Cesaria Evora concerteaza pe 5 octombrie

Concertul Cesariei Evora nu va mai avea loc pe data de 4 octombrie, asa cum fusese anuntat acum cateva zile, ci pe 5 octombrie!

Pe data de 4 octombrie 2011 urma sa aiba loc concertul cu Cesaria Evora. Din cauza unor probleme logistice, data la care va avea loc evenimentul s-a schimbat, artista urmand sa urce pe scena Salii Palatului pe 5 octombrie 2011!

Cesaria a mai fost in Bucuresti si de fiecare data oamenii o intampina cu bucurie, apreciere si mii de aplauze! In mai 2010, Cesariei Evora i-a fost acordat titlul de Ambasador Onorific al orasului Bucuresti in lume, din partea Primariei Capitalei!

Eleganta si emotia pe care cantecele ei o transmit sunt de nepretuit iar oamenii care o vad in concert o data isi doresc sa o vada si pentru a doua oara, si pentru a treia oara... si tot asa. Special pentru publicul ei drag, artista din insulele Capului Verde se intoarce de fiecare data cu bucurie in Romania. Intr-un interviu acordat de curand aceasta recunoaste ca iubeste foarte mult publicul roman si ca abia asteapta sa se intoarca aici, de fiecare data. Aceasta mai afirma ca romanii se aseamana mult cu locuitorii Capului Verde, sorgintea este aceeasi – latina, culturile si temperamentele sunt asemanatoare si ambele popoare sunt ospitaliere, pasionale si sincere.

Cesaria Evora si-a inceput cariera internationala la 47 de ani. Prima intalnire adevarata cu muzica a fost in 1988, cand un cetatean francez originar din insulele Capului Verde i-a propus sa mearga la Paris sa inregistreze un disc. De atunci, a scos 11 albume, a vandut peste 5 milioane de unitati, a castigat numeroase premii - printre care si un premiu Grammy! De la concerte in fata a catorva zeci de oameni, Cesaria a ajuns in doar 5 ani la a concerta in fata a zeci de mii de oameni!

Una dintre cele mai nonconformiste aparitii muzicale, Cesaria - supranumita si „Diva Desculta”, paseste fara incaltari pe scena tuturor salilor in care concerteaza. De asemenea, este cunoscut si momentul in care diva intrerupe show-ul pentru cateva minute, se asaza la o masuta special pregatita pe scena si fumeaza o tigara.

Fanii care doresc sa asculte live piese precum „Besame Mucho”, „Sentimento” sau „Cabo Verde” isi pot cumpara bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Musica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
- 50 lei (categoria 5)

 Concertul „Cesaria Evora” va avea loc pe 5 octombrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

0 comentarii: