Cycling Party la Carturesti


Pentru ca suntem in timpul Turului Ciclist al Frantei ("Marea Bucla") oamenii draguti de la Carturesti au decis ca revenirea dupa o absenta de 7 ani a ascensiunii classice de pe Mont Ventoux ar trebui celebrata asa cum se cuvine.

Astfel sâmbătă, 25 iulie, la Grădina Verona, în curtea Cărtureşti punem roţile la treabă. Toată ziua şi toată noaptea, ne facem de cap cu filme şi muzici despre biciclete.
Totul începe la ora 14:00, când, în culmea caniculei, vom urmări – bineînţeles, la umbră – penultima etapă din Turul Franţei, care sfârşeşte pe legendarul Mont Ventoux. De la 18.00, ne uităm la filme (Les Triplettes de Belleville, Ladri di biciclette, A Sunday in Hell) cu şi despre biciclete, apoi începe muzica.
Cărtureştiul va premia cea mai urbană, cea mai dotată şi cea mai “in fashion” bicicletă de la petrecere. Aşa că, de această dată, nu vă gândiţi cu ce să vă îmbrăcaţi voi, pentru că bicicleta va fi in the spotlight. Voi sunteţi doar accesoriul.
Vă aşteptăm acolo. Party până la ultimul biciclist!
Program:
14:00 - 18.00 - Tour de France. Etapa a 18-a, care se încheie pe celebrul Mont Ventoux.
18.00 - până la ultimul biciclist - Bicycle jukebox

Proiecţie de filme:
Les triplettes de Belleville (Franta, 2003. O animaţie despre Turul Franţei)
Ladri di biciclette (Italia, 1948. Premiat cu un Golden Globe),
A Sunday in Hell (Danemarca, 1976. Un documentar despre legendara cursa Paris - Roubaix). Plus alte scurt-metraje despre biciclete.

Asa ca...fuga in gradina cu casca si tricoul alb cu buline rosii (decernat celui mai bun catarator) pe voi pentru a va delecta cu una dintre cele mai importante ascensiuni ale Turului dar si cu limonada, porumb copt, filme si muzica toate servite cu dichis de Carturesti!

0 comentarii: