva Stellenbosch) - https://youtu.be/yqAfmnAf2dU

Promo Alex Rider  - https://www.youtube.com/watch?v=cUWp_R3mxW8

DESPRE AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.

0 comentarii: