Bunatati pentru popor 03

Aproape weekend asa ca inainte de a pleca spre maxima delectare alaturi de a mea oaza de liniste iti prezint selectia de weekend pentru bucuria ta.


Partea muzicala este acoperita de un set de la festivalul Awakenings ce a avut loc la Amsterdam pe 27 iunie. In the mix o vei putea auzi pe Misstress Barbara cu un set pur minimal-tech ce te va pune in miscare inca de la primele sunete.


Pentru in weekend poti sa si citesti iti aduc si o recomandare culturala via Curtea Veche Publishing. Este vorba despre o distopie semnata Vladimir Sorokin, "Kremlinul de Zahar",
din care nu lipsesc nici satira, nici parodicul şi nici disponibilitatea nestăpânită a autorului pentru experiment stilistic şi creativitate la nivelul limbajului.
O recomand pentru ca deja am trecut de prima sa jumatate si continua sa ma fascineze la fel de mult ca atunci cand am citit primele randuri.


Surpriza pe care ti-am pregatit-o pentru saptamana asta vine din partea Dj-itei romanece stabilite de ani multi la Londra, Claudia Cazacu.
Cea mai noua productie a sa a fost promovata deja in ultimele luni de Dj precum Armin van Buuren, Markus Schulz sau Gareth Emery. Se numeste "Freefallin", a aparut saptamana trecuta la Armada (casa de discuri a Dj-ului numarul 1 mondial - Armin van Buuren) si beneficiaza de vocalul de exceptie al lui Audrey Gallagher.

0 comentarii: