Hipnotizantul efect Placebo

Hipnoza pura din partea Placebo la al lor concert in Bucuresti.
"Drama King" Brian Molko (dupa cum a fost prezentat) si-a facut simtita vocea pana in adancul sufletului si va mai ramane in piele probabil cateva zile iar restul oamenilor din trupa pur si simplu l-au ajutat sa completeze fantasticul tablou.
In pofida faptului ca micul "comitet de primire" ia asteptat de sambata si ca au intarziat 45 de minute inainte de a incepe concertul, Placebo au fost la inaltime si au "luat" publicul cu ei pentru ca indiferent daca stiai sau nu cantecele energia degajata si starea de hipnoza indusa de vocea vibranta a lui Molko nu puteau sa nu te incante.

Publicul a fost delectat atat cu cantece de pe noul disc "Battle for the Sun" cat si cu clasice precum "Every You, Every Me", "Song to Say Goodbye", "The Bitter End", "Sleeping with Ghosts", "Special K" sau "Meds".
In rest...sutiene aruncate pe scena, un Molko incantat ca poate fuma pe scena, o declaratie de iubire catre publicul roman - "Absolutelly fucking amazing", doua bis-uri cerute si asteptate cu insistenta si delir de public si un mare zambet pe fata si in vocea lui Molko urmate de zambetul si placerea fiecaruia care a participat la event.

Pot spune doar ca imi pare rau ca nu ne-au delectat si cu o cantare a "Twenty Years" insa asta ar insemna sa cer prea mult.
Mai jos ai 2 clipuri pentru a vedea cam ce ai pierdut pe de o parte dar stiu ca acestea reprezinta si doua bucurii pentru cele doua dragutze alaturi de care am fost la concert.
Iar pe Placebo ii poti prinde si la Sziget, Ungaria, intre 12 - 17 august.

0 comentarii: