S-a lansat Cel mai frumos joc, un podcast despre fotbal

 
Într-o perioadă în care nu mai merg pe stadioane, suporterii pot retrăi atmosfera zilelor de meci ascultând Cel mai frumos joc, un podcast cu poveștile suporterilor celor mai mari trei cluburi din București: Rapid, Steaua, și Dinamo.


Fotbalul este cel mai frumos joc, iar cel mai intens se trăiește în tribune și peluze. Dincolo de cele 90 de minute ale unei partide, de scoruri și cupe, stadionul prinde viață datorită suporterilor. Cu cântece susținute într-un singur glas de mii de oameni, coregrafii atent pregătite, deplasări memorabile, mesaje de susținere și de luptă, suporterii sunt cei care transformă fotbalul în „Cel mai frumos joc”. Miza lui e loialitatea pentru culorile echipei, comunitatea unită din tribune și, când tragi linie și aduni, poveștile trăite pe stadion.

O producție audio complexă, care îmbină interviuri, înregistrări de la meciuri și sunete de arhivă, Cel mai frumos joc a fost documentat de Andrei Mihail și scris de Ioana Pelehatăi. De montajul de sunet s-a ocupat Mara Mărăcinescu și de producție Iulia Țurcanu.

Primele șase episoade sunt disponibile pe Apple Podcasts, Google Podcasts și Spotify.

Poate fi ascultat și pe Youtube: https://bit.ly/3lg40uI

Urmăriți-ne și pe:
https://www.facebook.com/celmaifrumosjoc

https://www.instagram.com/celmaifrumosjoc/
 
Cel mai frumos joc e produs de Sunete pe bune (https://soundcloud.com/podcast-povesti) și Semiton Media. Parteneri media: Gazeta Sporturilor și Radio România Cultural. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

0 comentarii: