Bunatati pentru popor 02

Dupa cum spuneam si saptamana trecuta inaintea weekendului voi incerca sa va ofer cateva dintre "bunatatile" achizionate pe parcursul saptamanii.
Prima propunere vine din partea unei Dj-itze care reuseste de fiecare data sa ma surprinda si incante cu seturile sale si aici ma refer la Ellen Allien.
Pentru cei care nu o cunosc va pot spune despre ea ca provine din Germania, mixeaza si produce din 1992, iar din 1999 detine propriul label BPitch Control.
Publicul de clubbing din Romania a avut ocazia s-o vada deja de cateva ori la platane iar la fiecare prezenta toti cei ce au fost la party au ramas incantati de prestatia lui Ellen.
Saptamana asta iti ofer un mix inregistrat la party-ul din 9 mai 2009 ce a avut loc in club Petrol din Antwerp.

Propunerea cu numarul doi pentru weekend vine din partea unui sau unor Dj de care nu stiu mare lucru dar care fac deocamdata niste mixuri destul de interesante.
Este vorba despre proiectul "Apa de Lasat in Masina" iar mai jos poti gasi cel mai nou set produs de ei. De data aceasta genul ales este minimal tech iar mixul lor "I Fleusk U" poate fi un foarte bun warm-up pentru weekend.

A treia propunere provine de pe cel mai nou mix CD al lui Armin van Buuren, "A State of Trance 2009", si este de fapt un track ce apartine lui Fabo XB si Ronnie Play mixat de nemtii de la Cosmic Gate. O melodie ce te va purta de la o stare de visare idilica catre o incarcare pura de energie.

Si last dar nu least iti propun si o mica lectura ce vine via ultimul numar din Forbes (pe care-l poti gasi la punctele de difuzare a presei la un pret de 6,99 lei).
Este vorba despre un articol ce se numeste "Croitorese pe bloguri" si iti prezinta povestea a doua domnisoare absolut incantatoare prin ceea ce creeaza si prin ideea lor de afacere. Diana Bobar si Ioana Diacu sunt doua prezente ce merita intr-adevar promovate pe piata si in media romaneasca iar pentru a afla de ce iti sugerez sa citesti articolul si sa afli.

0 comentarii: