Promenada de weekend

Ei bine weekendul este aproape sa inceapa iar pentru saptamana asta si primul weekend de august iti propun urmatoarele intamplari care sigur iti vor incanta simturile.

Weekend de dans pe Plaja Piratilor din Navodari pe 31 iulie si 1 august cu "The Mission Dance Weekend 0.2". In program vineri - Armin van Buuren (Dj-ul nr.1 conform DjMag), Mylo, Glenn Morrison dar si localnicii Livio & Roby si Negru; sambata - Tiesto, Groove Armada (cu un Dj set), Sven Vath, Kaskade plus localnicii George G si Faster.
Un eveniment The Mission,MTV Romania si ProFM Dance pentru care biletul la intrarea in locatie costa fix 60 de lei.


Daca vrei ceva mai classic si esti in Bucuresti atunci sambata 1 august esti asteptat de la orele 21:30 la Opera Romana pentru editia cu numarul 3 al "Promenadei Operei" ce se va desfasura pe esplanada.
Programul evenimentului, prezentat de Sever Voinescu, va include arii şi duete celebre din opere şi operete aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Wolfgang Amadeus Mozart, Georges Bizet, Gioacchino Rossini, Gaetano Donizetti, Johann Strauss, Franz Lehar.
Concertul, la care accesul publicului este liber, va reuni tineri artişti lirici care s-au făcut deja remarcaţi în cadrul producţiilor ONB sau prin participarea la importante competiţii internaţionale de gen.


Iar pentru lectura ta de weekend poti citi in ultimul numar al revistei Business Magazin un articol despre cafenele culturale.
Sunt prezentate cafeneau literara de la Casa Capsa, Carturesti si Dalles Revolution.
Aici poti citi articolul in intgralitate si de asemenea poti vedea si un video interviu cu Alina Jijau, PR & events manager la librariile Carturesti.

0 comentarii: