Ploaia de vineri

Ploua, este vineri, iar in biroul tau deja se simte aerul liberator al weekendului. Simti cum aripile ti-se deschid si abia astepti sa se faca 6 sa rupi usa companiei si sa revii la ceea ce reprezinta viata ta. Iar pentru ca poate ai nevoie de ceva info pentru weekend sau pur si simplu vrei sa faci ziua sa treaca mai repede ti-am pregatit urmatorul grupaj:

- Daca cumva miercuri ai ratat editia din aceasta saptamana a "Rushours", emisiunea lui Dj Rushen de pe ProFM Dance, click aici si ai posibilitatea de a o asculta din nou.
Prima ora te va face sa dansezi pe scaun, sau poate de ce nu sa te si ridici in vazut colegilor consternati iar ora cu numarul doi iti aduce un sound eclectico hipnotic.

- Interesant de citit articolul lui Petru de astazi care spune:
"Daca nu ai chef sa urezi La multi ani, nu ura, daca nu ai chef sa mergi la o nunta sau inmormantare, nu te duce. De cele mai multe ori uiti ca tu esti cel mai important pentru tine si poate ca nu o recunosti decat in sinea ta, nu si in fata celorlalti, de teama etichetarii ca egoist, desi eu cred ca aceasta ar veni numai din invidia celor din jur. Ei nu se percep pe sine la fel si sunt blocati in actiuni pe care le savarsesc doar de dragul altora." Continuarea articolului aici.

- Duminica de la orele 18:00 o noua editie de "Dance on Vinyl", emisiunea pe care o gazduiesc pe VogueFM (UK). Pentru saptamana aceasta ti-am pregatit o prima ora putin mai agitata ca sa te pregateasca oarecum pentru saptamana ce va sosi iar in ora cu numarul 2 il voi gazdui pe dj-ul olandez First State.
Asculta introducand link-ul de aici in winamp.


- Editura Publica, una din editurile la care tin mult datorita cartilor bune pe care le aduce in Romania si fata de care am o parere de rau pentru ca nu m-am alaturat acestor oameni minunati acum ceva timp dar poate voi mai avea sansa asta, iti recomanda cea mai recenta traducere a lui Chris Daffy - "Client odata, client mereu".
Chris Daffy este considerat cel mai important specialist de customer service in UK.
Companii precum American Express, BBC, Hewlett-Packard, RBS, Microsoft si Toyota au inteles de la Chris Daffy care este diferenta dintre a fi bun si a fi excelent.
Daca ai nevoie de inspiratie, motivatie si surpriza, de Daffy ai nevoie. Daca vrei ceva iesit din comun, Daffy e cel mai potrivit. Daca vrei sa stii care sunt dorintele consumatorilor, tot de la Daffy le poti afla. El stie tot.
Cyril Gates, Seful departamentului de servicii pentru clienti, BBC Resources.
Detalii despre carte si comanda aici.
Si nu uitati de noua promotie PUBLICA, 3+1, prin care, comandand patru carti, o primiti cadou pe cea mai ieftina dintre ele.


- Moda azi prezinta:
Petrecere de duminica cu magnetofon, citronada, sah, dame, remi, iams, table, rentz, diafilme, rebus si somnul de dupa-masa
18.10. 2009 intre orele 12-19 @ ota in dr staicovici la numarul 26.

0 comentarii: