Dilema veche iti aduce Cartile Copilariei


Astazi 29 mai impreuna cu revista "Dilema veche" ai cel mai important supliment dedicat copiilor si anume "Cartile Copilariei".

Aflat la prima editie acest supliment este deja o prezenta cu stil pe piata de presa din Romania.

In 8 pagini, full color, te bucuri de cele mai frumoase si duioase articole scrise de unii dintre cei mai talentati pusti ce au fost descoperiti de cei de la "Dilema veche".

Ghidati de Dilematix, mascota oficiala a suplimentului, patrunzi intr-o lume plina de frumusete si de inventivitate candida.

Mircea Cartarescu deshide suplimentul cu al sau articol "Apokolokuntosis", si desi suna ca un titlu pompos, povestea domnului Cartarescu este cat se poate de captivanta si de simpla.

Dora Constantinescu, Luca Istodor si Marc Solomon continua suplimentul cu povestile lor despre Portaluri magice, Gossebumps si Bart Simpson.

Cristina Ioana Dragomimr, eleva de clasa a 2-a, ne spune cum au aparut povestile iar Radu Pavel Gheo prezinta Cartile altei lumi.

Cele mai frumoase recenzii de carte le poti gasi in pagina 5, scrise de Andreea Hanelore Grecu - "Poveste fara sfarsit" si Corina Onofrei - "Eragon".

In pagina 6 aflam ce citesc copiii astazi direct de la ei, iar Florin Dumitrescu iti poveste despre "Zana si Vrajitorul" si a lor intalnire din Marea Librarie.

Ultima pagina este impartita intre parerile scriitoarei Ioana Nicolaie (scriitoare), Emanuel Alboiu (CDPress) si Iaromira Popovici si recenzia realizata de Ionut Adrian Bogdan (clasa a 3-a) a cartii "Fram, ursul Polar".

Per total un excelent cadou pentru copilul tau, o splendida reintroducere in lumea copilariei pe care odata ajuns adult ai abandonat-o si o bucurie pentru cuget si suflet pe poarta numele de "Cartile copilariei" by Dilema veche.

Bucurate, traieste, citeste!

0 comentarii: