Miercuri cu Party!

Este miercuri si la fel ca in fiecare miercuri se numara beat-urile pe minut lansate de Dj-ii ce isi incep activitatea si dau startul unei noi saptamani de clubbing.
Miercuri fiind nu uit sa-ti recomand ca diseara de la orele 23:00 sa "te dai" pe ProFM Dance pentru o noua editie de "Rushours" cu gazda voastra Dj Rushen.
Pentru saptamana aceasta Dj-ul vostru preferat va aduce muzici noi de la Deadmau5, Tiesto (ce tocmai si-a lansat cel mai nou album) precum si o premiera in FM-ul romanesc din partea unui proiect ce se numeste Empty Girl ce merita ascultat.
Astea sunt motivele asa ca diseara nu uita de "Rushours" de la 23:00 pe 89,5 in FM sau pe on-line.
Mentionez ca pe Rushen vei avea ocazia sa-l asculti din nou ca invitat in aceasta saptamana (duminica de la orele 18:00) in editia cu numarul 3 a emisiunii pe care o gazduiesc pe VogueFM, "Dance on Vinyl".

Tot diseara reincep party-urile Selectro in club Expirat. Astfel saptamana aceasta rezidentul Marika ii are ca invitati pentru petrecerea ce va deschide sezonul pe baietii de la Suie Paparude.
In Other Side of Expirat se intampla "lupta radiourilor electro" deoarece in the mix se vor afla Dj Greeg (ProFM) si al sau invitat Dj Optick (VibeFM).

0 comentarii: